Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Julian

Участници
  • Общо Съдържание

    20
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Julian

  • Рожден Ден 20.11.1977

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Julian's Achievements

  1. Здравейте, отдавна не бях писал тук, но тази тема ми се стори доста интересна. Самият аз съм вегетарианец от почти 5 години, като за това време от гардероба ми почти неусетно изчезнаха всички кожени аксесоари с малки, за мое съжаление, изключения. Имам два чивта кожени обувки и доизносвам няколко кожени колана, като всичко друго съм заменил, при това доста успешно, с текстилни материи. Особено съм доволен от дрехите и в часност якетата от т. нар. дишащи материи, които дават несравнимо по- голямо удобство, лекота и комфорт при носене, с огромна цветова гама, която не те задължава да ходиш като в траурно черно, както е при 90% от кожените изделия. Обаче голям проблем ми е намирането на достатъчно здрави обувки от изкуствена материя, тъй като съм височък и тежичък и ги съсипвам удивително бързо.
  2. Иво, филма ти е меко казано шокиращ. Не знам обаче докога Природата ще търпи това изстъпление и гавра с Живота? 2012 не е много далеч........
  3. Явно това, че всички хора около мен от година и половина ме "убеждават" колко е незаменимо месото и как аз съм едва ли не полуидиот заради това, че не ям МЪРША, не са изолиран случай. А пък аз се чуствам перфектно. И нямам ни най- малко желание да сложа плът в устата си повече.В интерес на истината около 2 месеца, след като спрчх да ям мърша, ей така за да видя какво ще стане хапнах един сандвич с месце. Просто не мога да опиша как мина последвалата нощ за стомаха и за целия ми организъм. Обаче най- фрапиращото е това неразбиране от страна на най- близките, хората от които очакваш подкрепа, каквото и да им говоря и показвам наглед. В семейството жена ми яде пиле и чат пат друга мършичка, но по въпроса за детето не можем да постигнем разбиране. Дъщеря ми е на три годинки, и въобще, ама наистина въбще не се сеща да иска месо, когато на масата има други храни, най- много да го даде на котката или кучето, ако и го сложат в чинията. Лошото обаче е, че си иска от т.нар. кремвирши от месо, които и котката не ги ще, а детето ги яде с удоволствие. Интересно какво ли толкова вкусно има в тях?
  4. Mона, и моето мнение не те ангажира по никакъв начин. Всичко е въпрос на свободния избор, който Бог така милостиво ни е предоставил. Лесният път невинаги е правилен.
  5. Щом правиш нещо, значи не можеш да не го правиш- това се отнася с особена сила за наркотиците. Това, че говорят за THC, че няма пристрастрастяване е много опасна заблуда не е нормално, Мона. Какво означава лек наркотик? Мен ми звучи като оксиморон. Или малко убит, или малко изнасилен??? А относно хашиша- това не е ли просто концентриран THC(тетрахидроканабинол)?
  6. Oera Linda Здравейте, може ли да ми помогнете с малко инфо около тази книга?
  7. Мда, но кой ли разбира вече поличбите ....сега не е модерно да си суеверен например.
  8. Здравей, Таня Интересно е как Петър Дънов успява да намери различен подход с едни и същи слова към може би всяко едно съзнание сред хората, четящи внимателно и разбиращо неговите лекции. Вероятно основната цел на хората тук, на Земята е първо да намерят себе си, да разберат кои и какво са всъщност. Нашето развитие нагоре по спиралата е всъщност достигане на първоначалното състояние, от което по едни или други причини сме се разграничили, и се намираме Тук и Сега . Погледната отдолу, една спирала представлява кръг . Човек, лишен от познание не би могъл да знае какво всъщност е спирала, ако не я е виждал преди. Може би единствено би могъл да различи началото...
  9. На няколко места в своите лекции Петър Дънов споменава звездната система Алфа Центариус Тук и Тук Може ли да предоставите малко повече информация за него?
×
×
  • Добави...