Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Коя е "наследницата" на баба Ванга?


Recommended Posts

Здравейте на всички, които се интересуват от темата и на тези, които искат да помогнат да намерим отговора. Поради личен проблем, се замислях дали не мога да получа съвет от истински ясновидец, който има такава дарба. Баба Ванга, лека и пръст, отдавна не е между живите, но има ли някой, който притежава дори и част от нейните способности?

Напоследък сме заляти от какви ли не шарлатани, така че не е лесно да се намери правилният човек. Надявам се, тази дискусия да помогне и на др. хора, които търсят отговор на горния въпрос.

П.С.: Напоследък ми споменаха за Гергана Герсимова от Варна. Ако някой знае нещо повече (координати, лични впечатления) нека да даде мнение.

Редактирано от Ivo_Mitrev
Линк към коментар
Share on other sites

Сигурен съм, че ясновидците, които притежават реални способности и не се изтъкват не са малко. Мога да предположа, че и в България има такива. Не знам защо трябва да поставяме Ванга като някакъв еталон за сравнение. Сигурен съм, че е имало и по-добри ясновидци от нея, но те са прекарали живота си в неизвестност. А иначе по личния ти въпрос, очаквайки отговор точно от определен от теб тип човек, единствено ограничаваш възможността да получиш отговор. По-правилно според мен е, нагласата на съзнанието ти да е ориентирана към намиране на отговора, вместо към намиране на човека, който да ти го даде.

Линк към коментар
Share on other sites

Не зная дали мястото да споделя това е точно тук и дали изобщо трябва да го споделям, не зная това ...

И досега съм го казвала на много малко хора ...

Никога не съм имала някакво отношение към Ванга, нито ми е харесвала, нито не ми е, била ми е индиферентна ...

Но, било е точно на 40-ят ден от смъртта й, на другия дне го разбрах и то от новините :) та, сънувам аз Ванга, седнала на богата трапеза, отрупана с какво ли не, седи жената и ми сочи с пръст и ми говори: Момиче, много съм добре, не ме жалете. Моята наследница ще е от Врачанския край и ще се казва Мария ...

Това помня аз.

Истина ли е или не е, не зная, но и не искам да зная.

Ако не беше тази тема, нито щях да си спомня, нито щях да пиша.

Линк към коментар
Share on other sites

Като чуя или прочета за "наследница на Ванга", поставям човека който се е самообявил за такъв в една графа с особено име...

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Няма народ, който да има толкова ясновидци като българският.

В България има много ясновидци.Това е добър признак.То показва, че Духът работи в България.

Учителя Петър Дънов

Неоценим е психичният заряд на българина. Страната ще преодолее кризата и укрепне. От богоизбрания ни народ ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно - писмеността на сла­вянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата кул­тура. Това е кармично предопределено.”
Слава Севрюкова

http://www.sibir.bg/...le&artID=534989

""Орфизъм, богомилство, дъновизъм. Този феномен - казва Алберто Солети, психолог, който няма нищо общо с окултизма, е възможен единствено при историко - географските условия на България. Но неговото обяснение трябва да се търси и в генетичния код на "хомо булгарикус", който включва в себе си особеностите на три изключително силни етноса - траки, славяни и прабългари, както и на десетки други племена, живели по българските земи. Мисля, че в тази именно сложна симбиоза се крие загадката на перманентния взрив на психически феномени." Не са малко учените, които обясняват големия брой екстрасенси в България с една от съвременните хипотези за стреса. Според тях паранормални способности у човека се появяват в резултат на силни преживявания, на екстремални състояния. Като убедителен пример те сочат факта, че в своето малко повече от 1300 години съществуване българския народ е преживял почти половината под чуждо владичество, т.е. в състояние на продължителен стрес."" Из "Магията, вечната...", стр. 131,Лиляна Серафимова.

Прогноза за България през XXІІ век

" През 1983г. един южнокореец, натурализиран американски гражданин, писа, че най - могъщата страна в XXІІ век ще е България. Името му е Нам Чжун Пайк. Няма грешка, става дума за знаменития видеогуру, основоположника на видеоарта, един от теоретиците на прехода от " века на аргунавтиката" към " епохата на психонавтиката". В своето есе " От коня до Христо", публикувано в сборника " Изкуство и видео" ( 1983г), той писа : " Най - съвършената комуникационна система е ПСИ, т.е. неизползваната в пълен обем психическа мощ на човека. Ако дадена страна успее да овладее напълно ПСИ - силата и съумее да я контролира, тя ще стане най - могъщата в света. Нека си припомним, че Англия бе първата страна, която започна да усвоява въглищната енергия, а Съединените щати - атомната сила.

А коя ще бъде поредната велика сила на XXІІ век ? Естествено ...България, защото според различни научни и парапсихологични проучвания разполага с най - значителен потенциал за развитие на ПСИ ...Тогава нашият приятел Христо Явашев, единственият световноизвестен българин в областта на изкуството, ще бъде почитан като Леонардо да Винчи и Джордж Уошингтън взети заедно."

Откъс от книгата " Магията, Вечната ...", 129 стр.,Лиляна Серафимова

Редактирано от Христо
Линк към коментар
Share on other sites

Прогноза за България през XXІІ век

Хубавото е , че България няма да изчезне, лошото е, че няма да станем свидетели на този период, сега ни се налага/ изцяло наш избор/ да живеем в доста гадни и унизителни времена ..

чудя се дали изобщо ще пишат в учебниците по история за нас.. :unsure::blink:

Линк към коментар
Share on other sites

Прогноза за България през XXІІ век

Хубавото е , че България няма да изчезне, лошото е, че няма да станем свидетели на този период, сега ни се налага/ изцяло наш избор/ да живеем в доста гадни и унизителни времена ..

чудя се дали изобщо ще пишат в учебниците по история за нас.. :unsure::blink:

Как ще изчезне? Нали България била черният дроб. Изчезне ли черният дроб, изчезва и целият организъм. Кой творец би го допуснал? Бяха ни изобразявали като тоалетна, но нищо.

По принцип през черният дроб минават всички мръсотии в кръвта и я прочиства. Навярно някои виждат само мръсотиите в страната ни, но не виждат пречистването им. Ще видят и когато кръвта започне да се прочиства, ще се прочисти целият организъм и тогава няма да остане място за раковите клетки в организма, те просто ще изчезнат.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...