Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Помогнете ми да се излекувам от зависимостта си към порното и онанизма!


Recommended Posts

   Здравейте , пиша ви  ,за да намеря най-накрая начин да се отърва от зависимотста си . Аз съм пристрастен към порното и самозадоволяването . Искам първо да натъртя на факта ,че прегледах темите назад и не успях да намеря  ясен отговор на въпросите си и затова пускам тази тема . Според , това което съм прочел в мрежата бих описал моят случай като класически . Започнах да маструбирам много малък  ,продължавам и сега на  23 когато вече съм минал отдавна пубертета . Не минава и ден без да гледам порно. Понякога даже отделям цели часове.  Малко по-малко започнах да вдигам дозата и да харесвам все по-големи извращения . Това са неща ,които в началото ми се струваха  отблъскващи а сега ги харесвам . Много пъти съм закъснявал за лекции или работа  за да мога да си взема дневната доза  порно . Преди време си дадох сметка за проблема ,който  имам и започнах да се боря с него . Но за съжаление не е толкова лесно да се освободя . Пробвах  и то много пъти.  Най-големият ми  успех беше миналото лято . Работех по цял ден  а след работа тренирах  здраво . Изтрих всичко от лаптопа а интеренета го отрязах. Три седмици по късно се прибирах към нас . Вървях и треперех  , гледах жадно всяко едно момиче ,което ме задминаваше . Стигна се до там, че гледах порно в библиотеката .  Тогава мече се предадох и си казах да става каквото  става . В една друга тема свързана отново с такъв тип зависимост  прочетох : "Зависимите от мастурбация често отделят по цели часове, дори дни и нощи, за да подхранват навика си и понякога имат и по десет и повече еякулации на денонощие... След което с малка почивка от ден примерно, отново обсесивният навик помита слабите импулси за справяне на волята им!" . Тези няколко реда идеално описвам моята ситуация. 
   Каква е причината да попадна  в това състояние? Може би цялата помия на ,която бях изложен като малък.  Имаше от всичко в детството ми   домашно насилие, майка която си замина и повече не видях, нехаен баща който правеше секс без да се вълнува да ли децата му го чуват и ред други гнусотии.  Сега в живота ми има един човек , човек на който държа  и не искам да го нараня . Време е да изкореня навика. ПОМОГНЕТЕ! Каже те ми какво да правя . Готов съм да фокусирам цялата си енергия върху това . Готов съм  да се подложа на терапия дори да пия хапчета . Ако има нещо което мога да  направя сам кажете ми ще опитам . Но ако няма какво да се направи по въпроса  кажете какъв специалист да търся? 
Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря ви д-р Първанов за отговора, ще  потърся психотерапевт за проблема си .Нещо много характерно за моя случай, което не споменах е, че някак си не губя желание да правя секс с истински жени напротив имам и то голямо но след първия път  вече сексът не ме удовлетворява и искам да направим нещо ново и различно . Сякаш нямам задоволяване . Всеки следващ път искам все по-"хардкор" неща . Страх ме е да се замислям какво бих опитал един ден. Може ли да ме насочите  към конкретен човек в София. Бях чел  темата ви за това какви шарлатани има  даже бях на път да отида при един такъв  но тя ми отвори очите.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...