Jump to content
Порталът към съзнателен живот

eliana

Участници
  • Общо Съдържание

    27
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от eliana

  1. Може и да греша.....никого не задължавам да приема мнението ми. Всеки вижда нещо различно в картите. И така трябва да бъде. Според мен най-важно е първото усещане и това ,което е валидно за някого при определени комбинации и значение на дадена карта ,да не е валидно за друг.Аз не съм съгласна с много неща ,които чета и в книгите и във форумите и виждам съвсем други значения на картите.Значението на картите всеки трябва да извлече сам от конкретната колода с която работи.
  2. Какво ще кажете за следната кобминация на въпрос : Какво трябва да знам за лицето Х.? Смъртта +Страшния съд + Асо монети
  3. едно от посланията на Страшен съд с 6 чаши, на вече взето решение, Това е дълго желана перспектива, за която просто сега ми се отваря възможност. Другите карти обаче ме позамислиха, доколко всъщност ми е окончателно решението. Втората комбинация ме подсети за една сентенция на Вергиилий - "Съдбата помага на смелите". Борба, инициатива, вяра, огромен оптимизъм и Папата ме кара да мисля, че са оправдани. Поне по отношение на това, което ме интересува. Имам още известно време да реша и по тези карти смятам, че това е посоката, към която ще се обърна. Може и да греша, но така смятам. На мен Страшният съд ми говори за нещо от минал живот- за мен това е кармична карта, за това сърцето те влече на там ,на подсъзнателно ниво искаш да направиш това ,което преди не си успяла.Но Папата ми говори за структуриране,узаконяване и придаване на форма на нещо- подписване на трудов договор например, в съчение с Глупакът- по всичко си личи,че ще избереш второто.Кое от двете е по-добре за теб? И двата варианта са добри от различна гледна точка. Аз бих избрала второто.
  4. Опитвам се да включа и трите карти в едно като напластяване , но Слънцето и 5 мечове като че ли има бариера между тях. По-скоро комбинацията е между Кралица жезли и Слънцето ,които ми описват положението в момента ,а 5 меча е последицата от това и отговорът на въпроса . От колко време се занимавам с таро - от 08.06.2006 г.,но на приливи и отливи,когато имам някакъв проблем ,който не мога да реша .От къде се уча - имам няколко книги по таро,но главно от руските сайтове от форумите и от този форум ,разбира се.Това с допълнителните карти го взех като идея от една подредба на Силвър Рейвън Улф ".Допадна ми като идея-на въпрос се теглят една след друга три карти , ако първата не изяснява нещата, теглиш втора и така до три пъти - ограничение има ако излезе голям аркан,тогава спираш.това се прави когато дадена карта в подредбата не е ясна.За изясняване на самата карта.
  5. Тази жена /Кралицата жезли / вероятно съм аз и моята роля- жената лидер,която е уверена в себе си и действа/, Слънцето -е моя момент на слава , известност, която мога да получа чрез лицето Х., но 5 меча според мен означава ,че ще взема страна и участие в конфликт-враждебна обстановка и разчистване на сметки- от което може да последва отмъщение. Кой обаче ще ми отмъщава? Като пояснение на 5 меча изтеглих допълнителна карта на конкретен въпрос На мен тук Кралица мечове ми прилича на "НЕ" , няма от него да дойде отмъщението .По-скоро от 8 монети-конкуренцията , Рицарят монети -може и от там да дойдат неприятности,но на по-късен етап. Дали тълкувам правилно това ?
  6. Във връзка със забележката на Sha angreal изтеглих карти на въпрос: " Какви ще бъдат опасностите за мен ако продължа сътрудничеството с лицето Х ?" Картите са : Кралица жезли+ СЛЪНЦЕ+ 5 меча Като пояснителни изтеглих още три карти: От него ли ще дойде опасността - Кралица мечове От конкурентите му ли ....- 8 монети от НСБОП или ДАНС ще дойде опасността ?- Рицар монети На допълнителните въпроси отговорът трябва да е само с "да " или "не". / и тук вече се колебая /
  7. Здравей, Жур ! Притежаваш власт и контрол да промениш сегашното си положение,самоуверена си и го искаш.началото на преход към по-добро е факт,но все още перспективите са ти неясни.Ситуацията постоянно се променя,тъй като и твоите желания и решения ще се променят.Опитай различни варианти и не се хващай за първото нещо! Всичко е във твоите ръце. / според мен /
  8. Зравей,Жур ! Според написаното във вестниците, този човек е изпълнявал "мокри поръчки" за една от силовите групировки,не го познавамот близо и не знам дали е така. От една страна чета вестниците,от друга виждам един уплашен човек....Осъден е на лишаване от свобода,но по време на процеса е бил задържан под стража.Това време се приспада и фактически този месец , ако се спази закона , трябва да излезе на свобода. Съдът и прокуратурата си правят оглушки.предстои му дело този месец за разглеждане на този въпрос. Притесняваше се дали ще го пуснат или ще лежи 7 години още.Реших му казуса-ще го пуснат. Въпросът ,който си задавам е дали е безопасно за мен да продължа това сътрудничество или да се дистанцирам. картата Умереност в моята колода се нарича Алхимия- комбина,симбиоза, синтез,свързване,сътрудничество , съвместна работа. В комбинация с Дявола обаче ми прилича на обсебване и няма да мога да се откажа ако поискам,това са ми опасенията.
  9. Здравей, аз мисля ,че Умереност на трета позиция е "ДА" , а като комбинация със Страшен съд кармично предопределено да се случи,но може би не веднага а във времето.
  10. Здравей, не си чак толкова начинаеща колкото си мислиш.... Нямаше среща , а разговор по телефон-дадох юрид.консултация на човек,който е в затвора."Срещата" протече както я описваш.Интересното е,че лицето Х е нещо като мафиотски бос-доста известен и мисля,че съчетанието на Страшния съд/ мафия/ + Дявол/ бос/ + Умереност / сътрудничество/ са много показателни за ситуацията. Причината,която подозираш е присъда ,предстоящ процес/ Страшен съд/ + силно желание/ Дявол/ да е в негова полза ,поради което беше много сдържан /Умереност/ .Но тъй като и аз не съм много напред с материала,очаквам и други мнения .
  11. Картите са : Страшния съд , Дявол , Умереност
  12. Здравейте, как бихте тълкували тези карти на въпрос: какво ще бъде отношението на лицето Х към мен утре? моето тълкуване ще споделя на по-късен етап.Искам да направя проверка на собствените си възприятия, за това няма да казвам подробности.
  13. Гледах едно научно популярно филмче ,в което се снимаха духове с цифров фотоапарт.Виждат се на снимките сферичики-малки светещи.Обяснението беше ,че ако е дефект на фотоапарата, трябва да има такива светещи сфери на всички снимки. Скоро си купих такъв апартат и правих снимки на изпращането на абитурент-син на наши приятели. На това момче майка му е починала много отдавна. На една от снимките имаше заснети много сферички. Какво мислите за това ?
  14. Дълго време търсих багети и все нямаше.Днес баща ми видял едни багети в една книжарница.Били малки и тънки.Както и да е......Измъкнах едни игли за плетене от гардероба, огънахме ги и готово -имам си багети.Алуминиеви са.Точно 30 см.рамо. И какво правих днес- тествам различни хранителни продукти.Водят ме право при чешмата в кухнята. И за мое учудване намират злато и сребро.Правихме експерименти с това,което имам-пръстени,обици.Много беше весело.
  15. Самата Ванга е казвала,гледах го на филм,че тя пита и и се дава информацията.Но не винаги и се казва истината. Буквално:" И аз не знам кога е истина и кога не." А какво ще кажете за възможността на кукумявките да усетят предстояща смърт?Аз бях в Бургас,когато баба ми почина и никой не ми каза,но една кукумявка кацна на прозореца на стаята ми и аз разбрах.Аз се обадих по телефона да питам нещо лошо ли се е случило.Как се случват тези неща ?
  16. Всъщност знам за мрежата на Хартман,за линиите които се пресичат и ,че в тези точки не е добре да спиш,но си мислех,че тя е от значение за това къде да си построиш къща и т.н.Не я отчитам при чертаенето на карта,очевидно ще трябва да се информирам.Не знам за правите ъгли,които трябва да отчитам. Не съм се сетила за двете възможности,но ще опитам.Дано да открия тази кола.На приятел на баща ми също му окраднаха колата скоро........При меренето на кръвно ние използваме линийка. Правили сме експерименти като поставяме три чаши върху масата обърнати надолу.Под една от тях поставяме монета.Соча с пръст или молив към чашата и питам махалото за монетата.Не познавам само,когато съм пренапрегната от желание да докажа ,че радиестезията действа.Когато съм спокойна -действа. Обикновено не харесвам хора,които обичат котки и имат котка в къщи.Знаете ли на какво се дължи това ????? Неприязан от пръв поглед,после научавам за котката.Дали има нещо общо с тези електромагнитни вълни или нещо друго ?????? За начинаещите радиестезисти- в момента на площад Славейков има три нови книги -"Махало по карта","Радиестезия за начинаещи" и още една,но я забравих.......
  17. Аз не се занимавам редовно и нямам претенции да съм веща.Използвала съм най-обикновена карта.За помещения си чертая карта мащаб 1:4 ,ориентирам с компас. Движа линиика от изток на запад и от север на юг и където се задвижи махалото отбелязвам,тоест мястото е там където се пресичат.Използвам и схема от 9 квадрата,в които има записани въпроси.Където се залюлее ,там е верния отговор. Колата е цяла,в движение ,с пренабити номера. Според махалцето е в село на 100 км.от София-в радиус. Не е възможно да проверявам всички села,нямам търпение за това.Всъщност съм на приливи и отливи-ту се занимавам с астрология,ту с карти таро ......каквото ме прихване за момента.Все чакам да имам повече свободно време ,за да експериментирам. Баба ми едно време си мереше кръвното със златна халка закачена на синджирче.Правили сме опити с апарат за кръвно.Съвпада. Вие как мислите,на прав път ли съм ?
  18. Какво точно имаш предвид Мона ? Не съм чела този разказ. Преди години гледах едно предаване по руската телевизия, леко насмешливо към пророчествата на известни ясновидци.Ванга предсказа ,че Курск ще потъне.Тогава си помислих за град Курск. А тя говорела за подводницата,която по това време не била построена.Това е личното ми впечатление.
  19. Аааааааа,смешно ли е за колата ? Не съм я намерила,но според махалцето е в някакво село на 100 км. от София. Ще потърся препоръчваната от вас книга.Обичам да чета . А какво ще кажете за "Радиестезична тетрадка" на Иван Тодоров ?
  20. Здравейте,вчера си купих махало и много се забавлявам. Станах за смях в къщи ,но нищо.....За мое учудване познава скрити предмети по карта,скрити у дома.Това е.Запалих се от едно филмче по Риалити Ти Ви, което върви всеки ден от 11 и 10 сутринта.Казва се "Джейн Голдман разследва" .От това филмче се запалих и по тарото. Сега съм изправена пред изпитание,да намеря по карта с махало открадната кола на баща ми.Дано да се справя.Благодаря много на този,който ме насочи откъде да си купя махалото!
  21. Здравейте,много искам да си купя махало и багети,но не знам от къде. Конкретно къде има в София ме интересува ,ако знае някой.Благодаря предварително!
  22. Благодаря за информацията.Харесва ми,че няма формализъм.Значи следващото лято и аз мога да се кача на Рила и няма да се чувствам чужда ?
  23. А как се става член на Бялото братство?Има ли специален прием ?Моля за информация.
  24. Ето и едно лично преживяване и от мен.Преди години се скарахме жестоко с най-добрата ми приятелка и се разделихме като врагове..Не се сещах за нея,защото я бях отписала от живота си завинаги.Жестоко скарване....Един ден ,след три години,просто душата ми се сви и нещо ми говореше да я потърся.Обадих се по телефона у тях ,но я нямаше.След няколко дни я срещнах близо до дома ми и я поканих на гости у дома.Без думи се сдобрихме.Когато се прибрала у дома споделила с дъщеричката си ,че е страшно щастлива ,че сме се сдобрили.На мен също ми тежеше това положение и на мен ми олекна нещо.Когато говирих по телефона с майката на моята приятелка,разбрах ,че е болна от рак,но тя самата не знае.Две години бяхме неразделни,после тя почина.Сега съм много близка с дъщеричката и тя ме покани да и стана кръстница,тъйкато все още не са я кръстили.
×
×
  • Добави...