Jump to content
Порталът към съзнателен живот

лилина

Участници
  • Общо Съдържание

    19
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от лилина

  1. Вярвам в добротата! Вярвам, че във всеки има доброта.И си мисля, че лошата проява не прави човека лош.Ако се отсее пясъка на неприемливите и вредни действия ще блесне златото на доброто, което е във всеки от нас.Нека да бъдеме златотърсачи и да търсиме доброто. Нека да го събираме зрънце по зрънце и да сме богати и щастливи с добротата , която сме открили у себе си и у другите.
  2. Доверието е критичното или безкритично приемане на дадено лице, мнение, действие или нещо друго, в зависимост от нашето състояние, желание, опита ни, в момента на доверяването. Преценката ни за реалността и всички субективни и обективни фактори са важни за доверяването. "Сляпото доверие" изключва размисъл и включва приемането на отсрещната страна безрезервно.Мисля, че доверието и недоверието са заедно във всеки един от нас. Като деня и нощта - едното спи другото будува, после се разменят.Предполагам , че всеки е проявявал към определени неща и лица доверие, към други недоверие в зависимост от своята лична представа за това , дали става дума за нещо възможно, вероятно и реално или не.
  3. Щастлива съм, защото съм добра! Избирам да бъда добра и това ме прави щастлива!
  4. Мисля си, че точно това е да познаваме себе си. Но дали има някой, който да се познава напълно и достатъчно? Не е еволюционен стремежа към токова себеопознаване? И каква е ролята на илюзията , че се познаваме?
  5. Празник СВЕТЪЛ е Възкресението - символ на новото, на по - доброто, на развитието, което никой не може да спре и погребе - то ВЪЗКРЪСВА, СПАСЯВА СЕ, ВЕЧНО Е.В този смисъл за мен Възкресението е радостен празник.Пожелавам на всички светли и приятни ПРАЗНИЦИ изпълнени с доброта, обич и весело настроение.
  6. Всеки обича според собствената си представа за обич, положителни чувства и любов. Коя е мярката за количеството любов?Започнеме ли да искаме да получим нещо в замяна на чувствата си, това вече е сделка.За мене обичта, любовта е положително чувство , несравнимо усещане.Щастлива съм, че го има .
  7. Благодаря ти много Атлантида. Много си мила , а сигурно и права.Благодаря ти.
  8. Радвам се, че има толкова много добри хора по света.Радвам се , че мога да виждам добротата, красотата навсякъде около мен , даже и там където са покрити .
  9. Истинската любов не разглезва, разглезва криворазбраната любов, която задоволява ненужни желания и капризи.
×
×
  • Добави...