Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Апарат за кръвно налягане.


Strudy

Recommended Posts

Извинявам се ,ако тук не е мястото и раздела да питам.

Искам да си взема апарат за кръвно налягане, но не знам какъв. В нас имаме обикновен, който е с помпа, но не знам дали го меря правилно и от семейството ми никой не може да мери точно. Чувал съм, че електронните не мерели правилно..Не знам да си взимам ли електронен. Моля Ви  посъветвайте ме да си взимам ли електронен, каква марка, от колко пари са хубавите или да не взимам.

Линк към коментар
Share on other sites

Тук е раздела, но знаеш ли, защо не употребиш парите за този апарат например за ... скейтборд ... или бинокъл ... или нещо такова.

На твоята възраст (пък и не само на твоята) не е нужно човек да се вторачва в такива неща като кръвното налягане.

Има и друго. Ако аз изкача 4 етажа без асансьор и си измеря кръвното, дето обичайно ми е 90/60, то тогава за няколко минути, може да скочи на 180/120 и после пак да се върне надолу; същото става и ако човек се развълнува (независимо от положителни или отрицателни емоции). Въобще стойностите се менят непрекъснато и това е нормално. А ние по-добре да се занимаваме с разни по-полезни неща и да водим здравословен начин на живот - това е достатъчно; тялото ни е доволно интелигентно (ако ние не го саботираме прекалено), да контролира вътрешните си функции; и без друго ние все още не умеем (с изключение на няколко йоги) да управляваме съзнателно нито стойностите на кръвното налягане, нито сърдечната честота, нито други параметри на жизнените ни дейности.

Редактирано от Диана Илиева
Линк към коментар
Share on other sites

Да но имам главоболие от година и след операцията ми на сфеноидалния синус продължава вече от 7 месеца. Имам 1 ЯМР и 1-скенер преди операцията и 1-контролен скенер на синусите след операцията. И на колко доктори ходя и няма никакво назначено лечение. Не знам затова вече минавам през всичко да разбера от къде е главоболието. Кръвно, щитовидна жлеза, алерголог и тнт. А до сега не съм се натоварвал много, защото при леко натоварване ме боли дори когато се изправям понякога.

Линк към коментар
Share on other sites

Разбирам, но какво ще правиш, ако всичко е в норма (то и доколкото разбирам е точно така)?

Такъв подход просто ще те доведе до някаква хипохондрия.

Обърни внимание на това, което ти казах - някой/нещо силно те дразни в близкото ти обкръжение; насочи усилията си в тази посока, ако можеш някак да повлияеш или да промениш нещата.

Линк към коментар
Share on other sites

Посетете хомеопат , той ще ви помогне !  Вземете няколко дни  хомеопатичното лекарство Арника 200 или 30 Сн   и също прочетете методите с квас на Петър Димков -тези неща ще облекчат състоянието ви.

 

 

 

http://www.samuelhahnemann.bg

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...