Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сподели настроението си с музика или стих - 4


tomodashi

Recommended Posts

  • Отговори 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Тънкосребърно-струнни

ръце...

как се молят...

а нямат сърце.

Хеййййй стига с тази меланхолия. Много хубаво е написано, но ми навява тъга. Вчера Еси те поздрави с нещо което искам сега да допълня, а филмът е страхотен :thumbsup:

http://www.vbox7.com/play:f0025f29

Поздрави!

:P

Линк към коментар
Share on other sites

:D:D:D

http://vbox7.com/play:68c410df

:P

Мыши водят хоровод.

На лежанке др емлет кот. На лежанке др емлет кот.

Тише, мыши, не шумите, Тише, мыши, не шумите,

Кота Ваську не будите! Кота Ваську не будите!

Вот проснется Васька-кот Вот проснется Васька-кот

Разобьет ваш хоровод. Разобьет ваш хоровод.

вскщ :) ))

Спомних си че това го учих с тате по пътя за училище когато бях малка :). Майка беше в болница и бях мнооого тъжна, а това ни развесели защото котето се казва като нея :)

Редактирано от Fut
Линк към коментар
Share on other sites

Вместе весело шагать

По просторам

по просторам

по просторам

И конечно припевать

лучше хором

Лучше хором

лучше хором

Спой-ка с нами перепелка

перепелочка

Раз иголка два иголка будет елочка

Раз дощечка два дощечка будет лесенка

Раз словечко два словечко

будет песенка...

:3d_053:

Линк към коментар
Share on other sites

Fur минаха много години и тези анимационни филми вече не ми въздействат като някога.Уви пораснах.Сега са ми интерестни аниметата.

Поздравче за теб.Пак японско но този път момчета певци.По принцип не ми харесва много като пеят мъжете,но в някои изпълнения се веселят.Има нещо красиво как се обръщат към публиката и я приканват и се възхищават на публиката.Сякаш не само те са част от спектакъла,а цялата зала взима участие в песента и веселието.Те искат да подчертаят единството си с публиката като и махат.Доста е красиво,певците да се кефят на публиката и на спектакъла.Естествено всичко е режисирано.Но именно режисиорите искат да подчертаят любовта на певците към публиката.

http://www.youtube.com/watch?v=ppmmQb-K7Xk...feature=related

Линк към коментар
Share on other sites

Fut всичките тези детски филми съм ги следял някога.Гадно ми стана като си припомня онези времена.Лека нощ деца.Не от филмчетата ,а от цялата обстановка на действителността.Депресирам се. :3d_013:

Опитах се да ти пратя на лични съобщение че ми харесаха снимките на кученцето ти,но ти си ме игнорирала,затова тук ти го казвам.

А иначе за настроението.За жалост то няма нищо общо с хубавото настроение на следните песни.Те ме кефят повече от финалиста на Евровизия.Надявам се и на теб песничките да ти харесат.

Това са любовни песни. :3d_044:

http://www.youtube.com/watch?v=oAjHeoc4rd4

Линк към коментар
Share on other sites

Еййй, Фют как се сети за Ум Белия делфин!!! :thumbsup2::3d_097: Това беше най-любимото ми анимационно филмче, а песничката я обожавах! :3d_041:

BamseHappy.gif

Амииии докато търсех песничката от Шапчо и Шапча спомняйки си една много весела случка от детството, налетях на една страхотна тема със страхотни хора, което ме накара да си припомня още доста неща :) . :3d_064:

И песничка за настроение - http://www.youtube.com/watch?v=yY_5rpa4Gu4

Редактирано от Fut
Линк към коментар
Share on other sites

И тази "песничка за настроение" е супер! :thumbsup2::3d_059:

И понеже с нея и филмчето ме върна в 80-те, се сетих за нещо, на което наскоро присъствах - на едно парти - бал, посветено на 80-те години. Всички присъстващи, повечето на възраст 20-25, бяха облечени в стил 80-те. В началото на всяка маса, а всяка маса представляваше отбор, имаше по един лист с въпроси, свързани с културни, политически и спортни събития от 80-те. А през цялото време звучеше музика от 80-те. Парчето, което се въртеше най-много и събираше абсолютно всички на дансинга беше това:

">
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Страхотно изживяване е, когато виждаш щастливи млади хора с онази музика, която и нас ни е вълнувала на техните години. :hypocrite:

Линк към коментар
Share on other sites

Моника :thumbsup2: много ме зарадва :) . Точно в момента гледам по Нова - "Сделка или не" със слепичкия Крис, който развълнува цяла България и пуснаха "Утре" на Диана Експрес. Поздравявям те :) .

Редактирано от Fut
Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.

×
×
  • Добави...