Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Енергиите в тялото. Полярност. Въпроси


User123

Recommended Posts

Не зная дали темата е точно за този подфорум.

Става въпрос за енергиите в тялото и за това, че не мога да си обясня някои неща.

Малко предварителна информация: Аз усещам част от енергията, която преминава през моето тяло. Предполагам при всички хора е така. При мен дясната ръка е отдаваща, предполагам със знак плюс (ако трябва да правим някаква аналогия с магнит и електромагнитните полета). Лявата ръка е съответно приемаща, предполагам от там минава някаква енергия с отрицателен заряд.

И на въпроса: случвало ми се е няколко пъти лявата ръка да започне да отдава енергия без съзнателно да съм я насочила. Просто някаква ситуация, разглеждам нещо или разхождам се, изобщо не мисля за енергии, ръце и т.н. и в един момент - Бам, активизира се и започва да излъчва. Случвало ли ви се е? На какво се дължи? Не успях да разбера причината и ми е любопитно.

Ако е необходимо ще дам малко повече информация са съответните моменти, когато това се е случвало.

Линк към коментар
Share on other sites

Да, при десноръките дясната ръка е предимно отдаваща, лявата предимно приемаща. Може да се тренира и обратното. Всяка длан има заложени и двете функции.

 

П.П. В близките две седмици няма да имам възможност  да пиша.

 

Линк към коментар
Share on other sites

За контролирането, горе-долу мога да контролирам. Да, могат и двете ръце да отдават, ако контролирам. Не съм се 'тренирала' много, не съм отделяла много време за това. Например, отдавна демонстрирах на 2ма човека как мога да мърдам стрелката на един развален компас (с по-малко вода в него) само като си поставя ръцете до него.

По-интересно ми е защо може сама да се активизира лявата ръка и един вид да обърна полярностите за момент. Някакви външни излъчвания от техника или от човек?

Линк към коментар
Share on other sites

Лявата страна на тялото е женската, както си отбелязала - приемащата. Дясната - мъжката, отдаваща, да.

Астрологично за лявата страна отговаря Луната, а за дясната - Слънцето. 

 

"Лявото полукълбо, чрез нервни им­пулси обслужва дясната, т. е. активната или мъжка половина на тялото.

Дясното полукълбо е ин, т. е. отрицателно, женско. То съответства на лунното начало, т. е. на нощната страна или на несъзнател­ното у човека и инервира съответно лявата поло­вина на човешкото тяло. За по-голяма прегледност, аналогичните понятия са подредени в таблица."

Тук е този текст, простичък, но обяснителен, може да ти даде посока на размисъл. 

В 14.07.2018 г. at 14:19, User123 каза:

Ако е необходимо ще дам малко повече информация са съответните моменти, когато това се е случвало.

Дай. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Давам :)

В църквата Света София в Истанбул, на основния етаж. На конкретното място нямаше нищо особено. Хората минават от там. Когато усетих тази активация на лявата ръка започнах да се оглеждам и гледах пода под мен. Но веднага привлякох вниманието на един охранител наблизо и отминах. (А между другото: в преддверието на Света София усетих страхотна положителна енергия. Обаче после разбрах, че там са намерили смъртта си много хора. Много тъжно.)

Пак в Истанбул, не се сещам името на обекта, но някакъв султан е живял там отдавна. В съседната зала бяха изложени мощите на техния пророк Мохамед. Но активацията се случи в зала, от където минават много хора. Пак започнах да гледам. Имаше нещо дървено. Този път охраната се приближи ми даде да разбера, че ме наблюдават.

А третият път беше още по-странен. Излизаме вечерта с една моя приятелка. Нейна роднина й се обажда по телефона и започва да й говори нещо (после разбрах, че й е гледала на кафе ... странно). Но в един момент, малко след началото на разговора се активизира пак лявата ръка. След края на разговора постепенно това отмина.

Просто ми е любопитно. Слава Богу не ми се е случвало след това, защото малко се стряскам от такива работи.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...