Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest Ивета

Левкемия. Лечение с червено цвекло.

Recommended Posts

Guest Ивета

Съвременните учени смятат, че червеният зеленчук е полезен и при борбата с левкемията. Това се чете от всички форуми и книжки. Предполагам, че този факт отдавна е известен на холистичната медицина. Затова публикувам тази тема тук.

Наричат червеното цвекло витаминозна бомба, което е изключително полезно за хора, страдащи от тежки заболявания на кръвта. Уникалното е, че съставката, която помага в борбата срещу болестта е, червеният пигмент на цвеклото, който не се унищожава при термична обработка, както и по време на храносмилането.

Доколкото зная, в народната медицина, също са лекували хора, болни от левкемия точно с червено цвекло.

Ще ми бъде интересно да споделите какво знаете, какво сте чули и чели за тази лечебна терапия. Мисля, че руските алтернативни медици доста залагат на подобни растения-чудо, на дрожди и т.н. в борбата с тежките заболявания на кръвта.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моята баба беше болна от левкемия, по точно миелом, което е вид левкемия, засягаща костите. Като видях темата и се сетих нещо, което лекарите наред с лекарствата и химиотерапията я караха да яде, и това беше фъстъчено масло и фъстъци в големи количества. Било от значение за кръвта.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×