Jump to content
Порталът към съзнателен живот

emanuil6

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

623 посещения на профила

emanuil6's Achievements

  1. ако обичаш не ми се карай. не може всички да учени като тебе
  2. Какво да кажа по темата .аз не съм психиатър. И не виждам и въпрос по темата. какво искаш да кажеш ? че ако няма мъже които да се нуждаят от орален секс няма да има и жени които да искат да им правят?
  3. Нормално ли е? Когато бях на 7-8 години сънувах, че на едно легло у нас лежи млада гола жена със сочни гърди. Аз седнах върху корема и и започнах да си трия члена в гърдите и. Изразът на достигането ми на оргазъм беше това че се изпиках. Помня че после ми се искаше пак да сънувам такъв сън. На 9-годишна възраст научих за съществуването на оралния секс чрез статия във вестник . Лежейки на леглото в един следващ следобед не можех да заспя. Мъчеше ме желание някоя жена да ми направи свирка. Веднъж (най - много 9-годишен да съм бил) изрязох от вестник снимка на гола жена, защото ми харесваше.
  4. Раз-ду-то-ТО его ти отдалечава от Него.
  5. Бог ми прилича на всемирен психопат и шизофреник.
  6. В България хората избират според цените и навиците си а навиците невинаги са хубави
  7. Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил любов, а бил красиво и здраво момче. Не щеш ли в него се влюбила негова колежка, с опит в интимната сфера. Той също я харесвал и предложил да отидат в събота и неделя, с преспиване, на излет в планината, като запазил стая в хижа. Притеснен бил младежът, нямал никакъв опит, и попитал свои колеги с опит как да постъпи ! "Като отидете в хижата, няма да бързаш да искаш секс, първо седнете в заведението и удари една-две водки за кураж, да се отпуснеш. А като се качите в стаята, ще започнеш да я целуваш, ще я целуваш по бузките, по устните, по гърдите, по коремчето и така надолу, като през това време ще и събличаш дрехите и нещата ще станат!" Така и направил младежът, ама нали никога не бил пил алкохол след втората водка изпаднал в безпаметност! Целувал и събличал, целувал и събличал . . . . . . ! Когато се събудил на сутринта, девойката била излязла, той сам в леглото приседнал, държи си главата с две ръце и се мъчи да си спомни какво се е случило. Изведнъж видял кръв по чаршафа: - "Ужас аз съм я убил!", помислил си той, станал, отишъл в банята и поглеждайки в огледалото, изкрещял: "Ужас, ама аз съм я и изял!".
  8. и аз не вярвам в човешки съдници а само на Божията Правда
  9. Възможно ли е на едно момиче хем да и харесва да гледа и такова порно дето е с гейове и лесбийки включително, а в същото време тя нито да е лесбийка нито да е дори бисексуална?!? Може ли някой да се кефи на хомо порно без да е поне бисексуален ??
×
×
  • Добави...