Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Защо да сме търпеливи? Кажи ми.

Guest Еси

Recommended Posts

mvm каза:
Защо да сме търпеливи?

Такъв въпрос може да си зададе само един НЕтърпелив човек, който живее в смут сам със себе си, принуден да търпи, бог знае какво. Вероятно неща, които имат нужда от търпение само в неговите очи.

Един действотелно търпелив по душа и собствено убеждение човек, просто никога няма да се сети да се пита : защо търпя?

защото той нищо не търпи. Той си живее според неговите си разбирания, търпението за него не е тегоба, то си е нещо нормално и не му пречи.

МВМ, уверен съм, че се самозаблуждаваш. Никой няма да ти отнеме илюзиите, ако не си го поискаш както трябва.

Редактирано от Донка
Линк към коментар

• Отговори 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Въобще не е завоалирано, ами си е много ясно. Ако го бях написала наистина завоалирано , като гатанка в стил Дзен, вие нямаше да можете да разберете.

Не разбирам, хора, които разсъждават за търпението, как може да проявяват такова нетърпение заради някакъв изтрит пост. Като че ли в този пост е била събрана цялата мъдрост на Вселената. И как може в хор да се нахвърляте върху някой, само защото той е изтрил някое ваше "велико творение" според вас.

И мен ме трият сигурно, но аз въобще и не забелязвам. Сигурно защото съм нетърпелива според вашите разбирания, и не държа непременно моите "ценни" мисли да висят закачени на златни пирончета из форума.

Винаги са ме учудвали хора, не само в този форум, но и по другите, които вдигат врява до бога и хулят модераторите, защото ги триели. Това, освен че е признак на слабост, копмлексарщина и ..............айде няма да продължавам

Линк към коментар

mvm каза:
Въобще не е завоалирано, ами си е много ясно. Ако го бях написала наистина завоалирано , като гатанка в стил Дзен, вие нямаше да можете да разберете.

Не разбирам, хора, които разсъждават за търпението, как може да проявяват такова нетърпение заради някакъв изтрит пост. Като че ли в този пост е била събрана цялата мъдрост на Вселената. И как може в хор да се нахвърляте върху някой, само защото той е изтрил някое ваше "велико творение" според вас.

И мен ме трият сигурно, но аз въобще и не забелязвам. Сигурно защото съм нетърпелива според вашите разбирания, и не държа непременно моите "ценни" мисли да висят закачени на златни пирончета из форума.

Винаги са ме учудвали хора, не само в този форум, но и по другите, които вдигат врява до бога и хулят модераторите, защото ги триели. Това, освен че е признак на слабост, копмлексарщина и ..............айде няма да продължавам

Хубаво е, че воюваш за любовта си - забрави страстта, тя е у всеки един от нас....... Силата ти не е страстта ти..........

Линк към коментар

• 10 years later...