Jump to content
Порталът към съзнателен живот

aglaq

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от aglaq

  1. Кое по-точно те въвежда на мисълта за личностно израстване в тази комбинация? Самата последователност на картите,или по-точно как един Паж чаши преминава в Кралица жезли,която пък е мост между двете карти.Но май Таня ще се окаже права,че всичко е една проекция.
  2. Наскоро имах една комбинация сходна с тази на Лора,а именно-Паж чаши,Кралица жезли,Императрица.Въпросът беше свързан, с това дали да се предприемат конкретни действия или е необходимо изчакване.В случая мисля,че става въпрос за личностно израстване ,и за момента,оставяне на нещата на естественият им ход.Вие какво мислите?
  3. Възможно ли е комбинацията да говори за прекратяване на взаимотношения,и в случая Паж пентакли да е реален човек?То и аз написах голяма глупост сигурно,но много ми е интересно какво означава наистина.
  4. Има нова книга за Таро излязла на български “КАРТИ ТАРО-енциклопедия стъпка по стъпка“(Арлийн Тонети,Лиза Ленард).Препоръчвам я,скоро я взех,мисля че има доста полезна информация.
  5. На мен лично Паж чаши ми е указвал наличието на трети човек във връзката,за съжаление не си спомням останалите карти.
  6. Ако въпросът беше свързан с бременност,бих казала,че е вече е факт.Но като се замисля,а и картите са доста подвеждащи,e че е възможно да има такова нещо.Според мен трябва да зададеш директно въпроса,за да получиш по-голяма яснота.
  7. Искам и аз да ви споделя една комбинация с 9 пентакли,която в случая незнам какво място намира в моят въпрос.На едно мое питане-дали нещо ще стане,дали нещо ще се получи,ще има ли възможност за реализация,картити бяха-Асо жезли,Деветка пентакли,Императорът.Първоначално като видях 9 пентакли реших,че няма мърдане,ще става каквото трябва да става,но не мислите ли,че Императорът на трета тотолно стопира нещата?
  8. Ще започне ли X нова работа-Кралица на жезлите,Асо мечове,Кралица на мечовете.Тук не ми е ясно как една кралица на жезлите преминава в кралица мечове,под някаъв външен натиск,а може би човек или обстоятелство,и с Ас меча като втора не мога да свържа нещата.Моля за помощ.
  9. На въпрос“Ще останем ли до края на годината в този апартамент?“-картите са-Асо мечове,Светът,Петица чаши.По тези карти виждам депресия и страшно емоционално натоварване,което ще продължи и за в бъдеще.Асо мечове ми се вижда някак разпиляно в петица чаши и всъщност остава един сам Свят от който мърдане няма,т.е.положението си остава същото,развитие няма.Вие какво ще кажете?
  10. Не разбрах -пентаклите са втори,а задължително на последна да са мечовете,т.е не мечове втори-пентакли трети?
  11. Явно не ви прави впечатление, че пишат и други хора ... Та, за твоите карти: въпросът ти е излишен, много добре сама си знаеш отговора и тук ключовият въпрос е какво си пропуснала и дали можеш да си го наваксаш. Едно уточнение, в Таро кармични карти няма и те са невъзможни. Иначе, съветвам те да анализираш отново картите си, но като Таро карти, не само пречупени през твоята личност. В случая за пропуск не мога да говоря,нещата са съвсем в зародиш.Луната с 9 пентакли я свързам с едно личностно израстване,но като все още неосъзнато,9 жезли е моста,предизвикателството по което трябва да се премине.Мисля че 9 пентакли като завършваща карта допринася за реализация на целите,но по 9 жезли,че всичко зависи от мен -тук искам да попитам струпването на две деветки означава ли нещо?Благодаря за отделеното внимание.
  12. Всъщност в този случай картите не отговарят на въпроса ти.Според мен това е твоето състояние което се намираш в момента,като яло виждам един дълъг период на вътрешна агония.Отностно въпроса който си задала и двете карти,и Обесеният,и Умереност учат на търпение с баланс между духовното и реалното.Пак казвам-според мен.
  13. Тъй като сме започнали с 9....на въпрос"Дали да продължа образованието си в дадена област?"-картите бяха:Луната,9 жезли,9 пентакли.Някъде бях чела,че Луната също е кармична карта,а също че може да означава време на промяна или на проникване на материал от безсъзнателното в съзнанието,но тук нещо не я свързвам с останалити две карти и най-вече с 9 жезли.Моля момичетата за помощ.
  14. Не,не става въпрос за любовни отношения,а за чисто човешка житейска ситуация,в която няма замесени конкретни отношения.Тук Рицарят не играе ролята на човек(поне според мен),а по-скоро събитие или послание носещи нещо много емоционално,Кулата е внезапното освобождаване нанапрежението,на старите представи и възгледи въобще на всичко онова което сме мислели и чувствали до сега,тук обаче не мога да свържа Асо чаши обърната-мисля че това е отговорът на Таро....
  15. Здравейте,намирам се в много трудна житейска ситуация,а и днешните карти които изтеглих ме хвърлиха в смут-Кулата,Асо чаши(обърната),Рицар чаши-по Кулата си мисля,че нещата въобще не вървят на добре,но асо чаши обърнато много ме обърква.Моля знаещите за помощ.
  16. Моят КК от днес(мисля,че е проективен поради струпването на Чаши,но вие ще кажете) 1-десетка чаши,2-петица пентакли,3-кралица на мечовете,4-върховната жрица,5-десетка пентакли,6-четворка мечове+принцеса на мечовете,7-деветка жезли(обърната)+принцеса на жезлите,8-деветка чаши,9-Звездата,10-тройка чаши+петица мечове.Притеснява ме също струпването на 9 и 10,мисля че периода в който съм е граничен и в крайна сметка ще има изход от ситуацията.Моля за вашето мнение.
  17. Занимавам се с Таро от пет месеца,последният въпросите ми са от чисто материално естество.За последната подредба от три карти не си спомням точно как съм задала въпроса,но горе-долу той е:ще успеем ли да закупим жилище в срок от три месеца-Господарката,Четворка пентакли обърната и Десетка пентакли.Тук четворка пентакли мисля че е огледало на моята несигурност в момента,т.е.сегашната ми ситуация,Господарката и Десетка пентакли като реализация и в духовно и в материално отношение,но като се замисля Десетката може да се явява един вид стена за всички мой желания,т.е.всичко да е една проекция!?
  18. Здравейте,от доста време ви следя,но чак сега се осмелих да пиша.От известно времe ме “преследва“ четворка пентакли обърната.Потърсих информация във всичките си възможни книги,но авторите са доста противоречиви.Появява се във всякакви подредби.Ако някой има желание,ще се радвам на споделеното мнение.
×
×
  • Добави...