Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Креми (късметче)

Модератори
  • Общо Съдържание

    2823
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    13

Всичко добавено от Креми (късметче)

  1. Да, при десноръките дясната ръка е предимно отдаваща, лявата предимно приемаща. Може да се тренира и обратното. Всяка длан има заложени и двете функции. П.П. В близките две седмици няма да имам възможност да пиша.
  2. И аз смятам, че все повече хора в наши дни имат нужда да говорят открито за проблемите си с някого, така че психотерапията си има своето място. Бързият ефект от хомеопатията обаче дава светлина в дъното на тунела. И наистина съвместяването на двете ми се вижда най-добър вариант. При наличието на добри специалисти, разбира се.
  3. Здравейте! Напоследък имах възможността да се убедя в изключителния ефект на хомеопатията върху тумори на млечната жлеза. Промяната и облекчението идват още с първия прием на лекарствата, а видима разлика се усеща към третия ден. Уникално! Държа да изразя своята благодарност към Ал. Папанчев!
  4. Както писах и в другата тема, впечатлена съм от бързото и силно действие на хомеопатичните лекарства. Още по-впечатлена съм обаче от въздействието им не само върху физиката , а и върху психиката. Силни паник-атаки могат да бъдат спрени още с първия прием на лекарството. Препоръчвам на всеки, който има такива проблеми, да ползва хомеопатични лекарства. Освен бързото и категорично въздействие, удобно е, че човек може да ги носи навсякъде и да ги приема във всякакви условия на ежедневието. Бъдете здрави и щастливи!
  5. Благодаря и аз на всички за неповторимата атмосфера, за приятелското и братско отношение. Бяхме заедно с Учителя на едно чисти у красиво, много българско място! Чувствам ви като мое семейство. Прегръщам всички и - до следващата среща, която ще е пак така красива! На мен тази ми даде много в личен план - направих някои преценки и от това ще произтекат добри промени.
  6. Предни години сме си правили обща трапеза. Предполагам, че и сега ще е така. Ние сме основно на салати и някое парче сиренце / кашкавал през лятото. И плодове. Предполагам, че ще можем да си пазаруваме.
  7. Вземете имот под наем на село. Със сигурност ще намерите много и евтини предложения, има много пустеещи къщи. Даже може да се споразумеете, част от заплащането да е от реколтата. И ако потръгнат нещата - дайте градския апартамент под наем, ще сте по-добре финансово.
  8. Статия на английски, моля за извинения, че не я превеждам. Който реши, може да го направи вместо мен. http://www.cosmopolitan.com/celebrity/news/things-to-never-say-to-vegetarians?src=soc_fcbks Най-после съвети към месоядните хора, как да започнат да се съобразяват с нас. Това, мисля, е нова стъпка!
  9. Аз пък вече съм забравила, какво съм обяснявала в Априлци ( бях толкова начинаеща тогава, че чак ми става умилително към себе си). Моля те. Донче, припомни ми в 2 - 3 точки, за да не се повтарям.
  10. Резервирах , идваме двама с кола, в която има още 2 места. За едното каня Криси. Ще пиша и на лични. Другото е свободно. Ако искате програма от моя страна, дайте ход на фантазията си и питайте - всичко се разрешава чрез прана. Но за някои неща е добре да нося материали все пак. И да се подготвя предварително.
  11. Лекарят не трябва да забравя, че може да знае безкрайно много, но има едно познание, което му убягва, макар да му се струва незначително - личното преживяване. То е право и запазена територия на пациента. Така че аз мога да обясня ... необяснимото. Едно неназоваемо усещане... най-много прилича като лекотата , когато си окъпан. Нали тогава също не си загубил тегло? Обаче ти е едно въздушно и ти се иска да пееш ( и много хора пеят под душа ) Така е и с вегетарианството. Практикувам го от 8 години. Започне се когато усетих, че от месеци неволно съм изключила месото от менюто си и не ми е възможно да се върна обратно. Същото стана преди 2 години с млякото и млечните - пак неусетно. Тогава вече наистина изпитах лекота, а тя е и видна по външността ми за тези, които ме познават. Не съветвам да се променя храненето поради мода или с желанието за духовно извисяване. Еинствено, ако самото тяло не може иначе. Сега за вегетарианците с наднормено тегло - имат емоционални проблеми и стрес. Там е разковничето, както и в липсата на движение. Смяна на мисленето и начина на живот. Това е по-значително, тогава промяната на храненето идва сама. ( Когато постигнете резултати, сети се да черпиш някоя зелка )
  12. Едно видео за отслабването - главната героиня застъпва като мен тезата, че трябват не диети, а промяна на режима завинаги. http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-krie-zad-nadnormenoto-teglo.html В края на видеото се говори за Шуслерови соли. особемо интересно ми стана за тези комбинации, които изчистват тялото от токсини ( номер 10) и влияят добре на нервната с-ма ( номер 5). Кой няма нужда от това? Може ли малко разяснение или сериозни материали за шуслеровите соли, а също и към кого да се обърнем, за да ни бъдат предписани?
  13. Един специалист, който не говори за прана, но вижданията му съвпадат едно към едно с вижданията от енергийна гледна точка. Може би силна интуиция? http://www.ivotopalov.com/2012/08/blog-post.html?fb_action_ids=208133439388854&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[10150987549526275]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] Най-много ми харесаха няколко изказвания: А тук просто изръкоплясках:
  14. Как да си помагаме при решаване на конфликти? Благославяйте човека - от все сърце. Техниките за лечение с прана могат да се ползват така: Представяте си човека малък, поставяте двете си длани над главата му и го благославяте, като същевременно си представяте как от дланите ви излиза златна Божествена пранична енергия. Така благословията става много по-силна. Ефектът е енергийно пречистване на човека и изсветляване на аурата. Има и по-сложни варианти. Методът може да се ползва и във всички други случаи, когато ви се струва, че ситуацията се отдалечава от 100% Божествена светлина. Но е добре да ви консултира някой с познания, за да не би да сте разбрали погрешно.
  15. Сподели с приятеля си проблема ( написаното в първи пост) - най-важното е да разбере, че целта ти не е да го тормозиш, че ти също искаш да се промениш. Тогава и той ще се включи в преодоляването му. Помоли го например, всеки път, когато изревнуваш, вместо да се защитава, просто да те гушне.
  16. Две статии за вселенския закон за даването и получаването: http://sebepoznanie.com/psihologiq/upravlenierealnost/davane-i-poluchavane/ http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1444.0 Българинът много обича да прецака другарчето, да мине метър... Време е да научи закона. Аз се отблагодарявам. Понякога даже с малко повече. Дядо ми казваше : " Да имам да вземам, да нямам да давам! " Явно старата генерация е знаела закона.
  17. Добре е, че в този форум различните специалисти се срещат и обменят мнения. Да припомня нещо от моята сфера, а и то е всеобщо известно - чрез дишането и кожата се приема прана директно. На изток се практикуват различни видове дишане ( пранаяма) в различни школи от хилядолетия. Постига се ефект, който далеч надхвърля храненето като тема. Повечето хора набавят около 30% от енергията си директно чрез въздуха и слънчевите лъчи. А разбира се, щом има статистика, има и такива, излизащи от средните данни. Затова ако някой има много енергия, а тя идва не толкова от храната, вече се сещате къде не излиза сметката.
  18. Благодаря, стана ми интересно - - каква е зависимостта от възрастта на човека при спирането на месото. - има ли разлика между мъже и жени при такъв процес, трябват ли някакви уточнения за различните полове и възрасти?
  19. Благодаря! Приемът на месо е спрян преди месеци, смятам, че с тези указания всичко е наред. Очаквах препоръки освен за яйца и млечни, също за хранителни добавки, ядки, бобови или нещо такова. П.П. Бож., доколкото ми е известно, точно любимата няма такива изисквания. Търсиш драма на погрешно място.
  20. Moят въпрос: Ако мъж на 52 г. е решил да спре месото по лични ( не поради болест) причини, каква диета да спазва? На какви храни да наблегне?
  21. Миличка, проблемът със странното усещане във влагалището се среща все по-често. Да, в главата е, лекува се. Доста личен опит имам с това. В твоя случай отключващата причина е оперативната намеса. Виждам, че пренебрегна предния ми съвет. Когато решиш да се обърнеш към алтернативната медицина, тук има хора, които знаят какво да се прави.
  22. Мнението ми съвпада с тези на Донка, Диди,, Станимир. Не му избирайте спорт, оставете го той да избира. Щом е дал "верните отговори" при психоложката, значи е много интелигентен! Гледайте да запазите самочувствието му, а и той май умее да си го пази, щом се е обърнал с гръб. Това са сегашните деца - не само усещат фалша на хората , но и го показват. Браво от мен!!! Може би е добра идея да му свалите епизодите на "Малкълм". ( Имаше и там една серия с психоложка, но всичките серии са добри в случая.) Не че насилието, показано там, е за пример, но за съжаление ситуацията в България се приближава все повече към този филм, а има някои моменти с добър хумор. И главният герой определено ще му е приятел. П.П. Не намерих филма https://www.youtube.com/watch?v=nklAGgMfF-c с бг субтитри. В тази връзка - какво е отношението му към езиците? Може би един език ( особено английски), изучен на високо ниво, ще му даде други контакти и сфери на информация, а оттам - ново самочувствие.
  23. Благодари, че не си изпадал в ситуация да провериш на практика жертвоготовността на тези 5 най-близки приятели. Защото гарантирам, че те са ти повече приятели от предполагаемите войници от американската армия. Темата за смъртта? Поназнайвам нещичко за нея. Темата за смъртта може да се изследва по много начини. Не е нужно да навличаш на душата си убийство на други хора. Защото това е да си войник, зад воалите на националните флагове, химните, мускулите, сълзливите романтики и т.н. Санитар в българска болница е по-достъпно и по-лесно можеш да се откажеш. И има изключителна нужда от такива кадри, Или просто започни да помагаш в някой старчески дом.
×
×
  • Добави...