Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Уки`

Участници
  • Общо Съдържание

    39
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Уки`

  1. Здравейте! Бих искала всеки от вас да постне нещо наистина мотивиращо, което го е накарало да се замисли и да започне да работи наистина много в определена насока. Също така може да споделите как се мотивирате, какво е за вас успеха и свързан ли е с мотивацията? В такъв период от живота си съм, че мотивацията играе голяма роля и не трябва да допускам падения. Благодаря ви!
  2. Здравей Marusya ,би ли ми казала как се казва хумата ,която я има в аптеки Ремедиум ?
  3. Възможно ли е ? Възможно ли е това състояние ,от което те боли ,което те разболява,което те мъчи денонощно ,което не ти дава мира, от което страдаш, което те кара да плачеш и да плачеш.... възможно ли е то да е навлязло толкова навътре в теб,че да е станало част от теб самия? Възможно ли е човек ,който изпитва всички тези неща някога да бъде щастлив? Възможно ли е да направи другите щастливи?
  4. Здравейте!Казвал ли е нещо Учителят по въпроса за хумата?Какво мислите вие за нея?Къде,как и защо я използвате?От къде си я набавяте?
  5. Здравейте!Много бих искала да се занимавам с йога,от малка имам това желание .Отскоро живея в София и бих искала ,ако някой е наясно къде има часове по йога или курсове,които да са на по-прилична цена да сподели.Благодаря ви предварително! Хубав и слънчев ден!
  6. Здравейте!Писах в темата "Попитай класически хомеопат" ,но не получих някаква друга информация от тази,която вече знам.Та накратко ще обясня и тук ... Наскоро ходих на ехограф и ми казаха ,че имам жлъчка прегъната исмично.Личната лекарка ме посъветва просто да избягвам пържени яйца и да ям по-малко месо и че това се получавало от стрес.Но искам да попитам какво друго трябва да направя ,за да предотвратя евентуални проблеми след време.На 20 години съм ,ако това има значение.Благодаря предварително!
  7. Здравейте!Наскоро ходих на ехограф и ми казаха ,че имам жлъчка прегъната исмично.Личната лекарка ме посъветва просто да избягвам пържени яйца и да ям по-малко месо и че това се получавало от стрес.Но искам да попитам какво друго трябва да направя ,за да предотвратя евентуални проблеми след време.На 20 години съм ,ако това има значение.Благодаря предварително!
  8. Здравейте ! Аз съм музикантка и много пъти съм си задавала въпроси свързани с моята професия или по-точно с моето призвание ,защото аз го чувствам като такова.. но наскоро ми се случи нещо интересно ,запознах се с един човек инженер по професия,който като разбра ,че съм музикант възкликна "Ехе.. винаги съм казвал ,че музикалните способности са най-впечатляващи!".... та се зачудих ,защо според останалите хора,които не са музиканти,музиката е толкова грабващо вниманието нещо ?Бих желала да чуя и вашите мнение..
  9. Здравейте ! И аз съм почитателка на този стил музика и ще си позволя да ви предложа нещичко на група Bulgara ,което се надявам да ви хареса
  10. http://www.vbox7.com/play:b5c8fdfb Това е една песен на моите приятели от група Kovu ,надявам се да ви хареса !
  11. Здравейте ! Търся си музиката от Паневритмията на ноти ,за да мога да я свиря ,ако някой от вас може да ми каже от къде мога да си ги намеря или да ги сваля он-лайн,или пък ги има в електронен вариант и може да ми ги прати ,моля да ми пише ! Благодаря предварително ! Хубава и спокойна вечер !
  12. Здравейте !Аз съм музикант-виолист и имам желание за съвместна работа (т.е.свирене на творби от Учителя) с колеги музиканти,които имат интерес и отношение към учението на Петър Дънов .Ако имате желание,моля пишете ми на лични
  13. Здравейте ! Днес попаднах на един нов филм ,българска продукция от 2010г. - "Еволюция на съзнанието" .Препоръчвам ви го ... Ето линк към филма в Замунда : http://zamunda.net/details.php?id=226548&hit=1
  14. Здравейте ! Днес осъзнах,че обичам да плача ..странно ,нали ? Почти всичко успява да ме разплаче - плача от болка ,от любов ,от радост ,от тъга ,плача когато чета някоя книга или гледам хубав филм.. Какво е това състояние според вас ?Как така всичко успява да ме разплаче ?И защо ? Понякога си мисля,че нещо не ми е на ред ,не знам нормално ли е да съм толкова емоционална и чувствителна...?
  15. хахах не,не съм ;)

  16. Нека разгледаме няколко теории за това как парабените въздействат на човешкия организъм. Вярно е, че не всички изследвания са все още завършени, но всички те, почти без изключения стигат до едни и същи заключения. Парабените са една от причините за рака на гърдата Парабените са открити в злокачествени тумори на рака на гърдата. Смята се, че консервантите, използвани в козметичните продукти, мигрират в тъканите на гърдата. При попадането в организма той започва да имитира поведението на женския хормон естроген, разстройва хормоналния баланс на тялото и увеличава риска от рак. Проучването е направено във Великобритания. Анализирани са 20 тумора, в 18 от тях са намерени парабени. Според други учени това обяснява и факта, че над 60% от туморите на млечната жлеза се появяват в горната външна част на гърдата, в близост до мишниците. Проникване на парабени в ДНК Други изследователи смятат, че молекулите на парабените са неразградими и след проникването им тъканите, кръвообращението и човешките органи те ограничават ензимната активност на тялото. Според тях най-ужасяващото действие на парабените е проникването им в генетичния код на клетката – ДНК. Алергични реакции Случвало ли ви се е да използвате козметичен продукт и да получите алергична реакция? Това е т. нар. контактен дерматит. Дори и при ниска концентрация на парабени, многократното приложение на продукт, в който фигурират, може да доведе подобно оплакване. Не се лекувайте сами. Отидете на лекар. Той ще ви направи тест за алергия, след това ще ви предпише лечение (тъй като вероятно ще трябва да се лекувате с кортикостероиди несъдържащи парабени) и ще ви посъветва да избягвате продукти, които ги съдържат. Тъй като това може да се окаже много трудно, посъветвайте се с него за подходяща алтернатива. И не забравяйте, че парабени се използват и във фармацията. Затова непременно предупреждавайте лекарите и зъболекарите, които посещавате, че имате алергия към парабени. Контра теории Една малка част от учените смятат, че количеството абсорбирани от тялото парабени е ниско и се метаболизира от клетките на кожата така, че се превръща в продукт, непритежаващ естрогенна активност. Все още няма окончателни заключения по въпроса за действието на парабените върху човешкия организъм, но нашият съвет е, докато чакате учените да се произнесат със сигурност, да четете внимателно етикетите на козметичните продукти, които използвате. Източник: http://www.befit.bg/mag/2010/06/19/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7/
  17. Не знание липсва на хората ,а любов..

  18. Благодаря ви от сърце ,а на aiia честито и още много такива радости да я сполетяват занапред
  19. Благодаря ви ! А специалността е виола
  20. Здравейте! Много съм щастлива ,че ме приеха да уча в музикалната академия и вече съм студенткаа ..просто радостта напираше ,а знам ,че вие искрено ще се зарадвате за мен.Амии това е ... желая на всички ви хубави и слънчеви летни дни изпълнени с мноого музика и усмивки ))
×
×
  • Добави...