Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Движението Стрейт Едж

Share

Recommended Posts

http://www.youtube.c...h?v=2XTyOjrthoU

За съжаление не можах да открия филма с превод на български. На същия линк: Стреит еидж ще намерите и втората част, а тук: английски език и останалите части.

Дали това е отговорът на новото поколение срещу безхаберието, егоизма и престъпното печалбарство на нашето?

Това ли е пътят?

Одобрявате ли средствата? Има ли други възможни?

И още куп такива въпроси ми се въртяха в главата докато го гледах.

Донче, благодаря ти за тази тема:thumbsup:

Първото, което ми мина през ума беше-Природата има закон на равновесието. Енергия, която кипи и намира някакъв израз...

Организирали са се, добре, но е ужасно, че не приемат различните и стигат до убийства. Близко да нацизма е. А нацизма взема връх през миналия век, в условия на световен колапс, кризи...

Дали човечеството и властимащите са си научили урока?...:yinyang:

Ето малко инфо от уикипедие: Straight edge; Стрейт едж

Малко не ми е ясно само защо темата е в този подфорум. Иначе и моето мнение за движението е противоречиво. Отказът от алкохола, наркотиците и др. неща са положителни, но не всичко се изчерпва с отричането от тези неща. По принцип не е достатъчно само да се откажеш от нещо, но важното е с какво ще го замениш, а поне аз от прочетеното не останах много обнадежден.

Edited by Станимир

• 8 years later...