Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Проблеми с ерекцията


ovcharov

Recommended Posts

Здравейте,

 

Ще карам направо, понеже проблема за мен е доста сериозен. Момче съм на 20 години, имам приятелка, която е 1 година по-малка от мен, с която сме заедно от почти година заедно. И на двамата си бяхме първите, тоест бяхме девствени, знам че е странно за 20 годишно момче, както и да е. Всичко си беше нормално до 3-тия, може-би 4тия месец, когато започнах да губя ерекция. 

Първоначално се случваше рядко - примерно правим секс 3-4 дена под ред и на 5тия ден, след като започнем да се натискаме си имам нормална ерекция, и когато стане време да й го вкарам умеква и пада, тогава понеже беше рядко, тя го стимулираше дали с ръка или уста и си ставаше и правихме нормален секс. 

Постепенно стана така че правим секс 1 ден и на следващия ставаше същото, което описах по-горе, тя ме разбираше за това, казваше ще решим заедно проблема, аз също се заех сериозно с това. Отидох на лекар, който ме посъветва да си направя изледвания на тестостерона и да дам урина си за изследване. Та, дадох кръв за тестостерон - всичко си беше в норма - нямаше проблем там. Няколко дни след това разбрах, че приятелката ми има ешерихия коли и беше твърде вероятно и аз да имам същото. Направих си изследвания на урината, нямаше ми нищо. Тя започна да пие хапчета, уби бактерията и закратко проблема с ерекцията ми отшумя, но не след дълго отново се появи.

В момента, от 2-3 месеца насам почти няма път, в който след като се натискаме и стане време да й го вкарам да не изгубя ерекция, дори преди седмица го стимулираше с уста и ръка и изобщо не помръдна. 

 

Моля Ви, дайте ми съвет, нямам към кого да се обърна за проблема ми. Приятелката ми се започва да се дразни, което е разбираемо и си мисля че много скоро ще ме зареже за това.  

Благодаря!

Линк към коментар
Share on other sites

Ако на човек дадена храна много му харесва и я яде често, може да започне да му харесва все по - малко. Но ако за хикс време спре да я консумира, после като започне да я яде пак, може да изпита по - голямо удоволствие, отколкото е изпитвал след като е било започнало пресищането.

Линк към коментар
Share on other sites

Много благодаря за коментарите. Ще пробвам с това, което Alexeo каза. Относно това, че не изпитвам удоволствие от връзката ни в момента е факт, понеже ние постоянно се караме за странични от това неща. Въпроса е, че аз искам да съм с това момиче, но явно от толкова караници не изпитвам никакво удоволствие и дори сега осъзнавам, че нямам голямо желание да правя секс.

Линк към коментар
Share on other sites

Цитат

понеже ние постоянно се караме за странични от това неща

така си е . Не можеш да накараш малкия Alexeo да уважи гаджето , което само лази по нервите . Не че не можеш , а не ти трябва   . Това мъжете се правим на машини , но сме обикновени хора . Болшинството от жените смятат секса , за вид награждаване на мъжа . А защо и аз примерно , да не наградя избранницата си ? Заслужила ли е . Помисли наистина какво ти се иска във тази връзка .

Цитат

Приятелката ми се започва да се дразни

 

Бих се обидил ако ме приемат само като средство за удоволствие . А ако бях и на 20 г. без колебание  щях да и бия шута .

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...