mecholari Добавено преди 6 часа Автор Доклад Share Добавено преди 6 часа (edited) преди 31 минути, АлександърТ.А. каза: Поглеждам клиповете на този . И , имам няколко чуденки . Прилича на генериран и подобни предсказания излизат на яве винаги в утвърждение на вече случили се събития . Това е нормално защото иначе никой не ще им обърне внимание .. После се споменават материални носители на информация (кристали) и противоречащото , че Създателя работи с духовни същества не с инертна материя . Но тези две може да се допълват , защото имат различно предназначение за различни времена .И никога не съм харесвал превъзходната степен . На всякъде по света има събудени . Само разликата май е в масовоста на явлението . Определено, клиповете са генерирани от изкуствен интелект. Аз изгледах ги почти всичките. Може да кажа нещо от рода на "прекалено хубаво е за да е истина". И "искам да повярвам, че е така". Това са силно позитивни послания. Сега не си спомням в кое филмче той говори за събуждането на Великаните от състоянието сомати, които имат технологиите да излекуват замята от болести и негативизъм , и също, чисти не замърсяващи Земята източници на енергии и технологии. Но интересното е, че преди години имах сън, че се намирам в тунел под Земята и един Великан ме взе на ръце и ме отнесе на Рила. .. Така че, защо не? За Иван Рилски и неговата камбана. Около 2002 г. бях решил да се замонашвам и вечерта преди да тръгна за Рилския манастир сънувах Иван Рилски, бяхме на една от терасите на третия етаж, и той ми каза: "Гледай сега. Може да си вънка и пак да си тука." И ми обясняваше за енергиите и тяхното преобразуване. И аз на другия ден отидох до манастира, повъртях се и се върнах. Така че, защо да изключвам от уравнението Рилския Светец? Той продължава да работи за България. Всички светии, всички светли сили.... Редактирано преди 6 часа от mecholari Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено преди 5 часа Автор Доклад Share Добавено преди 5 часа https://www.facebook.com/groups/BeinsaDouno/permalink/26223666177274253/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts