Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сравняване на реализацията на личности с еднакви натални карти


Recommended Posts

 

 

Интерпретацията на една карта, посредством принципите на Magi Astrology, обхваща планетните аспекти, планетарната геометрия, която те образуват при синхронизация на повече от три планети, аспектите и синхронизацията, които планетите формират в деклинациите на гео системата - паралел и контра-паралел, както и аспектите и планетарната синхронизация в хелиоцентричната карта.

Не оспорвам значението на домовете, а колко може да бъде достоверна интерпретацията на една карта, чийто час на раждане не е известен.

 

 

 

Стана ми интересно, как от общото се вадят "конкретни, индивидуални" прогнози.

 

Преди 25 години, с една съседка раждахме заедно. Найния син се роди 10 минути преди моя. Живеем в един блок, в съседни входове. Децата ни израстнаха заедно, в една група в детската градина, в един и същи клас в училище , до 15-та си година. Буквално се прибираха само да спят в различни стаи. Ако бяха братя, нямаше да прекарват толкова време заедно или да правят едни и същи неща.

 

И независимо от тези "обстоятелства" са много различни, с различен житейски път, са различни успехи и неуспехи, склонности, умения и кавото друго се сетиш....

 

Разликата от 10 минути не прави домификацията различна в двете карти. Единствено различен е  градуса на Асцеднта и термите на купсидите.

 

Ако разчитат на тази система, би трябвало и до сега да са заедно.

 

А кое ги прави толкова различни?

 

Как тази система ще ги различи един от друг, ако решат да ползват нейните знания, за "да ги води в правилната посока"???  

 

 

Много интересен случай! Аз също имам такива с децата, които се родиха заедно с моите две деца. 

Все пак наталната карта дава потенциала - как ще се реализира той зависи от свободната воля на всяка личност, от средата, в която расте и от много други фактори. 

 

Мисля, че е наистина интересно да разгледаме в какво отношение житейският път и реализацията на две деца с еднакви натални карти се отличават и кое е общото между тях. 

Линк към коментар
Share on other sites

 

Мисля, че е наистина интересно да разгледаме в какво отношение житейският път и реализацията на две деца с еднакви натални карти се отличават и кое е общото между тях. 

 

 

Не бях правила карта на първото момче. От години нямам много наблюдения.

Данните са 09.05.1989 г., гр.Пловдив 20.30 ч. първия, 20.40 ч. втория.Ако е необходимо ще кача карти.

Все пак има разлики.

Купсидата на 6 дом в първата карта е в последния градус на Овен, във втората  в първия на Телец. Марс в Рак-8 дом и Венера в Телец-7 дом, съответно управителя на триплицитета на К6 в единия случай е Юпитер/Близнаци/, в другия е Луна/Рак.

В детската им възраст първия имаше проблеми с храненето-капризен и злояд, развиваше анемия. Втория -проблеми със сливици и гърлото, които преодоляхме около началнта училищна възраст. Като цяло здраво дете. От 8 годишен и системно занимаващ се със спорт.

Първия проявяваше слаб интерес към спорта и ученето изобщо, завърши средно образование и от тогава работи като барман.

Втория успоредно със спорта завърши техникум, след това технически вуз. В момента с танци и спорт се ветрее по Европа.

И двамата са правили сами избора си. :rolleyes: 

 

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 years later...

Специално за Донка.

Имам такива наблюдения.

Единият младеж е роден на 22-08-2000, в 09:38, другият – в 12:34.

С първия сме много добри приятели и се разбираме чудесно, самият той учи в езикова гимназия, има много добри успехи, тренира футбол, където също е много успешен. Родителите му определено не го ограничават и застопоряват, но и не го неглижират. Като по-малък отначало едвам са успявали да го накарат да отиде на тренировка, защото е бил хиперактивен (според мене заради опозицията Марс-Уран), а след това, след като един път му е харесало, едвам са успявали да си го приберат от терена.

Другият младеж е силно конфликтен характер, учи в една доста посредствена гимназия, която сам той си е избрал, защото сградата ѝ се намира на самия център на града. Нищо, че с дипломата от нея ще е цял късмет да си намери работа даже като пазач на паркинг след това.

Родителите му са по-зле и от моите тоталитарни типове, тъй като са го оставили да прави каквото си иска и да си развява байрака на воля. Резултатите от тази тяхна философия са просто плачевни.

Самият той като човек е доста неприятен. Много обича да командори, да се разпорежда, той да коли, той да беси. Има уклон към садизъм (беше се хвалил, че е убивал и осакатявал малки котенца).

Трудно се спогажда с хората, защото когато усети, че е станал близък на някого, започва да се опитва да му ръководи живота във всяко едно отношение. Отделно, че никога не е можел да помоли някого да му подари нещо, което си е харесал, например. Задължително ще гледа или тихомълком да го открадне, или да го вземе насила. Счита, че се е родил на тоя свят, за да се наслаждава на удоволствията на живота на пълна тяга, а другите ги има, за да го обслужват.

Не е способен да задържи приятелство. Профилът му във фейсбук е мемориал на всички съсипани от него приятелства с най-различни хора. 

Освен това, пие като казак и пуши като строшен комин. Даже няколко пъти е пробвал наркотици. Има хомосексуални влечения и по тази причина се държи особено агресивно и нападателно с момчета, които харесва. Вероятно защото иска да ги подчини на собствените си прищевки и желания безусловно.

Тренира тенис на маса, което определено не е сериозен спорт, а по-скоро занимание за свободното време. Обикновено като спечелят някакво отличие, започва да се самовеличае, все едно е взел купата на Уимбълдън за тенис, или е спечелил сам купата на ФИФА за Европейското или Световното по футбол.

Че така. Двамата младежи се познават, но не се движат в едни и същи среди, нито са нещо повече от познати

 

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за задачата - иска ми се да имам повече време за нея. Ще се постарая. 

На първо четене - разликата в часа на раждане за тези специално карти дава драстична разлика във върховете на домовете и присъствието на светилата в тях. Дори само асцендентът ( везни/скорпион) е сериозна причина за големи различия.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...