Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Иван Стаматов

Участници
  • Общо Съдържание

    45
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

3328 посещения на профила

Иван Стаматов's Achievements

  1. Бихте ли ми дали нейния телефонен номер,ако го имате,а още по-добре би било да ми дадете някаква интернет връзка с нея,било е-мейл или блог някакъв или каквото и да било.Между другото тя от къде е - град,край,област на България? Благодаря ви!
  2. Извинявам се предварително - знам,че въпросът ми не съответства на темата,но ще се радвам да чуя отговори. Въпросът ми е следният - при случай на нападение,пребиване,отвличане или евентуално убийство,психологът на когото всичко е било разказано предварително в подробности - може ли да бъде вид свидетел в съда при завеждане на дело? Благодаря ви!
  3. Нещо извън темата. Понеже доста често чета из нета за самоубийства със сънотворни,някои от вас би ли обяснил,ако знае,как действат сънотворните приети в големи количества,какъв е механизмът,какво се случва в организма. И има ли значение какви точно сънотворни се използва,защото в новините,статиите,пише само сънотворни без да се пояснява. Едва ли някъде се продават такива лекарства без рецепта. И още нещо - със сънотворни(някой ако знае да посочи имена),които се продават без рецепта човек може ли да направи тази глупост?
  4. Нека попитам - от личен опит ли знаеш? И да добавя(повторя) - тези са по-големи,не се знае точно кого познават,може да имат връзки и в полицията,и въпросът е - нещата да не станат и още по-зле? Казваш полицията пипа сериозно - какво ще кажеш за хората,които ги показваха по новините,коит са възрастни,в чиито домове се влиза,краде се,те биват бити и насилвани системно?
  5. Добре,тогава кажи нещо и по следния проблем - как да се преодолее притеснението от срещата(сблъсъка) в полицията между това момче на 19 години и онези мъже на по над тридесет години? Като се има напредвид,че онези си много по-големи(видимо и ясно) и по-силни,с повече средства и познати(може би и в полицията)...?
  6. Сега,тогава какво следва... Просто да се чака да се извърши престъпление,след което да се тръгне да се дава жалба,ами че те са способни да избягат(дори извън граница).. Както казах - момчето бяга,избягва,но докога ще бяга..? Като се замисля... - те не са един двама,кой знае колко хора знаят за случая.. Това наистина е ад.. Само да не се случи обратното - при самозащита,при ярост,гняв,нерви,да не се стигне до убийство..
  7. Според мен добър вариант,но веднага ми възниква въпрос - ако са няколко човекa,например петима? Дори да е един - какъв е ефектът от газовия пистолет,чувал съм,че спрейовете за самозащита вършат по-добрa работа от газовите пистолети. И в този ред на мисли,сега в момента си си казвам - ей какво нещо е.. накъде отива светът,с такива хора.. Както казах,аз бих убил при това положение,само че после не знам какво ще става с мене..
  8. И аз прочетох така в интернет,но се искат куп неща,тоест не куп неща,но се искат доказателства,свидетели,а никой не иска да свидетелства..
  9. Съгласен съм,но при положение,че няма такава възможност? Освен това,не напразно споменах полицията,питам - клеветата не е ли подсъдима?
  10. Може би не е за тук(този форум),но полицията може ли да направи нещо по въпроса? То с тренирането... От опит знам,че бързо не се напредва,а и да напредне - ''враговете'' му са повече и по-силни.. Гадно е..
  11. Този млад мъж,наистина и според мен би трябвало да направи по-твърд характера си,но има проблем,които се състои в това,че той е доста краен в мислите си,става дума за отвръщането на удара. Като се замисля - аз дори бих убил за такова нещо,ако ми се случи на мен,защото(може би съм пропуснал да кажа) дори има опити за сексуално насилие,което той е предотвратил с бяг,в момента от няколко месеца го е страх да остава сам,дори и вкъщи,и не остава сам,винаги се движи с някой от семейството си,но аз си мисля и се питам - докога,този стрес и страх ще му доведе някаква болест. Давам му право за това дето бяга и се предпазва(един вид отстъпва),защото или онези ще извършат престъпление,за което едва ли ще има възмездие,или той ще извърши престъпление при самозащита,за което ще го тикнат в затвора сигурно.
  12. Питам за един мой приятел,който живее на село,тоест тесен кръг хора,всички се познават,от което логично следва,че натискът е голям. Този мой приятел преди година навърши пълнолетие,скормно момче,бих казал свито,слаботелесно,с добър характер и нрав,приветлив,добродушен. И сега какво се случва,в селето се пуска слух(от ''доброжелатели''),че това момче е хомосексуално,че еди си кой е спал с него и така нататък,в момента всеки в селото гледа на момчето по този начин,всеки го гледа подигравателно,момчето се чуди защо,докато на два пъти чува как говорят зад гърба му отвратителни неща. Натискът е голям,има страх от насилие(сексуално),споделя с родителите си,те естествено му казват,че няма такова нещо,че той си внушава и така нататък. Момчето е потиснато,сега е още по-свито,a това,че не може да докаже обратното(на клеветата) го убива... Аз не знам какво да му кажа,просто нямам какво,това е голям ад.. Какво бихте съветвали този човек(момче)? Благодаря!
  13. Фантазия ли? Не е фантазия - предположение е,мислене е,мислене за това какво може да се случи. Аз знам на какво са способни тези хора! Знаеш ли,че на два пъти се измъквам буквално на косъм? Знаеш ли вече колко места,райони отбягвам да използвам като маршрути? Просто не е фантазия,това е страх,основателен страх. Защо го има ли - защото аз съм много по-слаб в сравнение,затова ги има. Ако бяхме равностойни или с малки различия в силите,нямаше да ме е шубе толкова,но този сблъсък,ако се случи,ще бъде унизителен за мен,това ще бъде тотална гавра с достойнството ми. Ти може би ще кажеш - щом си толкова слаб на тях не им прави чест да се сблъскват с теб,какви хора са това и ще си права! И аз питам какви хора са това,но риторично питам,аз много добре знам що за хора са това,ако помислиш и ти ще си отговориш. Та проблемът е в това,че съм много по-слаб и затова толкова ме е страх,страх ме е от несправедливост,после безвъзмездие,те са финансово и изобщо всячески по-силни,полицията какво ще им направи? После ме е страх да не стана убиец при защита на себе си или при отмъщение... Това е - слабите ги тъпчат и много вярно е казал,който го е казал - Бий,за да те уважават! Явно като си слаб... - всеки си позволява да си играе с теб по един или друг начин.
  14. Тези,страшните,съществуват,нищо не са ми направили,защото съм взел мерки и съм предпазлив,най-вероятно е затова. Но докога аз ще живея в стрес... потиснат съм. Откъде да знам тези,страшните кого още познават и кого още са настроили против мен? Не вчера,а по-предишния ден,както си се връщаx спокойно от кварталния магазин чух двама,с десетина години по-големи от мен,след като минах покрай тях и направих около пет-шест крачки,чух как единият пита реторично другия - е,той никога ли няма да остане сам? Сега, логично е да ме попитате откъде да знам аз,че точно за мен се говори,добре,не знам,но пък предполагам - вероятността каква е,според мен не е петдесет на петдесет,а седемдесет на тридесет,като седемдесетте процента ги слагам за това,че се говори за мен. Чувствам се отвратително... Като парализиран съм...
×
×
  • Добави...