Jump to content
Порталът към съзнателен живот

anonimnata

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    2

anonimnata last won the day on Октомври 28 2023

anonimnata had the most liked content!

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Здравейте,имам въпрос ... ако по време на медитация/ процедура ?с лечебна цел/ходя при лечител Къдреков, за болки от заболяване, защото явно лекарствата, не спират болките трайно и майка ми ме води там, ,който лекува с рейки ли , друго ли е не разбирам / и имам натрапливи мисли те нали пак НЕ се реализират,защото са си фалшиви? ( знаете аз съм фиксирана във външния си вид,моите натрапливости са за външен вид - мислех си за красота, за думата, и после си я представих задраскана и се притесних, по принцип мога да ги различавам и от писането с вас, нямам цяла година окр ... не знам сега защо ли се притесних,заради лечителя с неговите методи/рейки / хипнози ( не им разбирам ,затова ги изброявам)... моля за отговор, Д-р Първанов.
  2. Искам да се уточня,че съм го написала много объркано . Така, става дума предъвкването на ЧУжди мнения казани от друг(мъж който преди ме е харесвал най-вече), и страха ,че щом ги мисля или повторя стават истина и ги привличам казаното , си е пак окр, нали Д-р Първанов? И общо взето при мен всички мисли свързани с външен вид би трябвало са окр нали така,(натрапливоста е там,религиозното се появява много рядко).
  3. Тоест има ли зацикляне и анализ, в каквато и да е тема, е знак ,че е окр и не трябва да се притеснявам нали така?
  4. Предъвкването на разни теми,дори и обиди от някого ,които се въртят в главата ми после, също биха могли да се приемат за окр нали? Подсказка ли е тази мисъл,когато си помисля "окр ли е това" (щом си задавам въпроса най-вероятно си е точно окр?),наистина темите на окр са безброй .. мисля ,че ми трябва съвсем малко ,буквално невероятно малко вече, за да премина изцяло"оградата на затвора" на окр и то да остане отзад .. като нещо ненужно ,глупаво, което не е част от мен.
  5. Здравейте. От доста време,месеци наред,нямам окр,благодарение на помощта на д-р Първанов. Но от няколко дни има нещо .. почти съм сигурна, че е окр и не трябва да го вземам насериозно,но имам нужда от потвърждение. Така..аз съм вярваща, винаги съм вярвала в Бог и изпитвам благодарност, случвали са ми се много хубави неща в живота, за които да съм благодарна и съм. Имала съм богохулствени окр мисли,за които знам,че не са истински и не ме плашат,появават се именно ,защото вярата ми е силна.. научих механизма на окр. НО.. не бях подготвена за това .. от 2 дена имам страх от това да не ми мине мисъл, че ще продам душата си на .... сещате се кого..,тя мина даже мисълта през главата ми всъщност няколко пъти.Това е невъзможно, защото окр мисълта не е истина нали така? Малко ме уплаши вече това.
  6. Мухите са синоним на натрапливост,какво се има предвид- че като се колебая дали е окр мисълта най-вероятно е такава?
  7. И пак за различаването дали мисълта е натраплива....., самото чудене дали тя е такава /мисълта/по себе подсказка ли е ,че е натраплива?
  8. Здравейте. Самият анализ на дадена мисъл, дали е натраплива, значи ,че тя е такава нали? Както и самото предъвкване на глас или на ум , си е част от Окр и няма никакво значение и материалност?
  9. Браво за преборването на окр. И да, д-р Първанов определено е най-добрият психотерапевт. Той ми помогна да проумея.. Окр е фалшив сигнал от мозъка и колкото и страшна да е мисълта на окр, тя няма никаква сила, трябва да й се реагира с пълно безразличие...
×
×
  • Добави...