Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ivanov82

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ivanov82

  1. Благодаря моля ви да си пишем на лично да обсъдим вариантите. До средата на януари и дори да искам не мога да съм в България. Да решим на лично варианти. Благодаря ви предварително.
  2. доктор Баев като го имам грипа и болката в гърлото плюс това не е никак лесно. Как да ви ги обясня по добре не съм се вкопчил или фиксирал. Просто имам липса на апетит болки в гърлото и дискофорт като се храня. Не може да се напъвам да ям и да си причинявам сам паник атаки като трябва да плюя и се ошашавам защо се получава това към момента.
  3. Нещо не ви разбирам дълбочината на мисълта. Аз ви питам сериозно вие един вид с подигравка. Не мога ям нормално фокусирам се върху всяка хапка заради подсъзнателния ми страх, но след наличието на този несъзнателен механизъм дори и да имам желание пак ми е адски трудно. Всеки шум ме стресира допълнително. Дори и като пия вода дори. Не знам как по друг начин да ви ги илюстрирам. Дано никога не бъдете в моето положение един ден. Обяснете поне за този другия човек.
  4. Да де докторе но лисата на апетит и тоя несъзнателен механизъм остават още нерешени. моля ви за съвет. Почнах да медитирам но ме боли тилът след това . Има доста често главоболие като цяло. Това част от стреса ли е ? Как да формирам хубави мисли и да върна несъзнателно преглъщащия механизъм. Досега никога не съм получил отговор на този въпрос. Или съм уникален в историята на Човечеството
  5. Не съм писал отдавна тук понеже мислех,че почти съм се отървал от паник атаките си благодарение на Диляна Колева. От 5 ноември насам развих настинка и липса на апетит. И след това не мога да преценя кога имам нужда да се храня и понякога като ям и не искам да преглътна храната си. И не знам защо е така. Нямам анорексия уверен съм. Бях писал в една тема преди няколко месеца ,че се боря с паник атаки от 2014 насам и загубих несъзнателния си хранителен рефлекс тогава. И до ден днешен като ям мисля преосмислям. Не мога да ям механично. Как да разгранича кога ми се яде и да си върна този несъзнателен или подсъзнателен механизъм обратно.От 5 ти насам до ден днешен мозъка ми не знае какво върши. Корема ми е празен , но не ми се яде. Имам болки в гърлото да но само на супи ли да я карам. Съжалявам ако ви се струват бръщолевения и несвързаности , но съм адски адски объркан. Не съм побъркан определено още се надявам Благодаря ви предварително
  6. проверете си съобщенията моля ви.

  7. Благодаря до края на седмицата ще се свържа с колегата ви Диляна Колева да си уговоря удобен час
  8. Смятам скоро да си уговоря среща с колежката ви Колева , защото мисля и вярвам ,че тя би ми помогнала доста. Защо и диетолог бихте ли ми дали малко по подробна информация. Какво ви наведе на тази мисъл ?
  9. Докоторе пия на 3 дена 50 грама бира. няма да стана алкохолик. Просто имам сега липса на апетит и не преглъщам нормално. Страхът почти съм го преодолял. Но стресът и прекомерното лесно наяждане с 3 филии хляб на ден ми странно. Не ям плодове зеленчуци. Като ям на моменти ме боли като един вид хранопроводът. Неща преди ядени с апетит като палачинки дори са ми трудни едва ям една четвърт от четвърта.
  10. Имам въпрос към всички вас . Нормално ли е да ми е трудно да си преглъщам слюнката си на моменти. Като пия вода също да ми става дискомфортно понякога. Да съм свръх стресиран без причина. Да ми е трудно да ям големи количества храна. И да ям определени храни само дори и да ги ям без страх. Целия ми организъм ли се е свил от стресът не разбирам точно ? Ако пия по чаша вино или бира би ли ми помогнало да намаля стресът и мисленето докато се храня
  11. Благодаря ви на всички за мненията и подкрепата. Ще опитам за момента сам да се отправя ако не стане ще потърся доктор Колева във Варна и така. Аз съм чел доста трудове на различни езици гледал съм видеота по проблемът. Интелекта го имам но стресът и страха на моменти са нужни да бъдат преборени. Поне как да преборя стресът дори и като не ям определени шумове адски ме дразнят като викане блъскане на врати, тракане с вилици и лъжици или дрънкане със стотинки.
  12. Нищо ти няма ще се оправиш. Само избегни стресът да не се докараш като мене до ПА и да не можеш да се храниш нормално. Тогава вече ще може да кажеш , че имаш проблеми. Това твоето са бели кахъри.
  13. Благодаря ви докторе но как да преборя стреса и другите фактори. Техника или съвет моля. И все пак нали знаете не питаи старило а питаи патило. Докато не ви е на вашата глава нямате идея колко е трудно да се превъзмогне. Не става със магическа пръчка, щракане на пръсти или рестартиране като компютър
  14. Благодаря за съветите и подкрепата. Аз се радвам,че ям по бавно знам,че храната се смила по добре така. Но факта, че организмът ми е супер стресиран и всичко наоколо ме дразни като се храня е голям проблем. Аз съм адски социален човек и не обичам да страня от хората поради фактът, че не мога да се храня нормално. Просто се моля на БОГ и на себе си да се самоизлекувам скоро.
  15. Преди 2 години преживях адски силна и животопроменяща паник атака докато се хранех. Прекарах 6 часа в болница и дишах в торбичка преди всичко да отмине. От тогава се храня хапка по хапка и чакам всяка хапка да стане вода в устата ми напълно. И чак след това я преглъщам на изжабуркване един вид. Не мога да ям с други хора стресират ме всякакви шумове по време на ядене като : викане, коли , клаксони, блъскане, отваряне на врати и пр. Дори като пия неща ми е като в повечето пъти. Не знам как да си възстановя несъзнателния хранителен рефлекс да премахна стреса и да мога да стана нормален човек като преди. Моля ви ако има начин да ми помогнете със съвети или като прецените за добре. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Добави...