Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Слънчев знак - характеристики


Recommended Posts

Имам един въпрос. Аз съм зодия Риби. Искам да попитам кои са най-подходящите приятели за зодия Риби (имам предвид като зодий), защото попринцип не съм сигурна дали тези които имам са истински... Имам и една молба: може ли възможно ли е да ми предоставите някаква по-подробна информация за моята зодия (линк към сайт, книга или нещо подобно) ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Зара_

Няма никакъв смисъл да си избираш приятели според зодията. Зодията обикновена показва ориентира ти в живота, но нищо повече. Избирай приятели със сърцето.

Не си сигурна, че твоите приятели са истински. А ти самата истински приятел ли си им?

Link to comment
Share on other sites

Зара ти е дала много добър и точен съвет, ако избираш приятели със сърцето си и самата ти си готова да им бъдеш истински приятел, ще намериш такива. Ако спазиш това, вярвам че ще успееш. Има изключително много книги и сайтове, където можеш да четеш за Риби, голямо изобилие от информация. Преди години аз просто обожавах книгите на Линда Гудман, но има много,много други, които също са изключително добри и подходящи за теб.

Препоръчвам ти да хвърлиш едно око и тук: http://www.beinsadouno.com/board/index.php...c=1693&st=0 , леко и под формата на шеги (и то хубави), ще научиш основните характеристики на всяка зодия, т.е. какво носи Слънцето в даден зодиакален знак, в твоя случай имаме Слънце в Риби :3d_150: .Всяка личност, разбира се е много по-комплексна и сложна, оказват влияние не само Слънцето, но и Луната, Асц. Меркурий, Венера и всички останали планети.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Привет.

Искам да ви попитам дали е вярно, че зодиите влияят на приятелството (не любовното, а примерно между ученици)? Все едно зодия стрелец и моята зодия риби да си станат приятели (ама за дълго не примерно за 1 година). Четох някъде, че само с козирог, телец, рак и скорпион може рибата да е приятел и в професионално и непроф. ... Според вас? Чакам отговори (моля ви )

Подрави Атанас

Link to comment
Share on other sites

Здравей Наско, навярно много си чел за Рибите, но и аз ще ти напомня някои работи, тъй като и аз съм от зодия Риби :)

РИБИТЕ често се страхуват от нови запознанства и тяхната срамежливост често ги прави да изглеждат високомерни. Дълбоките емоции са в дъното на тяхното поведение. Отначало колебливо, приятелството им се развива и засилва. Изпитват нужда да споделят чувствата си.

Родените под тази зодия знаят да изслушват и симпатията, която изпитват, кара хората да търсят тяхната компания. Често обаче не са обективни и не дават точни оценки и напразно монополизират времето и енергията на приятелите си. Единствено опитът може да ги научи да избират своите приятели. Обичат да отпочиват в мирно и спокойно обкръжение и да се забавляват „за да забравят останалата част от света”.

Рибите обожават да запазват интимните си приятели. Те са хиперчувствителни и всяка неделикатна проява на другите ги наранява. Те са много признателни на приятели, които ги окуражават и имат добра представа за тях. По някакъв начин това е много пасивно същество, което оставя на другите да решат на негово място, за да не се сблъсква с препятствия. Но това въобще не улеснява живота им, затова трябва да се стараят сами да вземат решения, да поемат инициативата и да се борят срещу нерешителността си.

Приятелят от тази зодия много се влияе от чуждото мнение и има променчиво настроение. За да може да преодолее собствените си слабости, на Рибата й е нужна много привързаност и разбиране. Истинското приятелство при тях е съкровище, затова, когато създадат една връзка, те грижливо я поддържат. Те никога не забравят своите истински приятели и не скъсват привързаността си с тях. Дори когато срещат приятелите си рядко и епизодично, те не забравят техните качества и могат да създадат атмосфера, сякаш никога не са се разделяли. Именно по този начин запазват живо приятелството си дълги години напред.

Родените под зодия Риби поддържат топли отношения и винаги се отдават изцяло на любимите си същества. Те чувстват абсолютно допълване с другите водни знаци /Рак и Скорпион/ в общуването и общите интереси. Тяхното приятелство е базирано на здрави основи.

Земните знаци /Телец, Дева и Козирог/ с големия им прагматизъм, помагат на Рибите да използват различните си таланти, затова тяхното приятелство е позитивно, особено с Козирозите.

Много чувствителни, Рибите намират огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец за прекалено дръзки, но ползата от контакт с тях е, че ги окуражават да предприемат рискове. С течение на времето, обаче, огънят и водата се самоунищожават.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей са много мобилни и интелигентни. Те учат Рибите да възприемат живота по-повърхностно и често техните природи се оказват твърде противоречиви и не могат да бъдат дълго време заедно.

Така че ако наистина търсиш истински приятел, който да отговаря на изискванията на чувствителната ти природа, търси го най- вече измежду Раците, Скорпионите и Козирозите.

Поздрави.

Link to comment
Share on other sites

Таня. Благодаря ти от все сърце от теб човек може да научи наистина много и явно си добре запозната с нещата. А какво ще кажеш има ли сходство между риби и риби? :huh: Мерси предварително. И значи между стрелец и рибките явно не стават нещата. Мерси отново

Link to comment
Share on other sites

Но това въобще не улеснява живота им, затова трябва да се стараят сами да вземат решения, да поемат инициативата и да се борят срещу нерешителността си.

Много чувствителни, Рибите намират огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец за прекалено дръзки, но ползата от контакт с тях е, че ги окуражават да предприемат рискове. С течение на времето, обаче, огънят и водата се самоунищожават.

Поздрави.

Задравей Таня.Интересно ми беше да прочета написаното от тебе.А как се реализира приятелството със себе си,ако човек е роден под знака на Лъва ,а има асцендент и Луна в Риби?Аз съм в тоя казус.

Edited by Klaudia
Link to comment
Share on other sites

Nasko1213 Публикувано на Днес, 12:13

"Таня. Благодаря ти от все сърце от теб човек може да научи наистина много и явно си добре запозната с нещата. А какво ще кажеш има ли сходство между риби и риби? Мерси предварително. И значи между стрелец и рибките явно не стават нещата. Мерси отново"

Таня Публикувано на Днес, 10:04

"Родените под зодия Риби поддържат топли отношения и винаги се отдават изцяло на любимите си същества. Те чувстват абсолютно допълване с другите водни знаци /Рак и Скорпион/ в общуването и общите интереси. Тяхното приятелство е базирано на здрави основи."

Да, пропуснала съм Рибите :D , с тях най-добре ще се разбираш, но ако мислиш, че с приятеля/ката си Риби можеш да направиш нещо солидно на материално ниво, просто ще ви е много трудно, ако около вас няма и от другите зодии. Затова според мен е по-добре да имаш много приятели, с които да можеш да усетиш живота на всичките му нива. Моят съвет е да имаш много приятели, не само един, защото рано или късно, независимо колко ще сте си верни и колко много ще се разбирате, най-малкото ще си омръзнете и животът ви ще стане скучен. Богатството и красотата на живота се състои в разнообразието и затова, за да можеш да му се насладиш пълноценно,имай много приятели от всички зодии, особено след като се има предвид, че няма "чисти" зодии, всички са комбинация от четирите с малък превес на тази, където е Слънцето в хороскопа.

Link to comment
Share on other sites

Klaudia Публикувано на Днес, 12:14

"Задравей Таня.Интересно ми беше да прочета написаното от тебе.А как се реализира приятелството със себе си,ако човек е роден под знака на Лъва ,а има асцендент и Луна в Риби?Аз съм в тоя казус."

Ако мислиш твърде егоистично, няма да се харесваш, но ако енергията ти е насочена към някакъв вид творческа изява, чрез която да радваш другите,тогава ще се чувстваш радостна и удовлетворена, в хармония със себе си.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря Таня.Не бях съвсем права ,да искам от тебе отговор на спонтанния си въпрос.Моля да ме извиниш,ако съм те накарала да се чувствуваш длъжна да ми отговориш.

Поздрави!

Link to comment
Share on other sites

Мерси. Сега вече мога да си търся истински приятели. :)

Здравей, Наско!

Прекалено е повърхностно да си търсиш приятели според зодията. Всеки човек е единствена и неповторима индивидуалност и е малко несериозно да го заклеймиш като неподходящ за общуване с теб само заради зодията му. Аз лично се интересувам от зодии от много години /даже ходих на курс по астрология за кратко/и ми се е налагало да общувам с много хора /на които съм знаела зодията :)/ , и мога да ти кажа от личен опит, че наистина между зодиите има някои общовалидни характеристики (няма да навлизам в подробности, защото мнението ще стане подходящо за друга тема - Астрология), които могат да ти помогнат в някаква степен да предвидиш какво може да очакваш от този човек, но това е малка част от индивидуалността на този човек. Характерът и поведението на един човек в голяма степен зависят от семейната среда, преживения житейски опит и още много фактори, които са оказали влияние върху него. На мен лично ми харесва да общувам с представители на всички зодии. Например ако имам нужда от съчуствие избирам Риби, ако искам да похапна нещо вкусно избирам Телец, ако имам нужда от оптимизъм - Стрелец, .. от движение - Овен, ..от информация - Близнаци и т.н.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Да прави сте на 100 % характерът на човека е от най голямо значение. Примерно аз усещам с кого мога да се разбирам и с кого не ... това е ясно но ми беше чудно защо са тези фактори ''ми зодийте са ви неподходящи за приятелство, съжителство и т.н'' при мен не се отразяват разбирам се със всички зодий. Примерно сега най добрите ми приятелчета са Овен и Стрелец = Огън ......

Казах че мога да си търся истински приятели не по зодията ами по качествата на зодийте смисъл явно по добре ще се разбирам с земни и водни според хороскопът. :):):):):):):):):) надявам се да сте разбрали нещо но съм скаран с клавиатурата :D

Пак благодаря.

Link to comment
Share on other sites

при мен не се отразяват разбирам се със всички зодий.

Това е нормално за рибите ;), защото като последен знак в зодиака те притежават елементи от характеристиките на всички зодии. Рибите също така са много гъвкав и неконфликтен знак.

Link to comment
Share on other sites

Здравейте! Ако не отговаряте на този тип теми се извинявам предварително и нека темата бъде изтрита! Ако отговаряте обаче ще се радвам да чуя мненията ви, за бъдещ семеен живот за мъж и жена Телец! Жената е родена на 6 май, а мъжът на 16 май!

Link to comment
Share on other sites

Без да имам претенции за познания в астрологията ще ти кажа за лични мои впечатления.

Кръстниците на децата ми са Телци и двамата. Прекрасни хора и много задружно семейство. Тя е по-открита и бъбрива. Той-сериозен и уравновесен. И са много добри хора.

Е, разбира се навсякъде има проблеми, но винаги са ги посрещали заедно и са се справяли, като се подкрепят взаимно.

Тъй че - телец + телец = :yinyang:

Link to comment
Share on other sites

Без да имам претенции за познания в астрологията ще ти кажа за лични мои впечатления.

Кръстниците на децата ми са Телци и двамата. Прекрасни хора и много задружно семейство. Тя е по-открита и бъбрива. Той-сериозен и уравновесен. И са много добри хора.

Е, разбира се навсякъде има проблеми, но винаги са ги посрещали заедно и са се справяли, като се подкрепят взаимно.

Тъй че - телец + телец = :yinyang:

Въпросът е изключително несериозен, защото зодиакалните знаци, в крайна сметка, имат по-малко влияние, отколкото асцендентите на двама души. От голямо значение е и положението на Луната. Какво значи единият е роден на 6, а другия на 16? Аз от сега мога да кажа,че ще има сблъсък,но ми трябва информация,все пак. Говорим за часове на раждане, както и годините

Link to comment
Share on other sites

Е, сега ако кажеш и място на раждане и вече ще може да се замислим по въпроса :)

Link to comment
Share on other sites

Здравей, Наско,

аз съм Рак, а дъщеря ми - риба. Хубаво приятелство се получава, но има вероятност да си се затворят в свой свят ( като братя близнаци например).

Наскоро намерих приятел Стрелец, с толкова еднакви качества , предпочитания и разбирания за живота, че не е за вятване. Може би има значение и факта, че в ранното ми възпитание голяма роля играе друг Стрелец.

Много неща влияят за едно приятелство, както са писали по-горе. Дали са достатъчно теория, затова аз ще се огранича със споделения опит. :)

Link to comment
Share on other sites

никой ли не иска да се позамисли ;)

Може би ти самата трябва да се замислиш :) ? Правилният отговор е в теб.

Защо искаш на някой друг да прехвърлиш отговорността за твоята съдба?

Link to comment
Share on other sites

така ли е прозвучало?! отговорността си е изцяло моя разбира се! Винаги ти се иска обаче да получиш и друго потвърждение....това е!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...