Jump to content
Порталът към съзнателен живот

За Любовта/имам проблем/


Recommended Posts

Здравейте!Аэ съм на 39г.Имам жесток проблем вече 20г.Така толкова години не можах да сполуча да имам си имам приятелка/партньорка/ в живота си.Да създам връзка,да се получи това взаимно привличане.Да усетя това прекрасно нещо-Любов.Само съм страдал и съм се иэмъчвал от несподелена и неизживята любов.Имал съм така поне 3-4 случая на работното място.Сега от миналите 2-3г съм опитвал и с агенции за запознанства. Там -помагал ми е и психолог.Опитвал съм и с Интернет сайтове...Случвало ми се(имах 2 случая/ на запознанство в автобуси/от провинцията/-но после тези 2 момичета не дойдоха на срещал.Бях и на курс по английски-и там имах неуспех...Аз не мога да опиша всичко тук.Иначе не се чувствам притеснителен.Смятам че съм симпатичен.С добър характер съм.Добре си знам положителните ми страни.Но липсата на приятелка до себе си ми разбива тотално душата ми.И съня ми е накъсан и....Сега чакам пак/от агенцията за запознанства/да ми одобри профила някоя жена....Тежко ми е много.Не знам как да си помогна

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!

Не сте сам - има наистина много мъже и жени във вашето положение. Това, от което имате нужда, е сериозна работа с психотерапевт! Тази блокировка по отношение на жените си има причина - нужно е тя да се осъзнае, след което да се започне работа по психична промяна, по препрограмиране на психомеханизмите, които ви пречат при запознаване и общуване с жените! Препрограмиране в посока успешно съблазняване, чар, който да премине в активни целенасочени действия!

По-дълбока и цялостна работа можете да свършите с психотерапевт. За една директна работа обаче ви препоръчвам нлп курса по съблазняване на център "Емпатия". Той се води от Алекс Попов - добър е в нлп. За психотерапията може да се обърнете към Магдалена от същия център. Скоро ще имате психиката и държанието, с което ще можете да избирате колко, кои жени и кога да ги имате! Поздравете Алекс и Маги от мен!

Успех!

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...