Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Mdrya1953

Участници
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Mdrya1953

 1. Интересува ме има ли връзка и каква е тя между Катарите и учението за свободата - Катара
 2. Тъй като не мога да редактирам мнението си, този сайт се премести на: http://loseweight-bg.com/moon-diet.html - където има и лунен календар за 2015
 3. Гледах предаване по телевизията, където се спомена, че хората чийто число е 1 или 7 заличават родовота карма. Искам да знам повече за това.
 4. Аз мисля, че няма връзка между отслабването и вегетарианството. Струва ми се дори, че човек, ставайки вегетарианец, може да наблегне (особено в началото) на такива храни като ориз, картофи и всевъзможни тестени изделия, които едва ли ще допринесат за отслабване. А за трайни резултати в отслабването е хубаво освен разтоварващ хранителен режим да се направи известно "разчистване" и на психиката. Аз например напълнявам, когато се чувствам несигурна, уплашена или когато ме тормози някакъв стремеж за реализация... Още си спомням как на първата си изпитна сесия като студентка само за 1 месец качих 3-4кг Обаче след като се справих лесно и успешно, килограмите от само себе си се стопиха (вярно, че по принцип нямам склонност към пълнеене) и след това вече не наддавах на сесиите Точно. От 40години съм вегетарианка, но теглото си трудно го балансирам, особено при горепосочените случаи.
 5. Аз също мисля, че Паневритмия може да играе от всеки, независимо от собствената си идентичност и за де се сбъднат думите "Иде веч в света братство и любов... свобода за всичките разумни души"
 6. Явно много неща трябва да се обяснят ... ако има желаещи. Доколкото виждам такива няма Шумът се оказва определящ - не вниманието, не желанието на хората да се докоснат до Учението, дори и по екзотичен начин - да бъдат там, където искат да бъдат, където и където мечтите им ще се осъществят и ще се докоснат до съкровеното си желание. Ако шумът пречи, ще пречи всичко. Ако има погледи, клюки и неодобрения, няма да има нищо - ще има само един безмислен танц в името на несъществуващо щастие и всички други ще бъдат пречка ... Всяка система има нужда от развитие, от промяна, от обновяване, от любов и от живот. Така, че усмивката ще помогне ... Напълно съгласна съм с Мона по този въпрос. Така и аз усетих нещата. Не е от значение кой какво е поругал и се е опитал да поругае, съкровеното вътре в ученика е същественото... Това ви е било изпитание и ДАР от Учителя и изобличение за да се събудите. Аз също имам такива изпити и ще ги имам докато не се науча напълно да се концентрирам и да изключвам всичко външно отдавайки се изцяло, а след като това се случи, усмивка... http://panevritmia.wordpress.com/2009/08/2...ialoto-bratstv/ Тези изпуснати думи говорят за много тънки неусвоени уроци и са свое го рода задача, за работа над себе си. След като се усвоят добре тогава и най- дразнещият шум ще се превърне в музика. Уроците са уроци за всички правата на хората също , те също влизат и в уроците. Никой не казва, че не трябва да се подхожда с великодушие към проблема, но неправилно е и да се погазват правата. Ако някой нахлуе в личното ти пространство и наруши святото ти равновесие как ще реагираш нали си длъжна да намериш начин да го защитиш . Само великодушие не стига, а това си е и задължение към духа. Ами догодина да качат и бойни самолети за да ни изпитат търпението и великодушието.
 7. Миналата година снимаха две момчета с делтапланер, или нещо такова. На никого не попречиха. Даже присъствието им беше много приятно. Тази година също ми се стори че са там
 8. А този дух осъзнато ли го прави. Искам да кажа съзнава ли, че едновременно се проявява на три или независимо колко места?
 9. знае ли някой как мога да си изтегля книгата "Карма и егрегор" на Подводни В Спиралата я има но не може да се дърпа.
 10. Идеята наистина е пракрасна Да, градинарството и растениевъдството не е лесна работа, но когато се стигне до там ще се намерят хора, които знаят как става. Та нали Учителя е практикувал и това с учениците си. Важното е да повярваме.
 11. Е, виж за научната работа улови. Но не и за математиката, която ми е най-слабия предмет! И на мен не ми се вижда този тест много достоверен, но все пак реших да го пусна. Какво да кажа за себеси. Според него съм живяла в африканската джунгла и съм убивала всичко наред. А сега и муха не мога, ама кой знае.
 12. http://avangardi.blog.bg/izkustvo/2008/09/...ivot-tes.232775
 13. Мога да добавя и още , защото също се занимавам с оценяване на кандидатосиновители и наблюдение на осиновени деца в две годишен период на адаптация, че кандидат осиновителите по принцип идват и подават заявление в момент, когато всичко са опитали и дълго време са обмисляли тази възможнот. Въпреки, че им се разяснявят както положителните страни така и отрицателните в процесите на развитието на детето и очакванията им, те никога не се разубеждават. Страшно силно са мотивирани и решени на всичко. В този смисъл си правя извода, че наистина може да има и кармичен момент. Освен това децата наистина прибичат на един от родителите си. това съм го установила безпорно. Има и един друг момент в в процеса на осиновяването. Осиновителите са винаги много по старателти родители. в смисъл наблюдава се престарание, това често води до обратни резултати и влияе на възпитанието на осиновеното дете.
 14. Подбни такива са и книгите на Естер Хикс, има ги в книжарница "За нежни души" повечето томове в момента чета "Закона на привличането" Има и "Искай и ще ти се даде", "Закона на допускането" и др
 15. И тук има нещо свързано с темата http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=8301
 16. Любовта внася топлина в сърцето, светрина в ума и сила в тялото на човека и го прави мощен и велик.(Беинса Дуно) Мисля, че тази мисъл на Учителя отговаря на въпроса кога изпитваме истинската Любов
 17. Мисля, че е възможно да са и в материални и в другите измерения, в зависимост от степентта на развитието им.
 18. Какво означава да сънуваш близък човек, който е починал и ти подава чаша с вода., която вземаш и пиеш от нея.
 19. Не мога да посоча само едно заглавие, но като си помисля, най.често съм препрочитала " Осъдени души" на Димитър Димов. Това сигурно е покзатерно.
 20. ... а поискана ли е била твоята помощ? И аз точно това мисля, че непременно трябва да е поискана. Дори и по отношение на децата ни, когато са по големи.
 21. Винаги ме е вълнувала тази тема. Безусловно човек трябва за достигне до това състояние, когато правейки добро за другите да се чувства щастлив. Въпроса е каква е мярката, защото наше задължение е и да не изпадаме в състояние на себеотрицание и пренебрегване на себе си. Човек трябва да придобие умението точно да преценя кога да направи добро, защото това е доста относително. Аз например съм изпадала в положение, когато след направено добре се оказва, че това не е най-правилното решение за дадения човек след време.
 22. Беше неупесуемо. През цялото време ни обливаше светлина и изобилна енергия. Все още съм там с цялото си съзнание. Не ми се слизаше.
×
×
 • Create New...