Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Донка

Форумът е пред затваряне по финансови причини

Recommended Posts

Скъпи приятели и потребители,

моля да ми простите за императивния тон на заглавието на тази тема, но той, за съжаление, дори не може да отрази истинското положение. Със събраните средства от реклами и с даренията на няколко активни потребители и модератори на сайта, успяхме да покрием разходите до този месец. В момента разполагаме с остатък от 40 лв, с който трябва да плащаме 130 -140 лв разходи всеки месец. 

Няколко пъти се обръщах за съдействие към вас - потребителите на най-активния форум, но не получих никакъв отговор, освен от модераторите. Истината е, че сайтът и форумът се поддържа в този му вид с тези разходи главно за потребителите на Психотерапевтични насоки онлайн. След като никой от четящите и пишещите с молба за помощ не проявяват интерес към издръжката на форума, в който пишат и четат, логично е този форум да не издържи финансовото натоварване. 

И така, ако проблемът с набирането на средствата не се реши, ще се наложи този форум да бъде реорганизиран. А именно - досегашните мнения ще бъдат видими за четене, но вече няма да е възможно да се води диалог между потребителите и модераторите. Съжалявам, но това е единственото решение. 

Ако все пак някой реши да съдейства по някакъв начин, моля да напише предложенията си в тази тема, или да преведе сума, която е по силите му на моята лична сметка, ако изпитвате доверие към моята персона, разбира се.

IBAN: BG33CECB97901078066901 - ЦКБ, Донка Иванова Маринова 

Благодаря ви на всички за вниманието и разбирането.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

:)  Какво казват техниците . Няма ли начин за такса --присъствие , или участие ? Имало ли е идея за членски внос ?

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря на д-р Първанов! Тук, пред всички потребители на форума Психотерапевтични насоки онлайн, държа да подчертая, че вие всички имате възможността да търсите помощ и я намирате в някакъв подходящ вид, именно благодарение на пълната подкрепа от всякакъв вид на д-р Тодор Първанов. Не познавам последовател на Учителя, който толкова всеотдайно и професионално да прилага вярата си в полза на всички, които имат нужда от него. Мечтая си един ден и самите потребители, които се докосват до тази всеотдайност, да вземат пример от него. 

Благодаря на Александър и Кирил (kipenzov), на чиято подкрепа форумът също дължи съществуването си - и финансова, и с участие в темите, със своята преданост към Портала и форума - във времената на плиткото зарибяващо общуване в социалните мрежи. 

Благодаря и на Орлин, който също е допринасял и допринася всячески за съществуването на форума като място, където човек в беда може да потърси съвет. 

Имало е в годините предложения за нещо като "членски внос", но отпаднаха по много благородни причини и аргументи, изтъкнати от постоянните потребители. Трудно е и събирането на вноските - аз лично съм благодарна на внеслите досега суми за доверието, което имат към мен. Осъзнавам и съм поела риска да бъда обвинена в присвояване, макар че засега няма какво да присвоявам, по скоро обратното.... Осъзнавам и неувереността в това трудно време да откъсне човек от семейния си бюджет макар и малка сума, за да я дари на сайт в сметката на напълно непознат човек... Това е релаността  - опитахме с бутон за дарения, но не постъпи нито едно за 18 месеца. Когато превеждате по сметка, която 1 човек лично контролира, може да се вижда движението, като по този начин не се отклоняват пари за поддръжка на тази сметка. 

Все пак силно се надявам и очаквам да се включат и редвните потребители на този форум.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Аз също ще даря пари в началото на седмицата. Поздрави!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

След малко в ресторанта, Донка - хем да се видим! 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Аз също ще даря, в началото на другия месец. 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря на Орлин за дарението, за срещата и най-вече за сърдечния искрен разговор! Толкова ценни във времената на разклатени представи и мерки за приятелство и духовна близост. Време мина много откакто се запознахме тук, във форума, и приятелството, което се роди под името на Учителя, не само не е ерозирало, но напротив, станало е в пъти по-зряло и свободно от условности и предразсъдъци... Спомнихме си за времената, когато тук се вихреха разговори на философски теми - мненията ни все още са запазени, подредени, и достигат до нас самите през пластовете на времето. Нещо, което никога няма да се случи в плиткоумните води на социалните мрежи...  

Имам надежда, че ние, човеците, колкото и намаляващи да изглеждаме, всъщност се увеличаваме и ставаме все по-мъдри и силни. Само ако повярваме, че "другите" до нас са също така обичащи, добри, сърдечни... братя и сестри. 

Благодаря на Лина и М. Николов, за подкрепата! Радост е за мен да усещам близо до себе си толкова много красиви, умни и добри хора... 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Също се радвам, че се видяхме. Да, този форум ни даде много. Благодаря! 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря ви, приятели!

За да запазя дискретност на даренията, ще пиша инициали:

К.П. 40 лв

Т.П. 100 лв

О.Б. 200 лв

Л.К. 100 лв

Д. 10 лв

Н. З. 50 лв

М. Н. 35 лв

Общо до 2.10. 535 лв. 

С тези дарения в понеделник ще платим поддръжката на сайта за следващите месеци. Точния отчет ще публикувам след генерирането и плащането на фактурата. Ако междувременно постъпят още дарения, ще преизчислим или ще ги запазим за следващото плащане.

Сърдечна благодарност на всички!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравейте, приятели.

Постъпи дарение от Б.Г.С. 2 по 100 лв=200 лв.

535+200=735 лв.

Платени за 3 месеца 392 лв.

Остатък 343 лв 

Плащанията са за 3 и 6 месеца по фактури. Така почти са събрани парите и за плащането през м. Януари до март вкл. 

document1_201005_132245_1.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Постъпи дарение 50 лв от 26. 10. 2020. 

343+50= 393 лв.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×