Jump to content
Порталът към съзнателен живот

didson

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

didson's Achievements

  1. Здравей Killah,според мен е най-важно човек да харесва себе си,защото ако желанието да те харесат другите е прекомерно ,можеш да станеш досаден.Най-добре е човек да бъде естествен и да раздава любов без да очаква нищо в замяна.Това е поне моята гледна точка.Искам да те питам имаш ли интерес към някакъв вид изкуство,дори това да е кулинария?
  2. Здравейте всички приятели на астрологията.Искам да питам Уран може ли да се има предвид като добра предпоставка за занимаване с астрология.При мен се намира във втори дом във Везни,тригон със Слънце в Близнаци,образуващ се тригон с Меркурий в Близнаци,тригон със Сатурн,тригон към МС,BQ с Луна в Телец е и едно квадратче с Марс.И искам да питам нещо друго,разбира се ако някой има време и желание да ми отговори:Юпитер при мен е в падение в Козирог,в квадрат с Плутон и опозиция с Венера/всъщност влиза в тао квадрат/,но се намира в 4 дом,дома на Рака където се намира в екзалтация.Смекчава ли този факт неговата слабост?
  3. Здравей Иванка, Самата аз също се занимавам по-задълбочено с астрология едва от няколко месеца и търся отговорите на много въпроси.Направи ми впечатление това което споделяш за баща ти ,че не се разбирате и че сте в постоянна опозиция.Доколкото съм чела Слънцето по принцип показва бащата и съпруга в една карта,а Луната-майката.Поне аз/може и да греша,нека ме поправят ако е така/мисля,че неразбирателството с баща ти идва от това,че асцендента е в опозиция със Слънцето.Но все пак това може да е показано и от друго в хороскопа.Примен пък Слънцето е в Близнаци а Асц. в Дева.Имат един господар,но самите те са в квадрат.Поне при мен подредената Дева се бори с непостоянния и повърхностен Близнак.Не питай!
×
×
  • Добави...