Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Структуриране на вода


Recommended Posts

Казвам се Изабела Карагеоргиева. Имам удоволствието да поканя всички които се интересуват от темата на конференция за апарат който структурира вода - руско изобретение с европейски сертификат за качество в Аула Максима на Военно-Мезицинска Академия на 08/11/08 - събота, от 11:00 ч. - вход свободен. Моля, заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте! Казвам се Изабела Карагеоргиева. Член съм на клуб КИТ - Клуб за Информационни Технологии. Имам удоволствието да поканя всички които се интересуват от темата на конференция за действието на апарат за информационно-вълнова терапия с патент от Руската Федерация и Европейски Сертификат за Качество в Аула Максима на Военно-Медицинска Академия на 08/11/08 - събота, от 11:00 до 15:00 ч. - вход свободен.

На терапевтичните възможности на апарата може да завиди цяла клиника. Той нанася смъртоносен удар на световната конспирация против здравето на хората. Апарата структурира вода, почиства организма от всякакъв вид паразити, ефективно, трайно и безвредно. Възстановява полезната микрофлора. Унищожава диоксините в кръвта. Създава отрицателен заряд на повърхността на клетката, което способства за тяхното правилно функциониране, самопочистване и саморегенерация.Осъществява регенерация на тъкани и органи. Намалява биологичната възраст на човека с 10 до 15 години. Абсолютно безвреден е за организма. Как стават всички тези чудеса? Ето как:

Руски учени откриват, че свръхслаби вълни от определени честоти не само се възприемат от организма, но и могат да управляват много от процесите протичащи в него, да стимулират жизнените сили и да подтискат развитието на микроорганизмите. За да се разболее човек, вибрациите на определен вирус или микроорганизъм, трябва да съвпада с вибрациите на нашите клетки. Точно затова от 100 хиляди известни микроорганизма само 300 са патотенни за човека. Всеки жив организъм се характеризира с определени параметри като температура, състав на кръвта, кръвно налягане и т.н., но освен това има и определени електромагнитни параметри, като честота и амплитуда на вибрацията. Физиците отдавна са установили, че материалният носител на информация са електромагнитните вълни. Електромагнитният спектър е своеобразен език, на който физическите системи, в това число и живите организми си предават и обменят информация. Човешкият организъм е едновременно носител и приемник на информация. Но за да разберем как точно работи даденият апарат, трябва да имаме определени знания по квантова механика и биофизика. Ще се опитам да обясня по максимално опростен начин. Апарата използва възможностите на определени материали и полупроводникови структури да "запомнят" информацията от всякакъв вид биологични обекти като хора, животни и растения и да я съхраняват неограничено дълго време. Пренасянето на същата информация върху същия обект, но в режим "биорезонанс", води до гибелта на всеки патологичен агент и възстановяване нормалната работа на клетките. С две думи казано, методът на биорезонанса унищожава болестите чрез техните собствени честоти.

КРАЙНО ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА (КВЧ)ТЕРАПИЯ. Първите биофизични изследвания върху микроорганизми, които потвърдили високата биологична активност на КВЧ диапазона, били проведени още в края на 60-те години на миналия век. Първият генератор с ММ-вълни е бил създаден в Русия, която и досега има приоритет в изследването и прилагането на биологичните ефекти, възникващи при действието на ММ-вълните върху живите организми. Използвайки различни комбинации от честотния спектър на КВЧ излъчването, се получават различни биологични ефекти, които днес се класифицират в 4 практически направления: класическа КВЧ терапия, микровълнова резонансна терапия (МРТ), информационно вълнова терапия (ИВТ) и терапия на фоново-резонансното излъчване (ФРИ)

Но по-подробно за всичко това, на конференцията. Информацията е обемиста и крайно интересна.

Моля, заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за поканата, темата определено ме заинтригува, но едва ли ще успея да посетя конференцията.

Иначе ще се радвам на информация, особено на обемиста :) .

П.П. Не става ясно, ще има ли демонстрация на действието на такъв апарат?

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за поканата, темата определено ме заинтригува, но едва ли ще успея да посетя конференцията.

Иначе ще се радвам на информация, особено на обемиста :) .

Диана! Здравейте!

Сайт "Клуб информационных технологий"

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря! :3d_046:

Линк към коментар
Share on other sites

:hmmmmm: Аз приветствам тази информация като обща идея, но по разбираеми причини искам да видя доколко е реализирана и при какви условия се дава достъп до нея. Защото в много случаи за оползотворяването на ценни идеи са необходими освен малко знания и малко трудолюбие от самия човек... и нещата потръгват. Когато вместо това просто решение (в случая може би структуриране чрез замразяване и размразяване на качествена вода в домашния фризер) се предлагат сложни и скъпи, но недоказали превъзходството си други решения, трябва да бъдем внимателни. Не казвам да отричаме предварително, но да проверяваме. Досега различните апарати като тоя на Фол, според сведения на стотици познати, подложили се на него, дава най-много едно пределно общо ориентиране в диагнозата, което лекарят може да налучка и от разговора и външния вид на пациента. А по отношение на лечението данните, макар и противоречиви, по правило не водят към някакво бързо и трайно повлияване на тежки болести... Ако новото направление от друга страна е в подходящи ръце и се развие без прекалени претенции и свръхкомерсиализация, то ще си стане ясно. Поне при мен единствената бариера е времето - да изчакам докато няколкостотин пациенти+познати, преминали през него, ми разкажат за резултатите... :) Редактирано от Добромир
Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за поканата!

Чудесен напредък на науката!

Ще следя информацията и дискусията, която май започва тук.

Вярвам, че е възможно да има толкова ефективен апарат. Зареждането на вода , масла и хранителни продукти е познато от древността. Пречистване на вода може да се прави от всеки човек, който съзнателно борави с енергиите. Ползва се в прана-лечението.

Друга основна техника на прана-лечителите също е разработена от учените в КИТ: изчистване на биополето, само че с апаратура:

cubs.gif Стань здоровым и успешным - приведи в порядок свое биополе! tr1x1.gif

aura_animir.gif

Все ли из вас знают, что человек - это не только физическое тело, которое мы видим и можем потрогать, но и так называемые тонкие полевые структуры, которые пронизывают само тело человека и распространяются далеко за его границы? Именно эти структуры и называются биополем...

Самото признаване на фините тела на висок глас вече е голямо постижение за нашето общество, което вярва само на научни доказателства.

Апаратурата може да се окаже в някои случаи и по-прецизна от човека, тъй като тя няма степени на обучение (напр. начинаещ) и й личи веднага, ако се повреди, за разлика от емоционалния блокаж на човека, който може да остане скрит и за самия него (при недостатъчна подготовка).

Копирайки точно вълните от човешкото тяло, такава апаратура върши чудесна работа за хората, коио не вярват в алтернативна медицина.

Само едно не може да наподоби, а то е основното лечебно средство на лечителя - човек. Дано да се сетите :3d_053: , кое е.

Моля мнението ми да се разбира само в най-положителен смисъл. За всичко има място под слънцето.

Редактирано от късметче
Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Интересува ме, дали някой може да даде отзив по темата и презентацията.

Благодаря предварително.

Линк към коментар
Share on other sites

Много интересно! Темата не е съвършено нова. Преди време излезе на руски (и из интернет я има) , а след това и на български, книгата на Хилда Кларк- "Неизлечимых болезней нет". Споменах за авторката и за метода и в една тема "8 херца", но в друг контекст. Изследвания с резонанси на електромагнитни вълни с високи (спрямо звуковите) честоти са правени още през 20-те, 30-те години в САЩ. може би поради световната конспирация против здравето изследванията са спряни (обаче след доста впечатляващи резултати! ) , някои лаборатории са унищожени, някои изследователи- тайнствено позагинали, някои научни колективи- старателно разбити (за утеха на тези, които считат, че такива безобразия стават само у нас). Апаратите, които стават и за диагностика и за лечение наистина се произвеждат и продават с голям успех в Русия. Ние вкъщи си направихме такъв апарат по схемата на Хилда Кларк, но нямам сериозни резултати- нито положителни, нито отрицателни. Ще чакам по- сериозни изследователи от мен да си кажат думата!

Редактирано от Багира
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...