Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Merileen

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Merileen's Achievements

  1. Сродна душа, много съжалявам за преживяването ти! Ако има друго, осмен съчувствие и молитва, с което може да се помогне, кажи! Със сигурност имаш основание да се чувстваш така, но не забравяй, че докато носим вярата в себе си, никога не сме сами. Мисли за нещата, които имаш и за които си струва да се чувстваш щастлива.Винаги има нещо, което ни разлюлявя, но винаги има решение за това, стига до го допуснем.Понякога решението не ни харесва, но е единственото възможно и след време виждаме, че е било най-доброто.Каквото и да се е случило, приеми го, за да можеш да продължиш напред. Стискам ти палци и ще се моля за теб! Розалина, благодаря за насоките, които даваш.Книгата ми стана интересна и ще я взема да се запозная с нея. Къде мога да видя тези беседи за всеки съответен ден? Пожелавам една хубава седмица на всички ви! Имам нужда от друг вид помощ.Трябва спешно да замина за Белгия, където живее моя брат. Преди два дни е опериран поради счупване на крака до тазобедрената става. В момента около него няма никой и трябва да си грижа за него поне две седмици, докато се стабилизира, защото в къщата му има едни стръмни, тесни, вити стълби, по които е абсурд в началото да се катери. Дайте идеи за правилно хранене и по-бързо зарастване. Знам, богати на калций, но ако някой знае нещо конкретно, моля да казва бързо. Заминавам в четвъртък сутрин, ако трябва да купувам нещо от тукашните диетични магазини, да имам време. Благодаря предварително!
  2. Е, как можа да се утрепаш така! Внимавай от утре При мен вечерта мина добре, в приятна компания с чашка жито в ръка, събрах им очите, но това беше повод да разкажа за режима. Всички го одобриха, без излишен ентусиазъм за последване. Там беше моя приятелка, която живее в Швейцария 25 години. Тя е медицинско лице.Разказа, че в там по никакъв начин не се толерират подобни диети и режими.Категорично против са всякакво лишаване на организма от каквото и да било.Имали цели предавания и програми за правилното хранене, а именно 5-6 пъти на ден по малко и от всичко.Немога да разкажа подробно, но явно хората работят сериозно в тази посока. Там, който пазел диета се смятал за невежа.Както и да е, аз се чувствам добре.Това, което малко ме тормози е еднообразието, а не глада, но аз съм си такава. Ще се чуем утре, а сега лека нощ
  3. Мисля, че днес ще бъде изпитателен ден. Ще бъда на място с мнооооого храна Обявила съм, че ще си нося купичка жито, слава Богу приятелите ми са интелигентни и приемат това с разбиране.Не се притеснявам от това предизвикателство, напротив, ще си докажа още веднъж, че човешката воля и вяра са невероятни. Абе я да не приказвам много, утре ще кажа! Сродна душа ти къде се потопи, да не си изпаднала в нирвана от удоволствието на режима !
  4. О, колко хубаво-за бележката!!! Най-вероятно и ти си имала хубава връзка с баща си, както и аз. При мен нещата са изненадващи. Аз издържам до днес - трети ден, без никакъв проблем.От време на време ми се прияжда нещо солено, но горещата вода с лимона върши чудесна работа. Аз нямам проблеми с гнева и другите демончета, имах проблем на физическо ниво. Събуждах се с подпухнали клепачи и пръсти и започнах леко да качвам кръвно. Още първата сутрин се събудих по леко, а днес вече се чувствам като момиченце. Минава ми една мисъл през главата, но да видим какво ще кажат ветераните тук Какво ще се случи, ако на 1-ви март, когато свършва нашия режим, почина един-два дни със супа и после да продължа още 10 дни? Сигурно си казваш - абе, чакай да се справиш с тези десет дни, пък после мисли, хаха така е! Много ми помагат молитвите и медитацията, на която се уча от 2-3 месеца. Благодаря, Сродна душа, че някъде в пространството се срещат идеите ни и така нещата наистина стават по-леки. Поне за мен. Криси благодаря за линковете, ще прочета повече мнония и споделяния. Ще ми бъдат от полза. Леко да Ви е на всички и ведро на душите!
  5. Здравей, Сродна душа! Надявам се да се справим успешно с режима! За съжаление аз влизам в него с леко високо кръвно и главоболие, каквито не съм имала до сега, но ще наблюдавам какво ще се случи! Имам мотивация, затова и не исках да чакам пълнолунието на 1.март. Отдавна не съм правила нищо свързано с режим и диета, малко се страхувам, но се моля и искам да успея! Успех и на теб! Нека поне веднъж на ден да си разказваме какво се случва, ок? Виждам, че много малко се споделя тук
  6. Благодаря, Криси! Точно навреме прочитам отговора ти. Може би ненапразно се е отложило малко във времето Моето стартиране в режима. Дано! Да видим!
  7. Здравейте! Може ли някой да ми отговори какво ще се случи, ако започна режима от утре 22.02.2012, тъй като нямах възможност да започна на 08.02.2012 или е по-добре да изчакам следващото пълнолуние? Както знаете утре е новолуние. Благодаря!
×
×
  • Добави...