Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Aleksandra Ivanova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aleksandra Ivanova's Achievements

  1. Здравей, Включвам се, защото имах същия проблем. В първи курс в университета бях абсолютно същата. Описаната картина беше преживявана преди всеки изпит. Всичко идва от страха да не се изложим. Какво ще си кажат преподаватели, колеги и хората изобщо.Единственото лекарство тук е да спре да ти пука. Позволи да се излагаш и да те късат на изпити. Прави най-доброто, на което си способна, но приеми, че има вариант да не се получат нещата и това не е краят на света.Наистина и да те скъсат на изпит, не е фатално.Няма да си първата, няма да си и последната. От опит знам, че когато спре да ти пука всички неща, които описваш, спират да се случват. Успех!
  2. Здравей, Ще си позволя да се включа с личното си мнение. Всичко зависи само и единствено от теб. Продължителността на терапията зависи преди всичко от твоята мотивация и готовност за работа по справянето с проблема.Ако нямаш лична мотивация, дори най-добрият терапевт в света не може да ти помогне. Промяната на средата също е нещо, което зависи само от теб. Добрата терапия помага да промениш мисленето си.
  3. Здравейте, Написаното по адрес на Орлин Баев ме изумява. Имам съвсем противоположни впечатления от него и от работата му. Аз съм от хората с комплексни проблеми, които се бяха навързали сериозно. Освен това, имах своите предразсъдъци и страхове по отношение на психотерапията. Бяха ми казвали, че съм безнадежден случай. Това, с което Орлин Баев успя да спечели доверието ми е именно силно индивидуален подход, основан на разбирането на моите лични интереси и търсения. Не съм била поставяна в рамки и етикети, по никакъв начин или повод. През цялото време съм се усещала абсолютно спокойна и свободна. Диалог винаги е имало, при това спокоен и открит. Мотивацията ми не е била постоянна и в такива моменти, когато не е била на ниво, винаги съм имала подкрепата му. Не мога да се съглася, също, че работи само с проблема, който е поставен като диагноза, без да се търси дълбочината и първопричината, защото при мен се оказа, че причините за нещата са съвсем различни от това, което изглеждаше на пръв поглед. Имайте предвид нещо друго: всеки терапевт може да помогне толкова, колкото човекът му позволи.
×
×
  • Добави...