АлександърТ.А. Добавено преди 13 часа Доклад Share Добавено преди 13 часа Цитат ,,Този Теодор, той стана голям гуро. Но това, което говори трябва да се проверява. Например:" Благодаря за извадените цитати . Наскоро четох обяснения на въпроса ,,Нормално ли е котка да се храни един път на ден ?". Обяснението започна как са котките в природата където ядат каквото намерят по малко но често . После продължи с храненето когато котката стане домашен любимец и е постоянно в апартамента където има храна в изобилие . Накрая заключението бе че котките имат различни нужди и могат да имат най различни предпочитания за хранене . А стопаните им трябва да се съобразяват със всичко това за да няма здравословни проблеми . За духовните практики е според човека .Едно твърдение от преди 20 век е , че човек не може да се промени по време на целия си живот . И ако направи някаква мъничка стъпка и облагороди характера си то е свършил много голяма работа . И народните лечители не дават лекарста като в аптеките , а според човека . И аз имам подобен опит . А иначе е интересно да се следи как ни се поднася информацията от лекторите . По това можем да съдим за самия лектор . Този Теодор ми харесва но не е месия все пак . Срещам нелепости и от мнозина показващи се по медиите , въпреки правдивата друга информация .Отдавам го на това че не съм разбрал добре ( а може да не съм в час ) или на факта че не са съвършенни все пак . Например тази Джорджия е перфектна , но ведъж каза за Христос че може да доиде в материално тяло -за мен абсурд ? И не съм педантичен да следя стриктно изявите на когото и да е . mecholari 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts