Jump to content
Порталът към съзнателен живот

aglaq

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

aglaq's Achievements

  1. Кое по-точно те въвежда на мисълта за личностно израстване в тази комбинация? Самата последователност на картите,или по-точно как един Паж чаши преминава в Кралица жезли,която пък е мост между двете карти.Но май Таня ще се окаже права,че всичко е една проекция.
  2. Наскоро имах една комбинация сходна с тази на Лора,а именно-Паж чаши,Кралица жезли,Императрица.Въпросът беше свързан, с това дали да се предприемат конкретни действия или е необходимо изчакване.В случая мисля,че става въпрос за личностно израстване ,и за момента,оставяне на нещата на естественият им ход.Вие какво мислите?
  3. Възможно ли е комбинацията да говори за прекратяване на взаимотношения,и в случая Паж пентакли да е реален човек?То и аз написах голяма глупост сигурно,но много ми е интересно какво означава наистина.
  4. Има нова книга за Таро излязла на български “КАРТИ ТАРО-енциклопедия стъпка по стъпка“(Арлийн Тонети,Лиза Ленард).Препоръчвам я,скоро я взех,мисля че има доста полезна информация.
  5. На мен лично Паж чаши ми е указвал наличието на трети човек във връзката,за съжаление не си спомням останалите карти.
  6. Ако въпросът беше свързан с бременност,бих казала,че е вече е факт.Но като се замисля,а и картите са доста подвеждащи,e че е възможно да има такова нещо.Според мен трябва да зададеш директно въпроса,за да получиш по-голяма яснота.
  7. Искам и аз да ви споделя една комбинация с 9 пентакли,която в случая незнам какво място намира в моят въпрос.На едно мое питане-дали нещо ще стане,дали нещо ще се получи,ще има ли възможност за реализация,картити бяха-Асо жезли,Деветка пентакли,Императорът.Първоначално като видях 9 пентакли реших,че няма мърдане,ще става каквото трябва да става,но не мислите ли,че Императорът на трета тотолно стопира нещата?
  8. Ще започне ли X нова работа-Кралица на жезлите,Асо мечове,Кралица на мечовете.Тук не ми е ясно как една кралица на жезлите преминава в кралица мечове,под някаъв външен натиск,а може би човек или обстоятелство,и с Ас меча като втора не мога да свържа нещата.Моля за помощ.
  9. На въпрос“Ще останем ли до края на годината в този апартамент?“-картите са-Асо мечове,Светът,Петица чаши.По тези карти виждам депресия и страшно емоционално натоварване,което ще продължи и за в бъдеще.Асо мечове ми се вижда някак разпиляно в петица чаши и всъщност остава един сам Свят от който мърдане няма,т.е.положението си остава същото,развитие няма.Вие какво ще кажете?
  10. Не разбрах -пентаклите са втори,а задължително на последна да са мечовете,т.е не мечове втори-пентакли трети?
  11. Явно не ви прави впечатление, че пишат и други хора ... Та, за твоите карти: въпросът ти е излишен, много добре сама си знаеш отговора и тук ключовият въпрос е какво си пропуснала и дали можеш да си го наваксаш. Едно уточнение, в Таро кармични карти няма и те са невъзможни. Иначе, съветвам те да анализираш отново картите си, но като Таро карти, не само пречупени през твоята личност. В случая за пропуск не мога да говоря,нещата са съвсем в зародиш.Луната с 9 пентакли я свързам с едно личностно израстване,но като все още неосъзнато,9 жезли е моста,предизвикателството по което трябва да се премине.Мисля че 9 пентакли като завършваща карта допринася за реализация на целите,но по 9 жезли,че всичко зависи от мен -тук искам да попитам струпването на две деветки означава ли нещо?Благодаря за отделеното внимание.
  12. Всъщност в този случай картите не отговарят на въпроса ти.Според мен това е твоето състояние което се намираш в момента,като яло виждам един дълъг период на вътрешна агония.Отностно въпроса който си задала и двете карти,и Обесеният,и Умереност учат на търпение с баланс между духовното и реалното.Пак казвам-според мен.
  13. Тъй като сме започнали с 9....на въпрос"Дали да продължа образованието си в дадена област?"-картите бяха:Луната,9 жезли,9 пентакли.Някъде бях чела,че Луната също е кармична карта,а също че може да означава време на промяна или на проникване на материал от безсъзнателното в съзнанието,но тук нещо не я свързвам с останалити две карти и най-вече с 9 жезли.Моля момичетата за помощ.
  14. Не,не става въпрос за любовни отношения,а за чисто човешка житейска ситуация,в която няма замесени конкретни отношения.Тук Рицарят не играе ролята на човек(поне според мен),а по-скоро събитие или послание носещи нещо много емоционално,Кулата е внезапното освобождаване нанапрежението,на старите представи и възгледи въобще на всичко онова което сме мислели и чувствали до сега,тук обаче не мога да свържа Асо чаши обърната-мисля че това е отговорът на Таро....
  15. Здравейте,намирам се в много трудна житейска ситуация,а и днешните карти които изтеглих ме хвърлиха в смут-Кулата,Асо чаши(обърната),Рицар чаши-по Кулата си мисля,че нещата въобще не вървят на добре,но асо чаши обърнато много ме обърква.Моля знаещите за помощ.
×
×
  • Добави...