Jump to content
Порталът към съзнателен живот

query

Участници
  • Общо Съдържание

    154
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

Последни Посещения

5496 посещения на профила

query's Achievements

  1. За какво има да се оправдаваш?!?!?! Невежество в кое си проявила?!?!- че то има ли знаещ и ако може с диплома в ръка да е в сънотълкуването?! Но няма да споря с теб- мисля има достатъчно хора, които са ти благодарили за "невежеството", така че сама да прецениш дали случайна малоумна реплика/реплики биха били от толкова огромно значение за твое решение. Твоя воля! п.с. ако спреш да показваш на открито "невежеството" си, ще ми липсваш. чистосърдечно го казвам.
  2. Глупости! Не се връзвай на всяка малоумна приказка, много моля! Изключително ми е интересно всеки твой анализ или както искаш го наречи. Гледам- и на сънувалите им е интересно и ти благодарят.
  3. Ако е към мен жълтия картон- нямам претенции. Просто се чудя, практически, ако човек изпадне в заблуда относно нещо в продължение на някакъв период- това как точно му взема душата. Грешката не е ли просто поредна опитност? Нали всичко върви от низходящо към възходящо.
  4. Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но как се "взема" душата на човек?
  5. А смирение на порции не става ли? Осъзнаваш даден факт и го приемаш и си дотук. Затваряш тази страница. После нещо друго, което ти идва на дневен ред. И така може би с времето ще се забързат стъпките. И аз търся да почерпя отговор от реално около мен смирени хора, ама не ги виждам, но пък виждам как има хора, приели нещо, докато аз още се боря с него. И търся най-малкото съпротивление с най-малко разход на енергия и концентрация. Все пак, покрай смиряването, трябва и да се работи усилено по задачите ежедневни. Това с енергията не го разбрах. Ако искаш да се заредиш- има си начини, а когато ти дойде в повече- тя си намира пътя. Като контролираш малко или много мислите си /възпитаваш ума/, лека-полека ще започнеш и да контролираш какво "храниш" с нея.
  6. И излиза, че смирението черпи енергия?! Че се смиряваш, един вид, насила? Като осъзнае човек, че не може да контролира дадено нещо- и смирението си идва естествено и трайно. Така си го представям.
  7. И аз съм съгласна с теб. Процентното отношение е в полза на тези търсещите отговора по пътя на проба-грешка, пред тези, които първо мислят- после действат. Което, с оглед на преходните времена, ми е парадосално някак, защото не мога да проумея замисъла.
  8. Като за начало трябва да се определи много трезво и без подценяване или обратното- патос, с какво разполагаме като човешки качества. И по-специално- какво имат тези, които сега са на 20-25 години. В интерес на истината, мисля, че промяната я носят новите поколения, а могат да я изявят най-скоро тези 20-25 годишните. Например съм забелязала, че един човек на 23 години ще ми каже това, което мисли, без да ме обиди, но как точно ще го приема си е мой проблем. Те не се замислят много-много за чуждото его, така да се каже. Но в същото време са като че ли естествено обиграни в не-директното обиждане, когато не са съгласни. По-старите поколения са точно обратното- премълчават, гневят се вътрешно, трупат, а ако прелее- използват груб език.
  9. Страхът запазва вида. Не виждам нищо лошо в това да се страхуваме от неизвестното. Даже напротив- трябва да се страхуваме, да проверяваме, да правим малки крачки. Сега очаквам безплатния анализ.
  10. С цялото ми уважение към теб, Божидар, но ти вярваш ли наистина, че всичко, което си написал за Вселената, Духа, е вярно, а не е просто една фантазия? Прочел си го някъде, а източника надежден ли е? И въобще тези "схеми" , ако мога така да го нарека, ми се виждат първо- напълно излишни като напъни на мисълта и второ, понеже са излишни според мен, са опасни. Няма как да надскочиш човека и да го поставиш на позиция да знае и коментира подобни неща. Можеш да четеш, но не и да вярваш. Не можеш да говориш за неща, които лично не си изпитал. Например- ти правил ли си разходка до Меркурий, Слънцето? Ако не си - значи препредаваш потенциални лъжи.
  11. Има достатъчно помощ от невидими ангели, ако се нуждаем от посредници.
  12. Не е по темата, но и не знам, къде точно да го поставя този линк http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=15682 Имате ли познати, които да са били на тази среща или някои от вас да са я посетили? И друго- има ли някоя друга страна в Европа, която да губи повече от България по отнощение на численост на населението и по отношение на материалното благополучие на гражданите си?
×
×
  • Добави...