Jump to content
Порталът към съзнателен живот

emanuil6

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от emanuil6

  1. ако обичаш не ми се карай. не може всички да учени като тебе
  2. Какво да кажа по темата .аз не съм психиатър. И не виждам и въпрос по темата. какво искаш да кажеш ? че ако няма мъже които да се нуждаят от орален секс няма да има и жени които да искат да им правят?
  3. Нормално ли е? Когато бях на 7-8 години сънувах, че на едно легло у нас лежи млада гола жена със сочни гърди. Аз седнах върху корема и и започнах да си трия члена в гърдите и. Изразът на достигането ми на оргазъм беше това че се изпиках. Помня че после ми се искаше пак да сънувам такъв сън. На 9-годишна възраст научих за съществуването на оралния секс чрез статия във вестник . Лежейки на леглото в един следващ следобед не можех да заспя. Мъчеше ме желание някоя жена да ми направи свирка. Веднъж (най - много 9-годишен да съм бил) изрязох от вестник снимка на гола жена, защото ми харесваше.
  4. Раз-ду-то-ТО его ти отдалечава от Него.
  5. Бог ми прилича на всемирен психопат и шизофреник.
  6. В България хората избират според цените и навиците си а навиците невинаги са хубави
  7. Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил любов, а бил красиво и здраво момче. Не щеш ли в него се влюбила негова колежка, с опит в интимната сфера. Той също я харесвал и предложил да отидат в събота и неделя, с преспиване, на излет в планината, като запазил стая в хижа. Притеснен бил младежът, нямал никакъв опит, и попитал свои колеги с опит как да постъпи ! "Като отидете в хижата, няма да бързаш да искаш секс, първо седнете в заведението и удари една-две водки за кураж, да се отпуснеш. А като се качите в стаята, ще започнеш да я целуваш, ще я целуваш по бузките, по устните, по гърдите, по коремчето и така надолу, като през това време ще и събличаш дрехите и нещата ще станат!" Така и направил младежът, ама нали никога не бил пил алкохол след втората водка изпаднал в безпаметност! Целувал и събличал, целувал и събличал . . . . . . ! Когато се събудил на сутринта, девойката била излязла, той сам в леглото приседнал, държи си главата с две ръце и се мъчи да си спомни какво се е случило. Изведнъж видял кръв по чаршафа: - "Ужас аз съм я убил!", помислил си той, станал, отишъл в банята и поглеждайки в огледалото, изкрещял: "Ужас, ама аз съм я и изял!".
  8. и аз не вярвам в човешки съдници а само на Божията Правда
  9. Възможно ли е на едно момиче хем да и харесва да гледа и такова порно дето е с гейове и лесбийки включително, а в същото време тя нито да е лесбийка нито да е дори бисексуална?!? Може ли някой да се кефи на хомо порно без да е поне бисексуален ??
×
×
  • Добави...