АлександърТ.А. Добавено Юни 13, 2024 Доклад Share Добавено Юни 13, 2024 Привет ! Не е нужно да гадаем кои сили се опитват да смачкат новата партия . Но че това става още при появяването и , е показател за ефективен старт . Според мен е важно как хората ще припознаят тази партия . За сега изглежда върви добре по най важния въпрос . Да се внесе човечност/разумност в политиката . Да се спре грубия , пещерен популизъм и изобщо междуличностното отношение най прилично за животните . Да се върнат хората към идеите на Духа . Джоис Майер преподава един основен елемент . Бих го оприличил , на елемент от стойката , необходим после да се усвои ходенето Така и новата партия ,,Воля" , надявам се да постави ново течение в политиката .А то е отпадане на лъжите и действия близки до духовните закони . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юли 28, 2024 Автор Доклад Share Добавено Юли 28, 2024 Жажда Жаден съм, жаден, жажда ме мъчи, газя със чисти нозе във реката, Студ ме сковава и болка ме гърчи, с вик раздрах Небесата. Болката дава, болката учи, ражда Духовна Вселена. Нека да взема, нека се свърши, Нека да бъде ценена. https://www.facebook.com/groups/287638551303704/user/100000555658432 Стихосбирка "Жажда"Fetching info... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Май 10 Автор Доклад Share Добавено Май 10 Моят цивилизационен принос. Човекът е излишен. Мотивацията ми да полудея. Една от нуждите ни е да се храним. Храната е зависимост и средство за контрол. „Не се грижете какво ще ядете и какво ще облечете, защото има какво“. Исус Христос, според Библията. Дефинирам проблемът на Земята. Тя страда от свръхизобилие… Но затова по-късно. Едно време хората са жънали нивята за да имат хляб. Но човекът изобретил комбайнът и това взело работата на хиляди жетвари. Ако трудът се плаща в пари (които не се ядът), тези жетвари как ще си купуват хляба? „Хляба наш насъщний, дай ни нам днес…“. Едно от първите и най-значими открития за човечеството е колелото. И колко зависим човекът е от съвременният лекотоварен или тежкотоварен автомобил. Сухопътен превоз за свръхизобилието на Земята. Вече има таксита роботи в Китай. Но затова по-късно. Когато жетварят е загубил работа си или по същото време са се явили личности визионери като Хенри Форд. И автомобилите – уникални и произвеждани ръчно поръчкови модели, започнали да се произвеждат на поточна линия, конвейер. Там имало хора, които един слагал и придържал колелото, друг му навивал гайките с гаечен ключ и да не описвам целия процес, но хората получавали пари за своя краен продукт и съответно можели да си го закупят. Роботизацията и автоматизацията на производството отне работата на тези работници, те сега откъде да вземат пари за да си закупят тези съвременни автомобили, по същество загубили своята уникалност? Когато работех в "ЧЕЗ Разпределение, Дирекция мерене и управление на данните, мерене средно напрежение и привилигировани потребители", една от причините заради които напуснах беше защото осъзнах, че работата, която върша ,системите за автоматизирано събиране на данни довеждат до масово съкращение на персонал и аз съм обществен антигерой ,т.е. съкратените ми колеги няма да могат да си плащат тока. Електричеството, енергетиката е в основата на производството, роботите се захранват от електричество. Учил съм 17 години за да остана без работа. НО в момента електричеството ми е безплатно. Затова по-късно. България страда от свръхпроизводство на електричество. Затворените български заводи не го консумират, затова се налага да се затварят атомните реактори в Козлодуй преди изтичането на експлоатационния им срок и да се подарява (символична цена) оборудването на АЕЦ Белене на Украйна… Вместо токът на всеки българин да е безплатен. Т.е. как западът и световната икономика се самопрееба? България не продава а "подарява"… За пари ли? Не, от Любов към братския украински народ… Когато учех в ТУ София, преподавателите споделиха, че са разработили електродвигател предназначен за ръчни инструменти (бормашини, ъглошлайфи и др. за каквото се сетите) , който не е внедрен, защото ще фалира серийното и масовото производство. Не се разваля, качествени материали, ще спре генерирането на боклук. За потребителя – добре, купува „веднъж и завинаги“, ама производителя, какво ще произвежда, за да има какво да яде? Когато се произвежда компютър или телефон, в него е заложено софтуерно да създаде проблем, иначе производството ще спре. И какво ще ядат разработчиците на идеите на Джон Атанасов? Ми те, този боклук трябва да ми го подаряват за да го ползвам… Но затова по-късно. Лидъл, Билла, Кауфланд, Т-маркет, дойдоха да нахранят българският народ. И си купих някакво кисело млеко (бацилис булгарикус) за 1,30. Не го оставих в хладилник и след две седмици го изядох. Добре опаковано в пластмасов боклук направило хладилникът излишен… Какъв химически консервант му вкарахте за да не трепне? Ако се беше развалило да подуе капачката „като едно време“, производителите щяха ли да изливат млекото по улиците, в знак на протест? Ами те са излишни. Също като мен, може би… Но затова по-късно. Тука трябва да уловим и подчертаем принципа, който е обратен на производството на некротехника, тя трябва да е боклук за да има „вечно“ производство. Дълготрайното съхранение на хранителен продукт е точно обратното – да превърнем картофките в Макдоналдс вечни, за да елиминираме производителите? България е свръхбогата и изби животните и ги зарови в ями там нейде по Странджа. Тя не ги подари защото нямаше на кой. Те не оправдаха своята роля като източник на храна… Можеха да ги пуснат в гората за да ги изядат вълците. Но уви, живата природа не е приоритет? Някой ден ще следва продължение… Затова по-късно… 11 юли 2024 г АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Май 10 Автор Доклад Share Добавено Май 10 https://news.bg/tech/yaponiya-otkriva-hotel-s-robotiziran-personal.html?fbclid=IwY2xjawKMXXpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBkZWVaZnhZdzc1TVVaTTdvAR5QkSu2xadfjmxSUjB1RcnS__QE97PAReFQBwv4uozyleiVtRkuif0ZJ9pFjA_aem_dBLhcILnOBvEqRCanh1mfA https://septemvri23.com/strandja_jivotni/?fbclid=IwY2xjawKMXeRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBkZWVaZnhZdzc1TVVaTTdvAR73w69dfLOXIZsmn32qYoCv24H7uB11EWfzwypvawsZLcmlpRMmlUojj6EmmA_aem_WolPLcvhRdUhkl8kfJ9t8w Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts