Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Борие

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Борие's Achievements

  1. Благодаря, Силвия, че ми подсказа, че има "Увереност" и "Мъдрост" Аз не съм готова да стигна до тях все още, но няма да забравя, че ги има и ще ги потърся. За съжаление нямам възможност да си купя всички книги, които ми правят впечатление и не съм чела "Слестинското пробуждане" но все пак съм стигнала до четвъртата книга, която дойде при мен "случайно".
  2. Обичам цялата необятност на Вселената и всичко, което прочетох тук!
  3. Соня, не забравяй, че точно когато си открита може да ти се въздейства най - силно и лесно! На мен точно така ми се случи....и сега приемам хората с добро и любов, но се опитвам да не бъда толкова открита..... поне в началото. Но и да си мислим, че сме опознали някой и може вече да бъдем съвсем открити с него, това може не винаги да е така. При мен е усет. Ако усетя, че човек е добронамерен, се откривам. А ако не е - избягвам общуването, доколкото е възможно.
  4. Ако има грях, има и прошка. Може пък затова да сме решили кое е зло - за да разберем доброто. Според една от книгите, които съм чела в човек има 49 процента лошо и 51 процента добро - и това е най - добрия баланс в човека. Според авторката на книгата и прекаленото добро е лошо. И затова трябва да работим за постигане на баланса. А според мен човек сам за себе си, въз основа на това дали изпитва чувство за вина, може да прецени дали е извършил грях. Това е вътрешен усет!
  5. Хей, хора, благодаря ви,че ви има! Някои от книгите, препоръчани тук съм ги чела, а други непременно ще потърся! Аз бих ви препоръчала Дмитрий Верищагин с неговите книги за самоосъзнаване и практики за усъвършенстване. И по тази логика първата се казва "Освобождение", а четвъртата "Зрелост". И четирите заслужават стъпка по стъпка да се прочетат, осмислят и използват по най - добрия възможен начин.
  6. Ето от днес започва една седмица, в която е хубаво да си направим равносметка за изминалата година!
  7. Много се радвам, че ти хареса! Обърна ли внимание на написаното от Силвия - изводът отново е положително мислене! Аз се зарадвах на това, което прочетох. Мислех си, че ако позволим на някой да ни въздейства негативно, това ни прави по-силни, защото трябва сами да се освободим от това или ако не успеем, поне се учим как да се предпазваме. А това си е един ценен урок за цял живот! Обичам ви!
  8. Ти сама го каза - не е необходимо да разбираш думите, за да харесаш и вникнеш в музиката! Искам да ти изпратя един сайт, който вярвам, че много ще ти хареса и ще извлечеш полза за себе си......а и няма да те изненада, след като харесваш Луиз Хей. Поздравления!!!!!!! http://www.misli.hit.bg/index.html Желая ти любов!!!!!!
  9. Благодаря на страха си, който е следствие от възмущението ми към действията на ....., че се е опитал да ме предпази и да ми напомни, че аз съм силна личност, уникална част от Силата и Мъдростта на Вселената. Благославям с любов този страх и го освобождавам свободно да си отиде от мен. Сега аз създавам с мисълта, която мисля в момента своето бъдеще, изпълнено с доброта и благоденствие. Обичам и одобрявам себе си и хората около себе си! Можеш да си измислиш всякакви вариации на това, но без да се опитваш да влияеш на някой друг. Препоръчвам ти да четеш литература на Луиз Хей - това е за положителните утвърждения. А Лууле Вилма ще те научи как да се освободиш от негативността в теб самата.
  10. Мислите обикновено се изразяват с думи, това ни е ежедневието. Словото привлича внимание, затова и се различава от думите.
  11. Здравейте, приятели Докато четях ми се оформяше една мисъл, но Иво ме е изпреварил. Но аз мислех да спомена една от книгите на Верищагин. Там са описани четири варианта на негативно въздействие, като проклятието е най- силно като негативно въздействие, (в смисъл - най - рузрушително). От магията е по-лесно да се предпази човек с положителни мисли и действия по законите на живота. Казвам по тези закони, защото не всичко, което правим за добро, се възприема като такова. Аз лично усещам всяко въздействие, дори положителното, мога и да бая. И все пак позволих да ми бъде направена магия. Наложи се да ме чисти моя приятелка, ясновидка, защото аз самата не бях в състояние. И в продължение на няколко месеца ходих поне въднъж месечно при нея за профилактика. Лошото при мен лично е, че поемам всякакъв тип въздействие, но вече не позволявам да ми се случи такова нещо. С положителни утвърждения премахвам всякакъв опит за контрол, защото магията е контрол над мислите и действията. Някой може да го приеме като самохипноза, но нямам пред вид това. Верищагин описва магията като сила на мисълта и според мен няма значение какво точно са ти сложили предметно или за консумация. Въздейства самото мислене и да не забравяме, че това става от разстояние и определения човек може да не контактува директно с вас. Обичайте се!!!!!
  12. Здравейте. Най - близо до моето мнение е Дино...според мен думите са мисъл - форми, които създават ситуациите които изживяваме. Затова е хубаво да следим не само мислите си, но и думите,с които ги изразяваме. Забелязала съм, че когато говоря с положителни думи и изрази, ми се случват положителни изживявания.....съжалявам,че нямам време да се задържа повече за сега.
×
×
  • Добави...