Jump to content
Порталът към съзнателен живот

24 април в София - Хороскопът на България и мисията на българите


Recommended Posts

horoscope-bulgaria.jpg

 

Хороскопът на България и мисията на българите

 

24 април 680 година – 1337 години от създаването на българския етнос според Михаил Левин, ректор на Московската академия по астрология.

Възможно ли е да се направи хороскоп на държава, етнос, народ, правителство, общество, организация, медия... Възможно е. За тези, които разбират символите, причините, следствията, за тези, които осъзнават единството на проявления в космичния и вътрешния микрокосмичен свят, за тези, които изучават, проследяват, анализират закономерностите и имат интуицията как да обобщят всички елементи в една картина – това е възможно. Такива са били учениците около Учителя, занимаващи се с астрология, такива продължават да бъдат и учениците на учениците.

Първият българин, посегнал към темата „Астросоциология”, е Методи Константинов, доктор на философските науки, един от младежкия кръг с интерес към астрологията в Школата на Бялото братство. Книгата на Методи Константинов „Световна астросоциология” излиза през 1972 г. в Париж, а 20 години по-късно – и в България.

За Михаил Левин посвещението в тайните на астрологията започва в България (1973 г.) при учениците на Учителя Петър Дънов, а в 1990 г. той основава Московската астрологична академия. Години по-късно съставя хороскоп на българския етнос и времето доказа безпогрешната му преценка относно предстоящи събития, станали вече история. 

Какъв е отпечатъкът на Звездния ритъм върху живота на българите, как могат да се използват добрите условия и как да се внимава с по-трудните – въпроси, на които ще се опитаме да отговорим на 24 април, 19 ч., в Клуба на архитектите в София.

 

Учителя Петър Дънов за българите: Сатурн характеризира българина. Сатурн прави човека разсъдлив, философ, той всякога внася нещо отрицателно във всичко. Той все е на особено мнение...

Човек не може да разреши едно противоречие, ако не разбере Сатурн.

Всички могат да тъпчат българите, но като погледне Бог към дланта си, казва: „Тук са те”. Заслужава човек да бъде тъпкан от хората, но името му да бъде написано на Божията ръка.

 

 

24 април, понеделник, 19 ч. В Клуба на архитектите София

 

Линк към коментар
Share on other sites

  • Иво pinned this topic
  • Иво unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...