Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ani_san

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ani_san

  1. What doesn't kill you makes you stronger!

  2. Ще Ви разкажа моя сън-ако някой може да помогне-моля,да разтълкува..Моито сънища доста често са някакви объркани.Ако може да помогне,винаги са цветни и ярки.Откакто се влюбих(да кажем) сънувам момчето.Толкова е реално всичко това-сънят ми показва неща,които обикновено правя с него в ежедневието ми..Понякога се чудя дали е сън или реалност.Наскоро сънувах,че съм при началната ми учителка и в дневника(училищния дневник) моята най-добра приятелка е написала името на този,който харесвам.Когато я питах защо,тя започна да плаче...Не мога да си обясня нищо.в съня ми се появява майка ми,за да ме хване,когато правя нещо нередно.Веднъж сънувах катастрофа.Когато се забихме в стената,усеетих как бие сърцето ми лудешки-тъмнина в съня.Събудих се.Често ми се случва да сънувам,че съм станала и че съм в училище вече,а всъщност да се успивам в леглото...Ако някой може,нека помогне в тълкуването на всички тези странни сънища!
  3. Здравей,ZMS, аз не съм някъв гадател на сънища,но доколкото съм чела,мога да ти помогна за някои неща.Храчиш ли или плюеш кръв в съня си, ще се разгневиш, ще извършиш глупост от ярост.Тече ли ти кръв насън от гърдите или гърба ти, ще се тревожиш за близък. Тече ли ти кръв от главата насън, ще чуеш неприятни, но верни думи за себе си. Тече ли ти кръв от носа насън, предстои ти да се ядосваш за пари или имот. Това го има в съновника.Но като цяло цялата история аз я тълкувам така: Давил си се в собствената си кръв-това е признак,че нещо вътре в теб самия те мъчи и сякаш(за жалост) вече те побеждава..Трябва да се бориш с лошото и да не се предаваш.Срещата с бившата ти шефка е признак за това,че искаш да върнеш времето назад,да поправиш някоя своя грешка(не е за работа) Този твой познат,за когото говориш явно скоро ще видиш или ти се е сторил съмнителен.Танците накрая означаваха,че можеш да поемеш някои рискове,тъмнкожите показваха топлота и силен устрем.
  4. Аз,както сигурно повечето ученици от гимназията,четях произведенията ща,не ща,нямаше как.Важното е не дали ги четем а дали ги разбираме! Да,проочетох ги,но ми бяха доста безинтересни и скучни!Може би ние знаем,че е задължително това прочитане,което ни кара да вършим с нежелание задължението си.Да,ние четем!Но не това което трябва-това е моята теза!!!
  5. Няма ''НЕ МОГА'' има само ''нямам смелост да го направя''..

  6. Научи се да изявяваш свободно мнението си. Интересно е,че точно аз ти давам този съвет,но поне ще споделя това,което знам.Няма нужда да ''бъдеш като тях''.Това доста често играе лоша роля на самата теб.Ако човека,от когото се учиш и искаш да си като него е глупав и нецивилизован човек?Помисли колко повече си ти от него.Помисли,че той трябва да се учи от теб,не ти от него.Ако човекът до теб е по-умен по-добър и ''по-'' от теб,попитай го за съвет,гледай как се държи той с околните.НО ЗАПАЗИ ОРИГАЛНОСТТА В СЕБЕ СИ и не ставай негово копие!!! Успех!
  7. Да, това е удобната формула да си анонимен Но и себе си. Всеки избира ролята си. И може да с скрие, когато паднат завесите. След време. Taken,Според мен във форума не виждаме кой стои срещу нас.Тук наистина всеки е анонимен,но аз търся житейския опит на хора,които вече са преудолели тези грешки.Затова се надявах да ги срещна тук.Не мога да попитам на улицата някого за съвет просто ей така! Надявах се на помощ,не да се скрия ''зад завесите''
  8. Искам да благорадя на всички. И да споделя, че това горното го практикувам от десетина години, а до 43тата си година и аз бях същата, така че отлично разбирам състоянието. Светът ми се промени, когато разбрах, че това, което съм смятала за свое добро качество - внимание към другите, доброта и куп още такива щуротии, се оказаха точно обратното - чиста проба агресивност. Много е лесно да се откаже човек от нещо, когато осъзнае, че то не е добро, а зло за другите. Не знаех,че има и други,които изпитват такава несигурност.За да се харесам на другите първо трябва аз самата да харесам себе си.Днес се държах естествено,не че има промяна,но хората го забелязаха! Аз няма да се крия под маската на друга повече...Или вече поне ще опитвам всеки ден да прилагам Фрейлинг -тук Просто последвай собствения си съвет .Поздрави. Да,на мен наистина ми е по-лесно да го кажа на друг!Това съм осъзнала,но просто не съм се научила да го практикувам.
  9. Може би трябва да изчкаш известно време него.Но ако скоро не направи нещо,твой ред е!Или поне му покажи,че изпитваш чувства-така ще е по-сигурен ! Успех
  10. От малка ме е било страх какво ще си помислят другите за мен..Може би затова ми е толкова трудно да заговоря някого(когото и да е) . Просто не съм достатъчно уверена в себе си и затова губя винаги!Искам да се променя,но не знам как.Самочувствието ми е високо само ако реша че съм перфектна,иначе не ми се живее.От критиките съм се научила,че трябва да се харесвам на всеки.Но не мога.Искам да се променя,просто не знам как...Усещам,че ще губя само ако продължавам така-да чакам нещо да стане, а не аз да започна първа.Моля Ви,кажете ми какво да направя,за да превъзмогна това?
  11. общуването е различно при различните хора! Някои хора се дъжат толкова естествено,когато общуват с други хора(и така трябва) докато на други им е трудно. зависи с кого общуваме ние се държим по различен начин.Ако се отпуснем,ние се държим естествено и човека срещу нас усеща нашите симпатии.Бъдете уверени и общуването няма да ви е проблем
  12. Напълно те разбирам.Преди няколко години моите родители се скараха заради една много глупава случка.Стигна се чак до там,че майка ми извика полиция.Тя,естествено,не мислеше трезво,но когато е нервна се случва да постъпва така.Аз треперех от страх в съседната стая,докато разпитваха наште поотделно. Разбра се,че няма нищо нередно.След няколко дни родителите ми се сдобриха и сключиха сделка да не се карат.Може би животът учи...НА теб може не това да ти се е случило,но не ти пожелавам да стигнеш до там.Не се меси в работата на родителите ти!Не взимай ничия срана..изчакай ги-на тях им трябва време.Често спорпвете в семейството се отразяват зле на нас,децата им.Особено в училище!Това води до несигурност и страх,депресия.За да преодолееш тези трусности(които аз ощте не съм преодоляла напълно) трябва да игнорираш лошите неща,да су оптимист може би.Наште доста често се караха-резултата е налице! Сега имам комплекси и страх от мнението на околните.Може би ние с теб трябва да сме по -уверени в себе си.Говоря ти като човек,който напълно те разбира и има същия проблем.Въпросът е там,че аз съм осъзнала какво да правя вече...трябва да започна да го осъществявам
×
×
  • Добави...