Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Забавна Астрология


Recommended Posts

Везните и Водолеите катастрофират най-често

Хората, които редовно участват в автомобилни катастрофи, съвсем не е задължително да карат лошо, да пият много или да спят малко.

Мнозина по рождение са обречени на “целувки” с колите на останалите участници в движението. Това смятат застрахователните агенти от “InsuranceHotline.com”, специализирани в консултации на собствениците на автомобили, предаде БГНЕС. Според резултатите от изследването им честотата на попадане в авария на отделния човек силно зависи от знака на зодиака, под който е роден. При изследването са били проучени застрахователните досиета на 100 000 американски и канадски шофьори за последните шест години. Според резултатите, които станали повод за цяла книга, най-често в катастрофи попадат родените под знака на Везните заради неумението си да вземат бързи решения. Следващият знак са Водолеите, които са смятани пък за твърде импулсивни шофьори. Вироглавите Овни заемат третото място заради нежеланието си да пуснат когото и да било пред себе си. Рибите, прекалено мечтателни и откъснати от действителността, заемат четвъртото място. Следват Скорпионите, които са отмъстителни и често се разгневяват. Телците са на шесто място, защото по вироглавост понякога не отстъпват на Овните. На седмо място са Стрелците, защото често рискуват, а и обичат да приказват, което отвлича от шофирането. Козирозите са прекалено целево ориентирани. За тях е по-важна точката за достигане, отколкото пътят към нея. Според Козирозите правилата са създадени за останалите водачи, които са длъжни да ги спазват, за да може Козирогът винаги да стигне навреме. Девите се подреждат девети, защото са твърде чувствителни и отделят прекалено голямо внимание на дреболиите. Те могат да скочат на спирачките заради изскочила на пътя котка и така да струпат на купчина десетина автомобила. Хората, родени под останалите три зодиакални знака, катастрофират най-рядко. Третото място принадлежи на Раците – те са много дружелюбни и смятат останалите участници в движението за членове на своето семейство. На второ място са Близнаците, които по рождение са полифункционални и могат да ядат, пият, четат и да се гримират, продължавайки съвсем нелошо да управляват автомобила. Най-рядко причина за авария стават Лъвовете. Те щедро и леко отстъпват пътя на желаещите. При това тяхното самомнение ги кара да се стремят да бъдат най-добрите шофьори.

Източник

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Руската астроложка Марина Баи съди НАСА за нанесени щети, тъй като предизвикания сблъсък на сателита "Deep Impact" с кометата "Tempel 1" причинил промени в хороскопа й. :D

http://english.pravda.ru/science/19/94/379/15424_comet.html

Link to comment
Share on other sites

Здравейте на всички,които се интересуват и занимават с тази много древна и интересна наука! :dancing yes:

Аз съвсем не съм на ти с нея,затова си позволявам да напиша само нещо,което ми се стори любопитно.Една хипотеза от древни времена,а именно от Парацелз.Той е смятал,че в човека има "звездна сила",представляваща еманация от звезди и небесни тела,от които е възникнала духовната форма на човека-асралния дух.Този дух винаги бил във връзка с онези звезди ,от които е бил извлечен.Тъждествеността между състава на Земята и на всички други планети с човешкото тяло е била основната идея в неговата философия.

"Тялото е произлязло от елементите,а астралният дух произхожда от звездите..Човекът се храни, за да живее тялото му;а интелектът и мислите,намиращи се в неговия дух,получават от звездите всичко необходимо за своята жизнеспособност."

Link to comment
Share on other sites

източник http://slackpack.net/?q=node/396

Истината за зодиите :D

Овен:  необичайно агресивен, примитивен и жесток. Трудно запомня и най-простите неща. Обикновено е зает с това да си търси нова врата. Вулгарен, разпуснат, обича бира и солени неща. В детството си мечтае за кариера на военен и затова постоянно предизвиква раздор. В семейния живот трябва постоянно да се държи далеч от парите - всичко пропилява мигновенно, а за какво - не знае. Сред хора е досаден, може с часове да говори за себе си, без да забелязва другите. В нетрезво състояние е склонен към буйства и скандали.

Телец: Дребнав, досаден, подлизурко и доносник.

В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството. Изкарва се алтруист (а ако е жена - мъченица), а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния. Семейството си тероризира от детството си до дълбока старост, въпреки че външно изглежда ласкав и любезен. Не се доверява на никого, даже на себе си.

Близнаци: вечното дете - както интелектуално, така и в чувствата. Отказва да порасне и често паразитира на някого до дълбока старост. Единственото, което действително обича е да приказва, преливайки от пусто в празно. Чете малко, но за всичко има свое мнение, което мени десет, дванайсет пъти в седмицата. В по-напреднала възраст изпада в съзерцателност. Често става актьор или писател. Не понася напрежението, нито умственото, нито физическото. Обожава да посреща гости, но ги черпи в най-добрия случай с чай, а обикновено - с празни приказки.

Рак: предопределен неудачник.

Консерватор, отдаден на самосъзерцателност. Не мени убежденията си, но обича да спори, за да се присмее над опонента и израстне в собствените си очи. От страх може да нападне пръв, но когато почувства опасност, се спасява с бягство в своята дупка - мястото, което обича повече от всичко. С удоволствие очерня всички, опитва се да се изкара господар на положението, като се преструва на силен и уверен. В действителност се бои от всички и обича уедининието и покоя.

Лъв: от ранно детство е склонен към пиянство и кожодерство.

В останалите работи е много мързелив. Цица пари от родителите си, после от приятелите и познатите. Неговата хипертрофирана гордост и самолюбие могат да отровят живота на всеки, а разточителността му, да разори всеки джоб. Обича целият свят да се върти около него. Затова винаги и във всичко се стреми да бъде пръв, а ако не се получава настроението му видимо се скапва. Непоколебимо чувсво за собствено величие, собствени ценности и безгрешност.

Дева: обоняние на слон, ум на заек.

Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.

Везни: и двете му ръце са леви.

Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.

Скорпион: много опасни, даже на разстояние.

Изменят, лъжат, интриганстстват само заради удоволстието да унищожават. Садисти и мазохисти едновременно. Не щадят никакви средства за достигане на желаната цел. Не жалейки сили и средства, създават добро мнение за себе си, за да ударят след това предателски в тила. Правят кариера като оставят трупове. Ако са казали, че ценят приятелството ти, значи преди час са написали за теб донос до началството. Обожават пошли анекдоти и порнографски филми.

Стрелец: преди всичко изглежда като щастлив идиот и почти винаги действително е такъв. Кретенският му оптимизъм и напористост не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се иска бързо и безболезно да го довършите. От детството обича да налага на всички своето обкръжение и своите идиотски идеи. Агресивен оптимист, в съвместния живот коства маса услилия. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.

Козирог: жесток, хладен и бездушен като айсберг.

В дома е жандармер, на работата - тиран. В подтискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор. Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред физическа сила или психиатричен натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност с минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството.

Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот.

Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие.

Риби: не могат да живеят без измама и подлост.

Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения. Да работи и въобще да прави каквото и да било не обича и не умее.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

В рамките на шегата ето как могат да се опишат интимните връзки между различните зодиакални знаци:

Овен – Овен – Луда надпревара

Овен – Телец – Тънка червена линия

Овен – Близнаци – Има ли пилот в самолета

Овен – Рак – Обичайните заподозрени

Овен – Лъв – Бързи и яростни

Овен – Дева – 10 неща, които мразя у теб

Овен – Везни – Когато Хари срещна Сали

Овен – Скорпион – Дива орхидея

Овен – Стрелец – Жега

Овен – Козирог – По ръба на острието

Овен – Водолей – Ловец на извънземни

Овен – Риби – Всичко е любов

Телец – Телец – Обсебване

Телец – Близнаци – Щурец в ухото

Телец – Рак – Запази последния танц

Телец – Лъв – Първичен инстинкт

Телец – Дева – Добро момиче

Телец – Везни – Девойка французойка

Телец – Скорпион – Легенди за страстта

Телец – Стрелец – Колкото-толкова

Телец – Козирог – Абсолютна власт

Телец – Водолей – Невъзможно твой

Телец – Риби – Писмо в бутилка

Близнаци – Близнаци – Да изчезнеш за 60 секунди

Близнаци – Рак – Записки под възглавката

Близнаци – Лъв – Треска за шоу

Близнаци – Дева – Изкуствен интелект

Близнаци – Везни – Красив ум

Близнаци – Скорпион – Интервю с вампир

Близнаци – Стрелец – Голям тлъст лъжец

Близнаци – Козирог – Белите не могат да скачат

Близнаци – Водолей – Щури сестри

Близнаци – Риби – Истински лъжи

Рак – Рак – Плетачката на дантели

Рак – Лъв – Спасяването на редник Райън

Рак – Дева – Английският пациент

Рак – Везни – Дневникът на Бриджит Джоунс

Рак – Скорпион – Усещане за жена

Рак – Стрелец – Широко затворени очи

Рак – Козирог – Запознай се с нашите

Рак – Водолей – Спомени от бъдещето

Рак – Риби – Шесто чувство

Лъв – Лъв – Цар Лъв

Лъв – Дева – От нищо нещо

Лъв – Везни – Сватбен сезон

Лъв – Скорпион – Апокалипсис сега

Лъв – Стрелец – Някои го обичат горещо

Лъв – Козирог – Шеметна сделка

Лъв – Водолей – Котки и кучета

Лъв – Риби – Ела, завържи ме

Дева – Дева – Анализирай това

Дева – Везни – Говори с нея

Дева – Скорпион – Приложна магия

Дева – Стрелец – Булката беглец

Дева – Козирог – Мумията

Дева – Водолей – Перфектна буря

Дева – Риби – Петият елемент

Везни – Везни – Животът е прекрасен

Везни – Скорпион – Красавицата и звярът

Везни – Стрелец – Справедлива кауза

Везни – Козирог – Развод по френски

Везни – Водолей – Отнесени от вихъра

Везни – Риби – Цвят на нощ

Скорпион – Скорпион – Семейство Адамс

Скорпион – Стрелец – Две димящи дула

Скорпион – Козирог – Скрити белези

Скорпион – Водолей – Полтъргайст

Скорпион – Риби – Синята бездна

Стрелец – Стрелец – Аризонска мечта

Стрелец – Козирог – Ах ти, тъпо копеле

Стрелец – Водолей – Хвани ме, ако можеш

Стрелец – Риби – Неприлични танци

Козирог – Козирог – Сърдити старчета

Козирог – Водолей – Смахнатият професор

Козирог – Риби – Капан за сънища

Водолей – Водолей – Хакери

Водолей – Риби – Загубени в космоса

Риби – Риби – Воден свят

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup2:

Чудно!!! :thumbsup2: Има такива попадения!!! :thumbsup: Нали няма защитени авторски права, да го метна на няколко приятелки? :feel happy:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Мнение 10 на bengi19 - астрологични истини,казани с много смях. :thumbsup2:

Няколко идеи по повод настъпващата година на МИШКАТА:

"Андриан ГЕОРГИЕВ

2008 - година на мишката

Няколко уеб тенденции, които вероятно ще се превърнат в нещо повече

Мишката ще определя следващата година поне според китайския календар. Ние обаче смятаме, че най-интересните неща през 2008 няма да се случат на вашия монитор вкъщи, а по-скоро в безграничната онлайн среда. Така че нека се хванем за мишката на нашия компютър и да видим какви са те..."

"Сребърна монета с мишка предлага за новата година Първа инвестиционна банка. 2008-а е годината на плъха, според китайския календар. Паричката е от 1 унция сребро, изработена от Новозеландския монетен двор и е с многоцветно изображение. Мишката е първото животно от китайския лунен календар, спътник на бога на щастието и символ на успеха.

...

Стандарт"

Link to comment
Share on other sites

Тююююююююююю,че аз излиза,че съм най-тъпото тука :3d_074: ...Че съм отвеяно,отвеяно съм.....ама,ся съвсем се отчаях......Верно-гледам колчето и точно там надирам колата :3d_073: ,ама дайте малко шанс:))))Ааааааааааа,тц! Не е вярно,че съм подла,ся......

Накрая ще ме накарате да се откажа от зодията си чрез Държавен вестник! :3d_069:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Ето какво открих в блог на Трихоцефалус :D :

Колко души от

вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!!!"

Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"

Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."

Рак: "Четирима.Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"

Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."

Дева:

"Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"

Везни:

"Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо

мен, но явно си много зает в момента...тъй че ще го направя... И все пак, не искаш

ли ти да го свършиш?"

Скорпион:

"Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"

Стрелец:

"Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас,

а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"

Козирог:

"Нямам време за глупости."

Водолей:

"Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано,

но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка

е материя...."

Риби:

"Каква крушка?"

Link to comment
Share on other sites

Да-а-а-а :D супер!

Посмях се добре!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ето какви бисери открих, толкова са точни, че се питах дали да не ги постна в "Астрология за начинаещи", с тях човек много ефикасно и усмихнато може да навкезе в същността на отделните знаци :D

* Овен:

1. По-добре не спорете с мен.

2. Първо ще го направя, а после ще помисля.

3. Там където останалите спират, аз натискам газта.

4. Ще бъда вечно млад.

5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре.

6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай.

7. Упорството не е порок.

8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции.

9. Един овен е добре, два овена са много.

10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.

* Телец:

1. Не ми е жал за парите, дето похарчих, жалко че бих толкова път.

2. Не ми трябва чуждо, не пипай моето.

3. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата кавга.

4. Не безпокой този, който се е установил.

5. По-добре красив диван, отколкото красив залез.

6. Яденето е сериозно нещо.

7. Галеното теленце от две майки суче.

8. Когато си втори икономисваш сили.

9. Не мога да понасям запалки-еднодневки!

10. Дегустатор – това е истинското ми призвание.

Близнаци:

1. Днес не съм такъв като вчера.

2. Който владее ситуацията, владее информацията.

3. Един акъл е добре, два – още по-добре, особено ако принадлежат на един и същи човек 4. Фигаро тук, Фигаро там.

5. Идеята, както и всички продукти, не бива да залежава.

6. Един телевизор, телефон в къщата - добре, а три още по-добре.

7. Който не е успял, той е закъснял.

8. Движа се по живота като скутер по вода – без да потъвам, ама затова пък бързо.

9. На пазара не отговарям за пазаруването.

10. Обичам количеството защото за качеството не ми остава време.

* Рак:

* 1. Моят дом е моята крепост.

2. Да глезя другите е истинското ми призвание.

3. От всичко на света е най-добре да се запасиш с търпение.

4. Този, който умее да чакам, постига всичко.

5. Срещай се с приятели вкъщи, а не в кафето.

6. Нищо не стопля така душата както вида на пълен хладилник.

7. По-добре спестявай и търпи, но нещо хубаво купи.

8. Тежко се живее там, където няма къде да се скриеш.

9. Нося навсякъде миналото на гърба си.

10. Нима едно палто се износва за 20 години?

* Лъв:

1. Ще ви поведа към светлата далечна шир.

2. По-добре да помагаш, отколкото да ти помагат.

3. Добри маниери - половин успех.

4. Слънцето свети за Лъвовете.

5. По-добре хубава длъжност и кабинет, отколкото добра заплата.

6. Обичам да печеля много, но и да харча много.

7. По-добре да имаш у вас роял, отколкото пияно – пък дори и да няма кой да свири на него.

8. Въпреки приветливия си вид, в душата си съм диктатор.

9. Ако ще се прави нещо – да е по-голямо.

10. Защо ви е слънце, щом аз съм с вас????

* Дева:

1. С труд и търпение всичко се постига.

2. Скромността краси не само девойката, но и девата.

3. Всеки живее за себе си, но служи на другите.

4. Навсякъде е нужен ред – и в мислите, и в кухнята.

5. Докажи ми определено логично, че сме създадени един за друг.

6. Кривият таван направо ме побърква.

7. В големите мащаби се губя.

8. Не мога да извадя костилките на цяла кофа череши.

9. Във всяка Дева се крие истинска дама.

10. Мухоморката трябва непременно да бие на очи, а бялата гъба и така си е добре.

* Везни:

1. Без партньор съм като без ръце.

2. Най-противното нещо е да се спори.

3. Побеждавай съгласявайки се.

4. Принципни са само глупаците

5. Ще въвлека който и да е в каквото и да е.

6. Красотата ще спаси света.

7. Всичко трябва да се прави с настроение.

8. Най-трудното е да направиш избор.

9. Не над всички \"i\" трябва да се постави точка.

10. И сега не знам дали съм за белите или за червените.

* Скорпион:

1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.

2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.

3. За усмивка трябва да има сериозна причина.

4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.

5. Пея своите любовни песни на бойното поле.

6. Не всеки може да издържи погледа ми.

7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.

8. Светът ще пропадне без рицари.

9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!

10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.

* Стрелец:

1. Трябва да има много добри хора.

2. На когото съм длъжен прощавам всичко.

3. Най-прекрасната отпуска е околосветското пътешествие.

4. Главното в проблема е неговият мащаб.

5. Не е възможно някой да ми се сърди.

7. Угризение на съвестта? Какво е това???

8. Задълженията красят само посредствените хора.

9. Глупаво е да се притесняваш предварително. Дайте да оправим нещата.

10. Който не си изпълнява задълженията просто трябва да ги изпълнява.

* Козирог:

1. Не съм гонче, нито състезателен кон. Аз съм маратонец.

2. И сам воинът е воин.

3. Не нарушавай законите – ще услужиш на някого, но ще хванат теб.

4. На мен ми трябва малко. Моето имущество е огледалото на моите успехи.

5. Животът прилича на влак, който пристига на всяка гара точно по разписание.

6. Приятно е да мислиш за далечни страни докато си седиш вкъщи.

7. Истинският Козирог се познава като коняка – по това колко е отлежал.

8. Струва си цял живот да драпаш към върха пък дори и само за да плюеш веднъж долу в ниското.

9. Само аз се подмладявам с годините.

10. Бавно, бавно, но като хвана – не пускам. .

* Водолей:

1. Колко скучно е да приличаш на другите!

2. Щом съм те измислил, стани такъв, какъвто искам.

3. Предразсъдъците са измислица на глупаците.

4. Бъдещето просто трябва да бъде прекрасно.

5. Трудно е да бъдеш ангел, но трябва!

6. Доброто намерение е по-важно от добрите дела.

7. За да станеш новатор трябва първо да забравиш за традициите.

8. Секс? В живота има и по-важни неща.

9. Първо приятели, после семейство... ако разбира се остане време.

10. Няма по добър и по-бодър от мен.

* Риби:

1. Да почувстваш е по-важно, отколкото да помогнеш.

2. Не мога да се откажа от алкохола, както и рибата от водата.

3. Редът е измислен от скучните хора.

4. Не отлагай за утре това, което може да се отложи за вдругиден. .

5. Малко ли е, че съм обещал...

6. Да бързаш докато работиш е все едно да гълташ без да дъвчеш.

7. Готов съм да разбера всички, само не и себе си.

8. При буря върбата се огъва, а дъбът пада.

9. Всички знаят, че съм зает, но малко знаят с какво точно.

10. Не ме притискайте! Ще ви се измъкна като риба!

източник:тук

Link to comment
Share on other sites

Ето какви бисери открих, толкова са точни, че се питах дали да не ги постна в "Астрология за начинаещи", с тях човек много ефикасно и усмихнато може да навкезе в същността на отделните знаци :D

* Телец:

1. Не ми е жал за парите, дето похарчих, жалко че бих толкова път.

2. Не ми трябва чуждо, не пипай моето. - адски точно

3. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата кавга . - също

4. Не безпокой този, който се е установил.

5. По-добре красив диван, отколкото красив залез. - почивката преди всичко,романтиката - за после :D

6. Яденето е сериозно нещо. - определено ! :P

7. Галеното теленце от две майки суче.

8. Когато си втори икономисваш сили.

9. Не мога да понасям запалки-еднодневки!

10. Дегустатор – това е истинското ми призвание.

Браво за хубавата и забавна тема Атлантида! :thumbsup2:

Edited by Priestess
Link to comment
Share on other sites

Priestess, тенкю :D !

Ето едно хумористично-астрологично стихотворение, специално за теб:

ТЕЛЕЦ

Туй животно, знайте, е опасно!

За живота всичко му е ясно.

То е избухливо, твърдоглаво,

иска винаги да има право.

Може да работи със години,

за да има даже за роднини...

Все размества и реформи прави,

та долапи нови да постави.

Със лукавия си нрав привлича

и след големците много тича...

То самичко прави си реклама,

друг го хвали само с цел измама.

Някои са мили и добрички,

пият, пеят, ходят по женички.

Да си хапват хубаво обичат

и компанийките ги привличат.

Не дай Боже да ги затъмните

- ще ви станат доста черни дните:

все ще лъжат, ще ви злепоставят

и добро за вас не ще оставят!

Черна котка им е Водолеят

и пред него няма да успеят!

Скорпионът много ги обича,

но Телецът след Близнака тича!

източник

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...