Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Креми (късметче)

Хомеопатия и паник-атаки ( панически атаки)

Recommended Posts

Както писах и в другата тема, впечатлена съм от бързото и силно действие на хомеопатичните лекарства.

 

Още по-впечатлена съм обаче от въздействието им не само върху физиката , а и върху психиката. Силни паник-атаки могат да бъдат спрени още с първия прием на лекарството. Препоръчвам на всеки, който има такива проблеми, да ползва хомеопатични лекарства. Освен бързото и категорично въздействие, удобно е, че човек може да ги носи навсякъде и да ги приема във всякакви условия на ежедневието.

Бъдете здрави и щастливи!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ама недей така с тази реклама. Сега всички страдащи от паник атаки ще хукнат да си купуват хомеопатични лекарства, които предполагам излизат по-евтино от група сеанси при психотерапевти....и психотерапевтите  ще останат без работа

Защото е по-лесно да вземеш хапче по всяко време, когато е нужно, отколкото да се съобразяваш с уговорен час за сеанс..и по-евтино пак казвам

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Не, не е така. Никой не може да замени добрия психотерапевт! Хомеопатията може да "отключи" случая и при добро взаимодействие с психотерапевта успехите да са по-добри и трайни.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

И аз смятам, че все повече хора в наши дни имат нужда да говорят открито за проблемите си с някого, така че психотерапията си има своето място.

Бързият ефект от хомеопатията обаче дава светлина в дъното на тунела. И наистина съвместяването на двете ми се вижда най-добър вариант. При наличието на добри специалисти, разбира се.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×