Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Страх ме е, че ще ми изневери!


Recommended Posts

Здравейте.Случайно попаднах на тази тема и се радвам че има хора които могат да помогнат.Незнам да ли към вас да се обърна,но го правя.Преди 2г,преживях тежко изневярата на приятеля ми.Сега имам от 6м.нова връзка,но постоянно съм в страх да не се повтори.Ив крайна сметка искам от него постоянно да ми казва какво прави,следя го-ужас-като маниак станах.Моля да ми помогнете с нещо-съвет,др.Самата аз виждам че го отблъсквам с поведението си-търпелив е,обича ме,не би могъл да ми изневери,доказва .Но....аз си знам моето-ще го направи.Моля ви помогнете ми.

Линк към коментар
Share on other sites

Изневярата на предния ви приятел е била само тригер, задействащ дремещите във вас несъзнавани вярвания (комплекси) за изоставяне, отхвърляне, лишаване от любов, разбиране и грижи. Вижте ясно тези си вярвания и започнете да ги обезсилвате чрез развиване на самостоятелността си. Една самостоятелност, зад която стои непривързана и чиста обич, идваща от собствената ви самоувереност, вяра в живота и съдбата ви! Когато развиете тези качества, ще можете да дадете на приятеля си "да диша". Точно тогава, бидейки свободен, той ще ви оцени много по-силно и естествено и връзката ви ще се гради на взаимна радост и доверие, а не на съмнение и забрани!

Самоуверена самостоятелност, обикване на себе си. Автономност на щастието ви -зависенето му единствено от връзката му с извора му отвътре, с душата ви!

Постигането е по-простичко и бързо, отколкото вероятно си мислите! Има си технология, която се практикува в т.н. психотерапия! Най-добре можете да го направите в живия контакт с психотерапевт! Сигурен съм, че сано след 12 сесии ще бъдете друг човек - при добър избор на опитен специалист, разбира се!

Можете всичко!

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря ви за отг.и съветите,явно не съм попаднала на добър психолог.Ако можете да ми помогнете в Бургас кой да потърся ще ви бъда благодарна.Всичко е започнало в миналото ми-детство,юношество,и т.н.и се е трупало с годините.чбчомба със закъснител е било.Дадохте ми насока , аз ще се постарая допълнително да чета литература от сайта ви,има и за мен нещичко.Още веднъж ви благодаря и успех.

Линк към коментар
Share on other sites

Веселина Неделчева, когнитивен терапевт от Бургас. ЕТо телефона и: 0888443491. Поздравете я от мен! Препоръчвам ви я, защото знам, че е добра - повярвайте и и ще ви помогне да се справите бурзо, структурирано и решително!

Успехи!

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...