Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ягода

Участници
  • Общо Съдържание

    29
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ягода's Achievements

  1. Здравейте, може ли малко помощ изтеглих онлайн карти и ми се паднаха ІІІ.ИМПЕРАТРИЦАТА, Седмица мечове, Тройка чаши, VІ.ВЛЮБЕНИТЕ Въпросът е Д. ще ме покани ли на среща?І Благодаря предварително. пс: забравих да напиша беше таро на уейт, ако има значение.
  2. Мой бивш колега, който не съм виждала от няколко години. 3 пъти го сънувах тази седмица.
  3. Хората / мои приятели/, които участват в моя осъзнат сън сънуват ли същото като мен?
  4. ^ Не искам да те плаща, но последният път, когато сънувах гробище чичо ми почина след една седмица внезапно. :( Снощи сънувах Дявола, първоначално беше в човешки облик, после се превърна като онова на снимките с рогата :cry: започна да ме преследва, нещо ми каза, не помня какво беше, беше много много зловещо и много се страхувах, искаше да ме нападне, после майка ми ме събуди, слава богу, случва ми се за втори път да сънувам Дявола.
  5. Да излизаш по-често, аз като се заседя по време на сесия вкъщи и после като изляза навън си мисля, че целия град само мен зяпа. :Д
  6. този съм ме разтревожи малко. Сънувах, че ми се явява духът на братовчед ми , но като дете, беше починал и ми каза да не плача и че е добре, той също се разплака и ме прегърна. Той в реалността е жив.
  7. Снощи сънувах една гледачка, попитах я дали скоро ще си намеря работа, тя ми отвърна : ''Не няма, но с бъдещия си съпруг ще за почнете собствен бизнес, но... ( тук спря да говори), ти не го познаваш още, нали?'', аз и отвърнах с ''да, не го познавам''. После ми каза да се обърна с гръб към нея, да си сложа ръцете на колената, каза ми една молитва ..., не я запомних, нещо от рода беше да я пазят, здраве, не я запомних , после си тръгнах. пс: Мерси, Меги, сънищата спряха, засега, дано не се връщат, че е много неприятно наистина.
  8. От две седмици сънувам кучета всяка вечер, всякакви- малки, големи, черни, бели и т.н всеки път са на глудници, но не са агресивни, направо ще се побъркам вече, не знам какво трябва да направя , за да спрат тези сънища.
  9. Аз най-лесно помня като ПИША. Разработвам си темите, пиша най-важното, подчертавам това, на което трябва да наблегна със цветни химикали и моливи. Докато пиша не се разсейвам, а аз мн. лесно се разсейвам, после ми е трудно да се съсредоточа отново, така съм си от дете..Четенето на тихо място е за предпочитане, ако имаш шумни съседи, старай се да се изолираш от шума, защото и той дразни пречи на концентрацията.
  10. Моето мнение е, че ти и ''тя'' сте един и също човек, просто се отпусни като за начало и пусни ''тя'' да влезе в реалния ти живот, не бързай имаш цял живот пред себе си. Добре си се ориентирала, че искаш да бъдеш такава според твоите виждания, а не според приятели, роднини и тн.
  11. Аз също имам такива сънища и усещания както при Don4o. Спомням си, че преди няколко месеца сънувах една приятелка, с която се скарахме внезапно, така и не изяснихме проблема на 4ри очи. Случваше се да я сънувам заедно с една друга приятелка/, но второто момиче по-често го сънувах, второто момиче ни скара всъщност, та първата приятелка й повярва на клеветите по мой адрес и тя повече не ми проговори. В нощта, когато я сънувах единственото, което помня, че й казах ''прощавам ти''. От тогава не съм я сънувала. Сънищата с двете бивши приятелки не бяха никак приятни, особено с второто момиче, мисля, че наскоро пак я сънувах дори. От няколко месеца сънувам един мъж и не мога да се оттърва от тези сънища..... Мисълта ми беше, че ако говоря с този човек на сън , дали ще се спра да го сънувам, както направих в съня с бившата приятелка? На живо няма как да се свържа с този човек, всъщност може чрез ел. поща и фейсук, дори има личен сайт, но нямам смелост да го направя? Какво да му кажа? Той дори едва ли ме е забелязал, нищо, че бяхме да две крачки един от друг.
  12. Сънувах, че съм в апартамента на братовчедка ми и две малки кучета ядът от тортата ми за рождения ден. После сънувах, че сме влюбени с един мой познат, говореше ми някакви неща и ме прегръщаше. Стигнахме до някакво училище, имаше доста хора вътре в у-щето, аз се скарах на някакво дете, беше направило някаква глупост, отидох да кажа на майка му, след това се върнах при моя познат, който трябваше да ме чака, но него го нямаше.
  13. И аз не съм от Сф, но засега си търся работа в Сф само по специалността сч. и контрол.
  14. Какво да очаквам при 1/опозиция венера-плутон. Плутон 2 дом козирог, венера - 8 дом. 2/square Венера-Марс. Марс 12 дом скорпион, венера 9 дом лъв. Данните са от различни карти.
×
×
  • Добави...