Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Диляна

Участници
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.clubastrology.net
 • ICQ
  167649133

Profile Information

 • Интереси
  Спорт, астрология, литература

Диляна's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. 16-10 ПЕТЪР ДИМКОВ – ЛЕЧИТЕЛЯТ, ДУХОВНИЯТ УЧИТЕЛ, РОДОЛЮБЕЦЪТ По случай 120-годишнина от рождението на големият българин Петър Димков, граждански инициативен комитет организира литературен конкурс за есе, разказ, стихотворение, приказка – по посочената тема /може да се пише за една от разностранната дейност на П.Димков/ и подтеми. ОБЕМ: до три печатни страници. ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ: І-ІV клас /7-10 години/, V-VІІІ клас /11-14 години/, ІХ-ХІІ клас /15-19 години/, студенти, войници, сержанти, офицери, в т.ч. курсанти от военните училища до 35 г. и други над 35 години. Материалите трябва да съдържат пълна информация за участника: трите имена, клас /курс, месторабота, поделение/, домашен адрес, телефон и e-mail. КОНКУРСНИТЕ РАБОТИ НЕ СЕ ВРЪЩАТ. КРАЕН СРОК за изпращане на материалите 25 ноември 2006. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 6 декември 2006 на сайта на П.Димков и в пресата. НАГРАДИ: грамоти и публикация в пресата и на сайта П. Димков. Примерни ПОДТЕМИ за конкурса: Писмо до Дядо Петър.; Приказка за Дядо Петър.; Петър Димков – Лечителя.; Хармония с природата.; Философия на билката.; Изкуството хранене.; Усмивката лекува.; Добрата дума е силно лекарство.; Мечтата е лек.; "Избягвай всичко, което разваля настроението” Песента прогонва болестта.; Лечение чрез изкуство.; “Радостта е двигател на нашия живот”.; “Ден, през който не сте се смели, е загубен ден”. Материалите изпращайте на адрес: София 1000, пк. 964 или на E-mail: ZA_DIMKOV@abv.bg и fedix@mail.orbitel.bg По-подробна информация, както и материали за П. Димков може да намерите на сайтовете: http://peterdimkov.hit.bg/obrashtenie.htm http://www.freewebs.com/petardimkov/ http://theosoph.org/home.htm bukvite.com P.S.Успех на тези които ще вземат участие. Аморе.
 2. Ти ме запали по сънищата и сега търся всякаква литература и чета. Благодаря за хубавия отговор
 3. Имам важен сън, повтори се два пъти за 15 год. НЕ мога да го забравя никога. Според мен е много важен и изпълнен с послания. Отговорих на всички въпроси които си написал и ми стана още по интересно. Дали сънят е продиктуван от мен самата, дали аз съм го сънувала защото го искам или е свързан със важни за мен събития. Как се разбира какъв тип сън си имал?
 4. Иво, на мен играта ми харесва , а на теб?
 5. Ех тези интерсептирани знаци. Много са важни, но да има човек очи да ги разбере.
 6. Браво Ще очакваме и снимки и разкази, на очевидци
 7. Привет Да попитам защо няма информация, че на Рила в това време може да вали дъжд, но пък се случва едно от най-хубавите събития за учениците на Беинса Дуно.
 8. Здравейте приятели Написах темата толкова отдавна, а е все така актуална И за мен също. За мен тази година е единица, и наистина положих началото на най-различни начинания. Астрология, Асоциация, и толкова познанства и невероятни приятелства Те си знаят, но една голяма целувка от мен. Литература, изяви, публикации. Та с една дума, този календар с мъдрости е като китайските късметчета. Взе че се случва и става. Използвайте го и се запишете отговора Аз Ви дарявам моята любов
 9. Честито бебе-бърборанче Слънце Близнаци, Луна Близнаци, Асцендент везни Ще е висок, хубав, и ще учи. Обаче и баскетбола му е в кърпа вързан или поне тенис на маса Толкова за деца, не е прието да се правят хороскопи на деца до седем годишна възраст. То е малко и все още съществува със луните на майка си и баща си. Но не мога да се стърпя, да кажа : Ще има дар слово на няколко езика. Успех и щастливо детство Само за малко в ролята на осмата фея. Как сте астролози?
 10. здравейте Ани благодаря за труда който си вложила! Книгата е прекрасна. Много харесвам Аройо, начина му на работа. Много научих от него, с този превод повече хора ще се докоснат до истинската астрология! Браво!
 11. Здравей, Аз зададох въпрос за Лилит преди месец, мо май остана без отговор. При мен също е в първи дом Везни но в съвпад с Процерпин и Плутон... Какво ли значи... Предполагам, че докато сам не си намерия отговорите никои няма да ми каже Поздрави на всички просветени в астрологията Здравейте И аз да попитам нещо, може ли? Как така като си гледате хороскопа, не тръгвате от Слънцето което дава творческата енергия и великото и неповторимо Аз? Как така не обръщате внимание на Луната или на Венера, пък и да не забравяме, че всички планети, точки са част от една неповторима звездна смес наречена наука Астрология. Защо те интересува точно Лилит? Ако ми отговориш на въпроса ще ти отговоря какво според мен е Лилит в първи дом П.С. Такива книги има, такива разработки, толкова места за четене...пък точно Алена ли ....."....лакмусът на лошата карма..." ето на това чудо на чудесата се чудя. Тук има езотерици, окултисти моля включете се, как разбирате това твърдение?!?!?! По повод хороскопите. При първа възможност ще се включа, за сега съм в отпуск
 12. Здравей Нарича се "изгорял път", защото в хорарната астрология когато се търси някакво решение, има няколко главни показателя. В случай, че някой от тези главни показатели е точно в тази коментирана област, тогава се приема, че ще много сложна развръзката. В Хорарната Астрология, има много митове които не е добре да се спазват, но руските астролози явно могат да защитят дисертация на всяко зрънце в картата Май и аз трябва да опитам, да измисля нещо, например "Небесен огън", от 15 градуса в скорпион, до 15 в стрелец. Ако там попадне някой показател, със сигурност ще има положителна развръзка. Не ме питайте защо, така ми харесва Шегувам се
 13. Здравей В следващите години, често ще се питаме дали дадено събитие на е свързано с Венера. Ще има едно завръщане на стари идеи, на стари любови, на отминали интереси. Освен това и здравословен план, може да се появят проблеми с бъбреците. Друг може да намери нов начин за печелене на пари. Пасажът на Венера мина и отмина, но събитията тепърва предстоят.
 14. Здравей Къде се сблъскваш с това? Защото аз напоследък все се сблъсквам с разни термини, продукт на руски астролози. Може ли да поясниш за какво точно става дума и в кой случай си се сблъскала с него? И 15-гр във Вени и 15-тия гр. в Сорпион, или 15гр. Везни до 15гр. Скорпион?
 15. Благодаря за съветите, ще те послушам. Ще се опитам...поне
×
×
 • Create New...