Jump to content
Порталът към съзнателен живот

за порното....


Recommended Posts

Това което ме притеснява и малко тревожи е моя партньор. Живеем от 4 години заедно вече пета, няколко месеца след като се събрахме си взехме компютър и от тогава до сега мъжът ми не е престанал да гледа сайтове с коли и да посещава сайтове с порнографско съдържание и сайтове за теглене на порно филми. На няколко пъти съм го усещала вечер докато спя той да гледа и да мастробира, и ако е сам в къщи винаги гледа такива порно филми било на компютъра било по кабелната телевизия...А аз съм човек който няма задръжки в секса и се опитвам да му давам всичко и което знам че му харесва.Питам се дали това при него е някаква мания или някакъв вид болестно състояние, дали избива комплекси по този начин? Защото мисля че минава границите на нормалното, дали е заради нещо в детството просто се опитвам да разбера защо го прави, а казва че нищо не му липсва в секса между мен и него. А така малко или много наранява достойнтсвото ми, боли ме. Иначе не е романтичен, по затворен е в себе си, много не споделя с мен, трудно показва чувства и емоции...Пред хората се държи тежкарски и дори надменно и се дразня защото това му държание няма покритие.Не се е сблъсквал с сериозни проблеми в живота и сам нищо не е постигнал...Може би живее в негов си свят...Просто незнам и съм объркана, моля за Вашия съвет и Ви благодаря предварително! :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей!

В сайта има много писано по темата. Предполагам, че си го прегледала, но търсиш твоя отговор. Не мога да ти го дам, всяка двойка е различна. Знам обаче от къде трябва да започнеш - трябва да поговориш с приятеля си и чуеш неговата гледна точка. Много ценен е и последният пост на Jena. Бих те посъветвал да и пишеш на лични, предполагам тя няма да има нищо против да обмените опит.

Разбира се, много може да се ,,психологизира’’по темата, например за комплексите му и т.н., но без да седнете и поговорите очи в очи, всичко е само предположения и теория.

Моля те, сподели какво си направила и как са се развили нещата. Разбира се, ако имаш конкретни въпроси, питай веднага.

Линк към коментар
Share on other sites

Това, че се държи "тежкарски и надменно" говори за някои несъзнавани процеси в него. Но, както казва и д-р Първанов, в случая психологизирането няма да реши нещата! Каквито и да са ранните му години, а оттам и психиката му тук и сега, порното за него е наркотик! Все едно в съседната стая има купища 18 годишни момичета, достъпни когато вие сте си легнала. Така го възприема древният механизъм за продължение на рода в мозъка му, който е изцяло антирационален и много мощен! Това сме го пислаи тук в другите подобни теми...

Поговорете с него - бъдете искрена! Дипломатично, без обвиняване, но искрена! Споделете желанието си да бъдете с него в процеса по преодоляването на навика му! Разпечатайте материали тук от отговорите в другите теми, от моя сайт, от сайтовете на английски, които са дадени тук в другите теми з апорното. Нека осъзнае, че с навика си подкопава собствената си сила и радост и така поведението му се отразява и на съвместния ви емоционален живот, засяга и вас! Ако е интелигентен мъж, ще издържи на такъв разговор, ще осъзнае пагубността на ставащото и ще поиска да го промени! Нека положи усилия! Ако му липсва порното, гледайте го заедно с него - бъдете честни един с друг! Нека всеки път, щом го 'задърпа' зависимостта му, да сподели с вас и вместо да и се отдава, да го прави с вас! Бихте могла да му дадете да прочете и за свещената сексуалност! При нея при мъжа се избягва неприятната обсесивно болезнена жажда (която с епоявява около час или два след акт с отделяне на семе) след еякулацията, което тласка към зависимости!

Желая ви щастие!

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...