Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сине Мой, дай Ми сърцето си!

mecholari

Recommended Posts

преди 31 минути, АлександърТ.А. каза:

Поглеждам клиповете на този . И , имам няколко чуденки :) . Прилича на генериран и подобни предсказания излизат на яве винаги в утвърждение на вече случили се събития . Това е нормално защото иначе никой не ще им обърне внимание .. После се споменават материални носители на информация (кристали) и противоречащото , че Създателя работи с духовни същества не с инертна материя . Но тези две може да се допълват , защото имат различно предназначение за различни времена .И никога не съм харесвал превъзходната степен . На всякъде по света има събудени . Само разликата май е в масовоста на явлението .

Определено, клиповете са генерирани от изкуствен интелект.

Аз изгледах ги почти всичките. Може да кажа нещо от рода на "прекалено хубаво е за да е истина". И "искам да повярвам, че е така". Това са силно позитивни послания.

Сега не си спомням в кое филмче той говори за събуждането на Великаните от състоянието сомати, които имат технологиите да излекуват замята от болести и негативизъм , и също, чисти не замърсяващи Земята източници на енергии и технологии. Но интересното е, че преди години имах сън, че се намирам в тунел под Земята и един Великан ме взе на ръце и ме отнесе на Рила. .. Така че, защо не?

За Иван Рилски и неговата камбана. Около 2002 г. бях решил да се замонашвам и вечерта преди да тръгна за Рилския манастир сънувах Иван Рилски, бяхме на една от терасите на третия етаж, и той ми каза: "Гледай сега. Може да си вънка и пак да си тука." И ми обясняваше за енергиите и тяхното преобразуване. И аз на другия ден отидох до манастира, повъртях се и се върнах. Така че, защо да изключвам от уравнението Рилския Светец? Той продължава да работи за България. Всички светии, всички светли сили....

Редактирано от mecholari
Линк към коментар

В 3.04.2020 г. at 21:27, mecholari каза:

Всъщност не знаете колко съм ОТКАЧЕН...

2012 ГОДИНА В ЛОНДОН, МИСЛЕХ СЕ ЗА КУЧЕ, ОБИКАЛЯХ ГРАДА КАТО ПОМИЯР, И ЧУВСТВАХ КАК НА БЕЛИТЕ И ДЕБЕЛИТЕ ЩЕ ИМ УДАРА ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА. ЩЕ ИМ ОТРЕСА ВСИЧКИ МАНГИЗИ. ИМАХ СПОМЕНИ КАk СЪМ ИНДИАНЕЦ И БЕЛИТЕ МЕ ГОНЯТ ДА МЕ УБИЯТ, ДЪЩЕРЯ МИ БЕШЕ ЖАДНА, ЧУВАХ Я КАК ПЛАЧЕ, И НАКРАЯ УМРЯ ОТ ЖАЖДА. ПОЧУВСТВАХ БОЛКАТА НА КИТОВЕТЕ, КОИТО САМИ ИЗЛИЗАТ НА БРЕГА И СЕ САМОУБИВАТ. ТОВА МЕ СЪКРУШИ. СМАЧКАХ СИ ДЕБИТНАТА КАРТА И СИ ТРЪГНАХ ПЕША ЗА БЪЛГАРИЯ. БОС, ОБУТ С ЕДИН ЧОРАП. 

https://www.youtube.com/watch?v=GRtQXPJJGow

Линк към коментар

• 2 weeks later...