Jump to content
Порталът към съзнателен живот

radagast

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

radagast's Achievements

  1. Може ли някой да ми обясни какво точно означава ''обща/групова/колектива душа'' като говорим за животните.Извинете за невежеството. А за животни скоро открих един интересен факт:кондора е животно,което прекарва живота си само с един партньор.Има животни на които не им е чужда любовта...Това поне е сигурно...
  2. Филми има много.Аз искам да обърна внимание на един сериал, ''Изгубени'', единствения стойностен, който излъчват в момента.В него няма шаблони и клишета,няма натрапващ се екшъни и пресилен драматизъм,всичко е истинско както в нашия живот(е има и малко фантастика де ).Героите не са положителни,но се борят за своето изцеление,вярата е една от основните теми и е описана по доста достоверен начин,взети са примери от доста религии и учения.Супер сериал.
  3. Вярвам в прераждането.Доказателства има много(повечето сте ги изброили),но едно за мен е най-силното-чувството,че познаваш даден човек още в момента в който го видиш и размениш няколко думи с него.А от прочетеното напоследък разбирам че,вярата в прераждането расте драстично,например в САЩ една четвърт от населението подкрепя идеята. Но,вярвайки в прераждането се запитвам няколко интересни неща-има ли определен брой прераждания(някъде съм чувал,че били 8000) или човека продължава да се преражда ЗАВИНАГИ и може ли при преражданията човек да сменя пола си,нещо потвърдено от Петър Дънов,доколкото знам.
×
×
  • Добави...