Sirma Добавено Февруари 3 Автор Доклад Share Добавено Февруари 3 Няма пък да чакам години за да пиша . И без това нямам фейсбук, инстаграм, тик ток и други подобни изгъзици .Винати съм била извън масовката и на пук . И за това реших да наруша обещанието си -Бог да ми прости . Абе , хора - аз ли съм луда или живея сред луди ? Мисля,че Света се управлява от психопати . Психопати алчни за власт , безскруполни,алчни и без морал. Всеки мачка ,защото е по силен . САЩ и Тръмп мачкат всички Израел мачка Палестина Русия мачка Украйна България мачка Македония . Герб и дпс мачкат защото са силни и държат властта . И те всичките мачкат,защото няма кой да ги спре и защото са ненаказани . Нали Бог е справедливост и да помагаш да на по слабия ... Защо ни управляват психопати и деградирали нищожества и ние приемаме това ? Защо се кланяхме на Клинтън изрода,който разкопчваше ципа си и после бомбардира Югославия ... Защо се кланяме на Тръмп, който е изчадие адово и притежава всичкото зло от човешките грехове ...Защо защо ... Защо там,където има избити хиляди палестински деца ще се строят бардаците и казината на изрода Тръмп . Това са риторични въпроси . Аз винаги в най трудните си моменти в живота съм имала една мисъл,която ме е спасявала - Ела Боже ,давам ти живота си , моля ти въздай справедливост Моя живот ти давам срещу живота на ...Ако аз съм грешна -убий ме ,ако те са грешни - убий ги . Съди ме Боже ,защото с грешни не стоях и намразих сборището на нечистивците ...псалм АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Февруари 4 Доклад Share Добавено Февруари 4 АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 4 Автор Доклад Share Добавено Февруари 4 (edited) Мерси за песента, тематична е . А тази е в изпълнение на мои близки . Спооред Евробарометър мнозинството от европейците сме песимисти за бъдещето .Никога не е било така ,дори българите този път са оптимисти в сравнение с немските граждани .И към кой друг ако не към Бог да отправяме молитвите си ....?! Редактирано Февруари 4 от Sirma АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Февруари 4 Доклад Share Добавено Февруари 4 https://www.instagram.com/p/DP39aMZCIX8/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 4 Автор Доклад Share Добавено Февруари 4 Не се четем, значи Пиша, че нямам фейсбук , че нямам тик ток и инстаграм и някакъв човечец ми слага линк от краварския инстаграм . Не ме интересува . Два реда напиши , глупави но твои и истински Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Февруари 4 Доклад Share Добавено Февруари 4 (edited) много си обидчива Sirma ,, Мъдроста е спасение" Може да расъждаваме за подробностите които ни измъчват . Може да кажем , този е чувствителен , другия е с дебела кожа не му пука и т.н. Всеки страда различно и постъпва различно . Защо ? Много хора казват : ,,Защо ни управляват психопати и деградирали нищожества и ние приемаме това ? " Само че това не е така . Приемането не е съзнателно . Ние . Душата , божественото , ни поставя в условията , Всеки в подходящите условия , да се развива , да помага на околните и стане Човек . А това , че виждаме на всякъде получовци е част от израстването . Защото сме части от голямото разнообразие на живота .Невъзможно е всички да сме светии или гении . Сами се досещаме че простаците сме повече и за да живеем трябва да намерим начин . п.п. Относно цитата : ,,Явно трябва да благодарим на сатаната че днес един изрод е избил в Прага много студенти, които не са "били създадени с любов" . Ние като обикновени човеци не знаем точно защо съдбата ни е различна . За това не трябва да съдим . Ще дам пример с мой колега .Преди над 10г. , той , 25 годишно момче бе ударено от лълния . Трагедия необяснима . Защо почти дете ? След седмица ли две ли , го усетих на паркинга с неговата прямост но имаше и някакъв необясним гняв . Появи се като въздушен вихър и подгони кучето , което уплашено избяга на някъде .Постарах се да действам успокояващо и се учудих каква ли работа има недовършена . Работеше като гениален електрончик по колите .За това си трябва отлична концентрация и познания . Първа мисъл , дали случката е прекъснала някакви планове , надежди ? Но втората , по късно , бе че е развил нужното и не е необходимо да продължава тука . За семейството ? Като всички не обичм страданията и не ми се мислеше . Но явно са имали нужда от това разтърсване . Така си го обяснявам . Та какъв е смисъла на живота ? Въпрос задаван от почти всеки . И всеки в процеса на търсене замръзва някъде в не много лоша позиция обикновенно нямащ сили да продължава . И винаги намиращ обективни причини , извън себе си Редактирано Февруари 4 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 5 Автор Доклад Share Добавено Февруари 5 Тц, не е обидчивост .Агресивна съм ....боооц с овенските си рога . Водя война и съм наложила санкции на холиводски филми и социални мрежи .Направо побеснявам , че някои живеят за лайкове и гледат тъпотии създадени от някой там зад океана ...за да им гърлят гушата и да стават все по зомбирани .Ако искам информация си я намирам без инстаграм .Даже мога и без интернет .Ако може сега някой да гръмне сателитите и кабелите на нета ще пея от радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 5 Автор Доклад Share Добавено Февруари 5 И защо по дяволите ме поучавате и ми пускате притчи сякаш аз съм малоумна . Защо някой не може да оправи своя личен живот дава акъл на други.От къде това самочувствие Защо си мислите че не страдам Две седмици си изплаках очите за непознато момиче единствено на майка баба и дядо загинало в катастрофа .Светлинка единствена за близки ..Може пък да съм по добра душа от вас и сега искам да загърбя всичко и да съм във фаза борбеност ...просто защото не мога да понеса мъката ...на всичко и всички .. Вие не ме познавате .Аз никога няма да хленча и да се разкрия докрай . Не ми давайте акъл ...подкрепете ме . Имам си достатъчно акъллии в семейството . Стената ми е покрита с дипломи и златни медали от медицина до спорт и право ..Просто издирвам хора без да критикуват ...емпатични и добри но не и примирени . Бъдете живи и здрави ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Февруари 5 Доклад Share Добавено Февруари 5 (edited) Извинявай никой не желае да обижда . Например аз си я карам по инерция на принципа --въпрос/отговор , като знам че акъл не се дава , не става . Цитат Не ми давайте акъл ...подкрепете ме . Как става това ?Нали не обичаш лайкове . То ако кажа ,,Да добре правиш " е същото като лайк .Защото няма да ме интересува как мислиш . Защото човека не е факта . Човека е сбора от , отношенията му . . Имах прякор ,,Петела" защото подскачах настръхнал при най малкото нещо . Е , това не е борбеност .Това е сприхавост . Да Да , като те чета не отричам борберноста ти ? ... Тогава защо казвам тези неща--не знам ... може би се хваля че съм остарял? Ще помисля . Но ти помисли върху този цитат ,,По някой път и вие се смеете на магарето, но често влизате в такива дълбоки рудници, като него, и прекарвате по цели 20 години в рудокопачество. Това е животът на "човека-машина", който се е отдалечил от Божествената светлина." ако желаеш разбира се пп Рудокопачество го превеждам , като да се месиш в живота на другите без стратегия и без значение какво добро си мислиш че правиш. Не че стратегията оправя нещата . То е същото но поне си поемаш отговорноста и не виниш другите . Редактирано Февруари 5 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 6 Автор Доклад Share Добавено Февруари 6 Астролозите казват, че най много те определя къде в хороскопа ти е Луната .Тя разкрива истинската ти същност . Моята Луна е в знака Риби и И Интелект казва че трябва да живея на красиво място и сред добри хора иначе ще се поболея Разходих се един час в дъжда . Много обичам така, защото почти няма хора . Всеки под чадър или тича .Чудно за мен .Никой не ме заговаря и натоварва и не гледам кисели физиономии . Покрай деградацията в нашия провинциален град заобичах студа и дъжда ...той разкарва простаците .. Скоро прочетох, че учените са открили трети тип характер освен интроверт и екстроверт ..сега вече има и отроверт Това са хора, които не са притеснителни , общителни са , но съзнателно отказват да общуват с много хора и се чувстват по добре така ... Супер си казах , е аз съм от тези съзнателна социопатка . АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sirma Добавено Февруари 14 Автор Доклад Share Добавено Февруари 14 Изчезвам.Завинаги от тук ,реших го . Вие сте като секта .Учителя,братството ...Плашите ме . Останали са само трима четирима умопобъркани нещастни хорица тук живеещи в теории на конспирации А имаше и нормални, но вие сектантите ги прогонихте. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Февруари 14 Доклад Share Добавено Февруари 14 Добре казано , забавно . п.п. Точно така : Аз съм центъра формиращ света . И всичко е следствие на , аз . И ако има нещо различно , то е съвсем незначително , неопределящо . Следователно няма значение за нищо . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Февруари 15 Доклад Share Добавено Февруари 15 (edited) преди 21 часа, Sirma каза: Изчезвам.Завинаги от тук ,реших го . Вие сте като секта .Учителя,братството ...Плашите ме . Останали са само трима четирима умопобъркани нещастни хорица тук живеещи в теории на конспирации А имаше и нормални, но вие сектантите ги прогонихте. Дa . Когато разумното сърце се пренебрегва , не се получава най доброто . Още в началото на медииния ,,тайфун наречен Петрохан" се учудих какво се случва . Толкова ли са важни трима убити на фона на всекидневната смърт само по пътищата , та се задействат едва ли не всички иституции ? Е , да сте гледали днес ,,120 минути " и по точно интервюто с Татяна Дончева . Има много точни и разумни интервюта в течение на целия т.н. случай . Но Т. Дончева , може би щото е адвокат , обобщи цялата информация достъпна за обществото . Тя тръгва с предположението че МВР си е свършило работата и случая е ясен с 4 самоубиства и две убииства . Но вече чухме че и това не е съвсем така . Също , защо се е случило едва ли ще разберем ? Излишно е да предавам точно самото интервю , защото всеки мислещ и ангажиран човек , вече е наясно със , състоянието на държавата . Като в този случай се вижда безхаберието или липсата на желание да си свършат работата в ДАНС в прокуратурата , в министерството на екологията , образованието и още и още . И това не е само институционален пороблем , а проблем на обществото и на хората като членове на тази държава .То е следствие на ерозия в моралните приоритети у самите хора на всички нива и на всякъде . Вярна е поговорката , капка катран очерня всичко . Въпросът е : До кога ще допускаме да се случват безобразия на около и да си траем защото не ни засяга ? п.п. Чест прави постъпката на кмета Терзиев , че постъпи смело и според мен , честно изрази позиция . Много хора обвиниха медиите за разпокъсаноста и противоречивоста на излизащата информация . Но това няма как да е различно , информацията е тяхната работа и те знаят как да ни ангажират . Редактирано Февруари 15 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts