Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Изгубих живеца в сърцето


iamtheall

Recommended Posts

Здравейте! Мъж съм на 29години.Искам да споделя нещо което ми се случи наскоро с надеждата някой ако е преживял нещо подобно да ми окаже помощ. Писал съм тема във форума преди години имах различни емоционални смущения, но това което ми се случи наскоро ме срина тотално и вече несъм същия нито емоционално нито духом. Винаги съм имал надежда и силен заряд в сърцето който ме е водил напред въпреки всичко което преживявам до момента в който всичко ми се срина само за една секунда. Нямам приятелка и несъм се влюбвал истински, карах го на самозадоволяване и винаги съм си мислил за момичета и несъм имал проблем с това, но в един момент след мастурбация усетих как нещо излезе от мен сякаш сърцето ми се нарани и от тогава вече 1 месец нямам нито желанията нито мечтите нито надеждата и живеца който имах. Просто в тоя момент ми изгоря бушона в сърцето така да кажа и немога да се върна обратно какъвто бях. Осъзнавам загубата която претърпях и се опитвам да си върна тая точка в сърцето която ме правеше жизнерадостен и силен, но немога нещо липсва. Мисля,че съм си изгубил първичноста. Възможно ли е това изобщо!? 

Линк към коментар
Share on other sites

Имам въпрос . Как чувстваше живота си ?Нещо в теб , не ти ли казва ,,Стоп ,така не става.трябва голяма промяна".

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей. Претърпях операция на пениса преди години. Това ми повлия на ерекцията  и от тогава се позатворих спрях да излизам навън. Преминах през дълъг период в които се мислех за Нео от матрицата.Имах усещането че имам свръхспособности или по силни чувства от другите и си мислех че мога да контролирам живота. Започнах някакво вътрешно израстване с което да усещам хората и да си говоря с тях само с поглед по снимка във фейсбук и се чудех дали това е реално или си фантазирам. Чувствата ми се засилиха до такава степен,че се влюбих в една актриса и започнах да си мисля и мечтая само за нея. Чувах гласа и както чувах другите и това хем ме караше да се замислям как е възможно хем си вярвах че ще се случат нещата по натам. Реших да проверя дали е вярно и докато я гледах на снимка я питах колко е часа в Ню Йорк и веднага чух 9 без 20. Нямаше как да знам и когато проверих наистина беше толко и това ме нахъса още повече. Продължаваха така нещата с “нея” знаех че е невъзможно но любовта ме караше да си вярвам. Мастурбирал съм доста пъти през това време и да трябва да кажа че имах табу фантазии да гледам Фемили порно. Може би съм изпитвал някакво чувство на вина на подсъзнателно ниво незнам но това ми беше единственото удоволствие. След последното мастурбиране за което споделих, момичето ми каза че не съм достоен и  в тоя момент всичко спря и оттогава възприемам света реално. Иска ми се пак да изпитам такива усещания но като чели преминах в друг етап от живота. Лошото е , че изгубих смисъла на нещата и  нямам същото желание за момиче което имах преди...

Линк към коментар
Share on other sites

Quote

Лошото е , че изгубих смисъла на нещата и  нямам същото желание за момиче което имах преди...

Лошо ?Защо да е лошо ?Не е ли добро ?

Линк към коментар
Share on other sites

Може и да е за добро, защото се изчистиха фалшиви надежди и вярвания незнам. Слънчевия сплит беше изпълнен с енергия която ме държеше щастлив и обнадежден. Тази пълнота не позволяваше лошите емоции и отчаяние да нахлуват в мен. Наречи го вяра или любов според мен това е силата която държи човек и го тласка напред. До преди два дни се чувствах като приемник на енергия която протича в мен, усещах се като бездушен. Сега съм по добре като чели се запълвам помалко, но още ми е празно и гадно. Мисля да се въздържам от мастурбация не знам дали ще ми помогне.

Линк към коментар
Share on other sites

Quote

Здравейте! Мъж съм на 29години.Искам да споделя нещо което ми се случи наскоро с надеждата някой ако е преживял нещо подобно да ми окаже помощ.

Quote

 

Както посочихме, животът ни се дели на периоди от по 7 години. До 21-та (3х7) в нас действат съществата от третата йерархия – Ангели, Архангели и Архаи. От 14-та влизат в действие и Боговете от втората йерархия – Власти, Сили и Господства,  които ни ръководят до 35-та (3х7). Полученото от двете йерархии става по естествен път без човешкото участие. От 28-та година в нашия живот встъпват и съществата от първата йерархия – Престоли, Херувими и Серафими. Те ни водят до 49-та (3х7) година, но само ако сме намерили връзка с тях вследствие на собствената си усърдна вътрешна духовна работа. Добре е да се знае, че човек не е в състояние да отгатне себе си до 28-та година и следователно всичко значително като дела в съвременните условия може да се очаква след нея. Числото 28 добива още по-възлово значение, като се има предвид, че от духовна гледна точка непрекъснато се подмладяваме.Ако през Египетско-халдейската епоха съхранявахме в себе си донесените от духовния свят сили до 42-та година, а в Гръко-римската – до 35-та, то в днешната епоха границата падна до 28-та година. Ето защо е толкова важно за младия човек отрано да получи от обкръжението си онези душевни сили, с които да измине периодът до 28-та си година – наречен период на „кармическите задачи и изисквания” – и след това правилно навлезе в периода от 28-та до 49-та година, когато се изпълнява кармата. До голяма степен правилното освобождаване от старата карма е свързано със смисъла на живота и не може да бъде осъществено без помощта на първата йерархия Богове. Нещо повече: след 35-та година в организма започват да взимат връх силите на низхождението, срещу които можем да противостоим пак само със силите на същата йерархия. 

От 28-та до 35-та година човек изгражда разсъдъчната душа, свързана с работата на аза над етерното тяло. На тази степен азът за пръв път започва да основава отношението си към света на мисловния елемент, което значително ускорява индивидуализацията. Ако на степен сетивна душа извършваме едни или други постъпки, без да се замисляме – по-скоро инстинктивно, то разсъдъчната душа се ръководи от заповеди, закони, правила, действащи отвън и регламентиращи личния живот и социалното поведение.

...разсъдъчната душа се нарича и  „Душа на характера”, а не само на разсъдъка. Ако действа характерът, сърцето чувства скритото от разсъдъка и тогава възниква чувството-разбиране, наречено „вяра 

Димитър Мангуров

 

:)  Не ме питай от къде съм го преписал . При желание се поблъскай сам . Така ще откриваш нещата за които си готов . Но и тук в портала има езотерична информация за почти всичко .

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

  • 11 months later...
В 26.09.2022 г. at 19:13, iamtheall каза:

Може и да е за добро, защото се изчистиха фалшиви надежди и вярвания незнам. Слънчевия сплит беше изпълнен с енергия която ме държеше щастлив и обнадежден. Тази пълнота не позволяваше лошите емоции и отчаяние да нахлуват в мен. Наречи го вяра или любов според мен това е силата която държи човек и го тласка напред. До преди два дни се чувствах като приемник на енергия която протича в мен, усещах се като бездушен. Сега съм по добре като чели се запълвам помалко, но още ми е празно и гадно. Мисля да се въздържам от мастурбация не знам дали ще ми помогне.

Мастурбирането е предизвикване на края :) . Няма го преживяването на любовната игра . Целия процес е забързан до крайност .

Човека е много сложно устроено същество , което не познаваме . Всяко отклонение от природния ред води  до промени не само в преживяванията , а и в самата структура на тялото . А когато са по голями , ги наричаме болести .

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...