Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Чувствам се стар и самотен


Guest Системен

Recommended Posts

Guest Системен

Здравейте,

Моя проблем е много подобен на момчето от темата - Чувствам се стар

В момента съм на 24 години и се чувствам някак си самотен и тъжен, а дори и стар, макар че изглеждам младолик. Нямам си приятелка и това ме тревожи много, няма с кого да излизам, да споделям неща, и т.н. а на всичкото отгоре и съм девствен.

Живея в апартамент и се оправям донякъде сам, а родителите ми все още ме издържат.

Проблема е че още в училище бях много затворен и постоянно стоя на чина все едно съм наказан. Другите излизаха из коридора, а аз стоя на чина заедно с още едно друго затворено момче. Идеше ми да се гръмна понякога защото нервната ми система се натоварваше. Но основното е че чувствам стар, не съм се променил много, но се чувствам стар. Девствеността също ми тежи, в психиката ми избиха някакви хомосексуални желания и за малко щях да направя секс с мъж, а това е недопустимо при мен.

Мастурбирам всеки ден, а понякога и през ден, в това ме бива. Но ми тежи тази девственост.Много ми липсват ученическите години, искам да има пак забавления, хубави момичета и купони, но сега ги няма.

Искам да имам интересен живот, купони, момичета, екшън, а то само скука у нас, един и също улици, един и същи хора всеки ден. все едно излежавам присъда, а това е гадно.

Как да върна доброто старо време? Започнах да чета транссърфинг на реалността и донякъде се оправям, но липсата на приятелка ме кара да избушвам. Много ми се ще да вървя по центъра на града ни с момиче, а не с цигани и селяни. Къде греша? Вече не съм толкова затворен човек и имам доста приятели, но не мога да открия любовта в живота.

Поздрави

Линк към коментар
Share on other sites

Промени нещата! От теб зависи! Искаш да спиш с жена - направи го! Компаньонките в София са по 50 лв. Разбира се - веднъж до три пъти по този начин, само като старт. Има компаньонки и в случаи като твоя имат мястото си -на 24 си, за Бога. Три пъти са ти 150 лева и за една седмица си готов за запознанство и излизане с нормални момичета, с или без помощ от терапевт! Или това е недопустимо за теб? По-недопустимо от мастурбацията всеки ден? Усети женско тяло, дай възможност на емоционалната си памет да има отпечатък на жена в тялото ти. Промени живота си - ти можеш да го промениш! Казваш, четеш трансърфинг - това са полезни четива, но само ако си много здраво стъпил на земята човек. Правило ми е впечатление как през годините пускаш теми с изключително дълбока езотерична насоченост, но някакси виждаш нещата твърде буквално, наивно, по детски. Друго, което съм забелязвал в теб, е оплакването ти - оплакване, лишено от действия по предизвикване на промяна! А действията са, които истински променят! Относно насоки в промяната ти - защо не приземиш интересите си и не започнеш да четеш вместо езотерика, психология. И то не отвлечени теории, а книги за самопомощ - Дейл Карнеги, Ричард Бандлър, Пол Макена...

Имаш срамежливост при общуване - предизвикай я! Започни да говориш повече и смислено! Гледай хората в очите! Излизай, намери компании, с които да го правиш. Имаш страх от отхвърляне? Запознавай се интензивно и чувай не-та - приеми ги, за да чуваш и да-та! Чувстваш се неумел с жените - свържи се с пик ап коуч. Чети за това - премини през период, през който да сменяш жените - сега ти е времето за това. Трудно ти е сам да се справиш? Потърси помощ - в България тя е наистина на символични цени. И не ми казвай, че нямаш пари и т.н. - ако ти паднат зъбите или някой, не дай си Боже, ти смачка бъбрека, ще се намерят пари, нали, при това съвсем не малки суми... В България има много сърцати терапевти, които работят от душа и биха помогнали на собствената ти мотивация за промяна! Имаш ли я? Или само се оплакваш?! Промени нещата! От теб зависи!

Редактирано от Орлин Баев
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Ами в нашия град има такива момичета, дават се по 20 лв за секс, но не искам да се умърсявам. Разпитал съм и има доста добри.Просто ме е страх от такива хора, а и не искам да ме заснемат.По-добре да имам една готина до мен и да си имаме доверие, а не някаква за една нощ.

Да, точно психология смятам да почета сега - търся тази книга - http://www.asenevtsi...book=27&ch=pred

Ако я имаш моожеш ли да ми я пратиш. В нашия град никъде не успях да я намеря.

Няколко пъти гледах филма Загадки нашего Я което също си е психология. Много ми харесва това което казват в края на филма.

Ако вие управлявате хода на мислите си, считате, че управлявате реалността. Да бъдеш щастлив, способен да твориш чудеса,

да извършваш невероятни постъпки, да създаваш и да твориш, за да се учудват всички на това как живеете. Но сега вече знаете, че всичко, което е необходимо е да престанете да се страхувате от своите мисли и желания. Да знаете, че всичко, което сте си поставили като задача е изпълнимо. Така, че идете и удивявайте себе си и другите, знаейки, че сега вашият живот не е случайност, не е реакция, а ваше желание.

От известно време ходя на психолог с цел да ми помогне. Тя спомена че съм миришел през ученическите си години защото така съм създавал неприятна атмосфера с цел хората да странят от мен. Разбира се аз съм наивен и повярвах на това. Почувствах се унизен пред самия себе си. Но може би ти би могъл да кажеш кое е вярно. - по принцип момчета ясно намирисват повече от момичетата през пубертета, но нали бях млад и всичко си е така. А може и да е от притеснение. Другият вариант е да попитам Бог, но не съм много набожен и не ходя на църква от доста време.

Също така тя спомена че в мен има лек изблик на хомосексуалност и то от кармичен вид. Под кармично имам предвед ако дядото е бил изнасилен, аз имам склонност да изнасилвам. На повечето хора на които споменах това се изсмяха много и казаха че тя явно се опитва да внедри програма хомосексуалност в мен, тъй като и без това аз съм един слаб и не много силен мъж. Постоянно ми споменава че съм болен от БАР - биполярно афективно разстройство, но прегледа при нов психиатър не показва такива неща при мен.Накъде върви света само???? :3d_067:

Промени нещата! От теб зависи!

Добре, ще се опитам с всички сили, но се чувствам самотен. :3d_133:

Линк към коментар
Share on other sites

Извинявай, но си мисля, че пишеш в този форум само за да си пишеш с някой.

В сайта има доста места, където може да пишеш и се оплакваш срещайки съчувствие.Тук наистина е място за консултиране. Орлин ти е написал пост с подходящи препоръки, дал ти е и направление какво да четеш.

,,И то не отвлечени теории, а книги за самопомощ - Дейл Карнеги, Ричард Бандлър, Пол Макена...,,

Ти правиш точно обратното, посочвайки книгата която искаш да четеш. В нея няма нищо практическо.

Мисля, че докато не покажеш, че се съобразяваш с някои от съветите, които ти даваме, не бива да пускаме нова тема, зададена от теб.

Редактирано от д-р Тодор Първанов
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Твърде си млад, за да се чувстваш по този начин.

Библията казва, че знанието носи мъка. А този, който увеличава своята мъдрост, увеличава своята болка.

Ор друга страна, опитите да бъдат прочетени всички книги на света носи умора на плътта.

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...