Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ivanov82

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivanov82's Achievements

  1. Благодаря моля ви да си пишем на лично да обсъдим вариантите. До средата на януари и дори да искам не мога да съм в България. Да решим на лично варианти. Благодаря ви предварително.
  2. доктор Баев като го имам грипа и болката в гърлото плюс това не е никак лесно. Как да ви ги обясня по добре не съм се вкопчил или фиксирал. Просто имам липса на апетит болки в гърлото и дискофорт като се храня. Не може да се напъвам да ям и да си причинявам сам паник атаки като трябва да плюя и се ошашавам защо се получава това към момента.
  3. Нещо не ви разбирам дълбочината на мисълта. Аз ви питам сериозно вие един вид с подигравка. Не мога ям нормално фокусирам се върху всяка хапка заради подсъзнателния ми страх, но след наличието на този несъзнателен механизъм дори и да имам желание пак ми е адски трудно. Всеки шум ме стресира допълнително. Дори и като пия вода дори. Не знам как по друг начин да ви ги илюстрирам. Дано никога не бъдете в моето положение един ден. Обяснете поне за този другия човек.
  4. Да де докторе но лисата на апетит и тоя несъзнателен механизъм остават още нерешени. моля ви за съвет. Почнах да медитирам но ме боли тилът след това . Има доста често главоболие като цяло. Това част от стреса ли е ? Как да формирам хубави мисли и да върна несъзнателно преглъщащия механизъм. Досега никога не съм получил отговор на този въпрос. Или съм уникален в историята на Човечеството
  5. Не съм писал отдавна тук понеже мислех,че почти съм се отървал от паник атаките си благодарение на Диляна Колева. От 5 ноември насам развих настинка и липса на апетит. И след това не мога да преценя кога имам нужда да се храня и понякога като ям и не искам да преглътна храната си. И не знам защо е така. Нямам анорексия уверен съм. Бях писал в една тема преди няколко месеца ,че се боря с паник атаки от 2014 насам и загубих несъзнателния си хранителен рефлекс тогава. И до ден днешен като ям мисля преосмислям. Не мога да ям механично. Как да разгранича кога ми се яде и да си върна този несъзнателен или подсъзнателен механизъм обратно.От 5 ти насам до ден днешен мозъка ми не знае какво върши. Корема ми е празен , но не ми се яде. Имам болки в гърлото да но само на супи ли да я карам. Съжалявам ако ви се струват бръщолевения и несвързаности , но съм адски адски объркан. Не съм побъркан определено още се надявам Благодаря ви предварително
  6. проверете си съобщенията моля ви.

  7. Благодаря до края на седмицата ще се свържа с колегата ви Диляна Колева да си уговоря удобен час
  8. Смятам скоро да си уговоря среща с колежката ви Колева , защото мисля и вярвам ,че тя би ми помогнала доста. Защо и диетолог бихте ли ми дали малко по подробна информация. Какво ви наведе на тази мисъл ?
  9. Докоторе пия на 3 дена 50 грама бира. няма да стана алкохолик. Просто имам сега липса на апетит и не преглъщам нормално. Страхът почти съм го преодолял. Но стресът и прекомерното лесно наяждане с 3 филии хляб на ден ми странно. Не ям плодове зеленчуци. Като ям на моменти ме боли като един вид хранопроводът. Неща преди ядени с апетит като палачинки дори са ми трудни едва ям една четвърт от четвърта.
  10. Имам въпрос към всички вас . Нормално ли е да ми е трудно да си преглъщам слюнката си на моменти. Като пия вода също да ми става дискомфортно понякога. Да съм свръх стресиран без причина. Да ми е трудно да ям големи количества храна. И да ям определени храни само дори и да ги ям без страх. Целия ми организъм ли се е свил от стресът не разбирам точно ? Ако пия по чаша вино или бира би ли ми помогнало да намаля стресът и мисленето докато се храня
  11. Благодаря ви на всички за мненията и подкрепата. Ще опитам за момента сам да се отправя ако не стане ще потърся доктор Колева във Варна и така. Аз съм чел доста трудове на различни езици гледал съм видеота по проблемът. Интелекта го имам но стресът и страха на моменти са нужни да бъдат преборени. Поне как да преборя стресът дори и като не ям определени шумове адски ме дразнят като викане блъскане на врати, тракане с вилици и лъжици или дрънкане със стотинки.
  12. Нищо ти няма ще се оправиш. Само избегни стресът да не се докараш като мене до ПА и да не можеш да се храниш нормално. Тогава вече ще може да кажеш , че имаш проблеми. Това твоето са бели кахъри.
  13. Благодаря ви докторе но как да преборя стреса и другите фактори. Техника или съвет моля. И все пак нали знаете не питаи старило а питаи патило. Докато не ви е на вашата глава нямате идея колко е трудно да се превъзмогне. Не става със магическа пръчка, щракане на пръсти или рестартиране като компютър
  14. Благодаря за съветите и подкрепата. Аз се радвам,че ям по бавно знам,че храната се смила по добре така. Но факта, че организмът ми е супер стресиран и всичко наоколо ме дразни като се храня е голям проблем. Аз съм адски социален човек и не обичам да страня от хората поради фактът, че не мога да се храня нормално. Просто се моля на БОГ и на себе си да се самоизлекувам скоро.
  15. Преди 2 години преживях адски силна и животопроменяща паник атака докато се хранех. Прекарах 6 часа в болница и дишах в торбичка преди всичко да отмине. От тогава се храня хапка по хапка и чакам всяка хапка да стане вода в устата ми напълно. И чак след това я преглъщам на изжабуркване един вид. Не мога да ям с други хора стресират ме всякакви шумове по време на ядене като : викане, коли , клаксони, блъскане, отваряне на врати и пр. Дори като пия неща ми е като в повечето пъти. Не знам как да си възстановя несъзнателния хранителен рефлекс да премахна стреса и да мога да стана нормален човек като преди. Моля ви ако има начин да ми помогнете със съвети или като прецените за добре. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Добави...