Jump to content
Порталът към съзнателен живот

svetle

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от svetle

  1. Много бих искала да видя или да усетя тези духове от"другия свят"за да ми вдъхнат сили за вяра
  2. Аз вярвам че има продължение след смърта,но много пъти се замислям дали е така.Все пак по пътя на логиката ме човърка съмнението:защо няма доказателства за друг свят и всичко се базира на думи,понякога си мисля че стрхът от смърта ни кара да вярваме във отвъдното. Много години назад е имало случаи на явление на светии богородици,които са подсилвали вярата на народа,защо ги няма сега,може би всичко е само мит,легенда оцеляла до днес?Често ме мъчи това съмнение,помогнете ми да преодолея това съмнение
  3. "Лов и Риболов" списанието за този жесток спорт.Мисля, че би трябвало да се забрани със закон убиването за спорта,но за жалост управниците ни не ги вълнуват много тези въпроси.защо не направим кампания срещу това "ззабавление"?Подписка или стачка пред парламена.
  4. Извинявай,натиснах погрешен клавиш
  5. yes ако умираме за да иправиме грешките от този ни живот,защо тогава умират невинни бебета и деца на по 1-2 год.И защо се раждат и умират животни?
  6. Ако това е вярно - че в името на институцията църква са убили родилка и дете , излиза че институцията не струва колкото една лула тютюн. Все повече се убеждавам, че инквизицията през средновековието не е била това което е. А вероятно е била нещо като инструмент на тогавашните сатанисти, които са имали нужда от материал за човешки жертвопринушенуия. Като са християни, че да не би да са безгрешни? Не сатанистите, християните са създали инквизицията, гоненията, горенето на клада и т.н. И ти за какво си мислиш, че е била Инквизицията на католиците, или пък гоненията на православните? За стремеж към доброто? Не. Това е Падението на църквата в ламтежа и за хорските пари и имоти. Точно това са прибирали църквите от убитите- парите им, имотите им. За това са убивали. Но католиците поне си признават своето собствено падение на църквата си. И се мъчат да го изкупят. С православните църковници не е така. Те дори сега покриват, че имало гонения и горене на клада нея време. Отделно си приписват заслуги за добруването на хората, които не им принадлежат. Ако това е вярно - че в името на институцията църква са убили родилка и дете , излиза че институцията не струва колкото една лула тютюн. Все повече се убеждавам, че инквизицията през средновековието не е била това което е. А вероятно е била нещо като инструмент на тогавашните сатанисти, които са имали нужда от материал за човешки жертвопринушенуия. Като са християни, че да не би да са безгрешни? Не сатанистите, християните са създали инквизицията, гоненията, горенето на клада и т.н. И ти за какво си мислиш, че е била Инквизицията на католиците, или пък гоненията на православните? За стремеж към доброто? Не. Това е Падението на църквата в ламтежа и за хорските пари и имоти. Точно това са прибирали църквите от убитите- парите им, имотите им. За това са убивали. Но католиците поне си признават своето собствено падение на църквата си. И се мъчат да го изкупят. С православните църковници не е така. Те дори сега покриват, че имало гонения и горене на клада нея време. Отделно си приписват заслуги за добруването на хората, които не им принадлежат. Съгласна съм напълно с теб.Но мисля че в католческата църква също има немалко корупция. Много пари има във нея. Да сте чували за някой беден във Ватикана?
  7. Здравеите,живея от 6 години в Испания.Преди 12 години открих учението на П.Дънов в БГ и още го следвам.А също така и будизма.В Испаниа открих кристалотерапия и. Реики ,тъи че животът в др.държава може само да помогне да открием повече възможности за духовно ни развитие
  8. струва ми се че в африканските религии зачитат повече жената ,ако имате повече информациа напишете.ше ви бъда благодарна
  9. Има...... Очакването за нея... здравеите,питам се дали всичките животни са преродени човешки души и дали животното с преродена душа осъзнава че е човек?
  10. Метал музиката от край време се смята за проява на злото и дяволското в човека.Аз мисля,че не може да се сложат под общ знаменател вс.групи.Харесвам Type o negative,Slayer,Paradist lost като музика,макар че не ми допадат някои от текстовете.Вибрацията на рок музиката е положителна,а човек чрез нея освобождава натрупаната отрицателна енергия навън,вместо върху околните.След като съм била на рок клуб или концерт усещам лекота. Модераторска бележка:Моля ви,пишете на кирилица!
  11. Здравейте, бих искала да задам един въпрос - Защо на върха на католическата църква е винаги папа (мъж), а не жена? Това е незачитане на женския пол.
×
×
  • Добави...