Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Креми (късметче)

Хомеопатия и паник-атаки ( панически атаки)

Recommended Posts

Както писах и в другата тема, впечатлена съм от бързото и силно действие на хомеопатичните лекарства.

 

Още по-впечатлена съм обаче от въздействието им не само върху физиката , а и върху психиката. Силни паник-атаки могат да бъдат спрени още с първия прием на лекарството. Препоръчвам на всеки, който има такива проблеми, да ползва хомеопатични лекарства. Освен бързото и категорично въздействие, удобно е, че човек може да ги носи навсякъде и да ги приема във всякакви условия на ежедневието.

Бъдете здрави и щастливи!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ама недей така с тази реклама. Сега всички страдащи от паник атаки ще хукнат да си купуват хомеопатични лекарства, които предполагам излизат по-евтино от група сеанси при психотерапевти....и психотерапевтите  ще останат без работа

Защото е по-лесно да вземеш хапче по всяко време, когато е нужно, отколкото да се съобразяваш с уговорен час за сеанс..и по-евтино пак казвам

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Не, не е така. Никой не може да замени добрия психотерапевт! Хомеопатията може да "отключи" случая и при добро взаимодействие с психотерапевта успехите да са по-добри и трайни.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

И аз смятам, че все повече хора в наши дни имат нужда да говорят открито за проблемите си с някого, така че психотерапията си има своето място.

Бързият ефект от хомеопатията обаче дава светлина в дъното на тунела. И наистина съвместяването на двете ми се вижда най-добър вариант. При наличието на добри специалисти, разбира се.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега

×